Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 1.Hafta | K.D.Ç. Karabükspor 1-1 TRABZONSPOR | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Krasic soytarisi giriyor.
    Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      FB alır bu saatten sonra Elazığ 10 kişi. Adamlarda fair play diye bir şey yok zaten yakışır bir gol attılar...
      Tescilli şikeci takımdan fair play bekleyecek halimiz yok. Tam kendilerine layık bir gol oldu.
      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Bakıyorum da çoğu arkadaş FB'nin maçını izliyor. Nasıl mideniz kaldırıyor arkadaşlar?
        Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tutan mı var? Aldırsın. İstesin. Canlı yayında transfer ile ilgili konuşabilsin. Gerekiyorsa yönetimi taraftarın önüne atsın ama bir şeyler yapsın artık...
          Şu hali ile bile Sadri Şener'in kuyusunu kazmak için bilerek takımı oynatmadığını iddia edenler Şenol hoca tek bir söz söylese başkanın aleyhine kimbilir neler neler söylerler. Şenol hocanın bu maçta hatası vardı. Ama yönetimin hataları kadar değil. Şenol hocanın hataları bize bir bilemediniz üç maç kaybettirir ama acilen çok çok iyi bir stoper ve santrfor almazsak tüm sezon heba olacak. Şenol hocasa sallamak yerine yönetime baskı kurmalıyız. Yalnız Şenol hocaya yaptığımız gibi anam-babam deyip saldırarak değil, usturuplu tepkiler göstererek.
          Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Fair play'lik onların anca 3-0 gibi bi skor olsun maçta o zaman gelir akıllarına

Yorum

• Herve Tum kalitesinde bile forvetimiz yok gercekten... Bizde olsa direk oynar.

Yorum

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bakıyorum da çoğu arkadaş FB'nin maçını izliyor. Nasıl mideniz kaldırıyor arkadaşlar?
                Bizim maçlar işkence gibi geçince mecburen başka maçlara bakıyoruz abi...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Herve Tum kalitesinde bile forvetimiz yok gercekten... Bizde olsa direk oynar.
                  Henrique gibi adamlara milyonları saçmak varken Tum'a hiç gerek yok. Takıma katkı sağlar falan iş çıkarma şimdi hocam.

- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bakıyorum da çoğu arkadaş FB'nin maçını izliyor. Nasıl mideniz kaldırıyor arkadaşlar?
                    Canlı anltımdan bakıyorum ben

Yorum

• ben fenerin degil haftaya oynayacagimiz rakibimizin macini izliyorum

Yorum

• --------------------------Onur------------------------
                        Cech---------Bamba----------------Giray----------Celu
                        Olcan------Soner--------Adrian------Sapara-----Volkan
                        ------------------------Henrique----------------------
                        Şu kadroyla çıksak, forvetsiz oynamasak, Serkan'a göre kurgu yapmasak sonuç bu olur muydu?

Yorum

• fener 3 forvet oynuyor

elazığ 2 stoper
                          @tsmustafakemal
                          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Fair play'lik onların anca 3-0 gibi bi skor olsun maçta o zaman gelir akıllarına
                            o zaman rakibin saçını başını öperler..
                            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Bu Macta Volkan Sen ve Soneri cok begendim.Helal olsun özellikle Volkana.
                              Macin en kötüleri Tolga ve Yumluydu.Gerci onlardan kötü Senol Günes vardi bana göre.
                              Ne yapti belli degil.Ve son yarim saatda bir sifiri korumaya calistik santraforsuz oynadik utandim.
                              Tavsanli Linyitmiyiz biz be hayret bisey gercekten.
                              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• FB feci yükleniyor karambol falan atacaklar gibi ama vakit yeter mi bilemiyorum...

FC-ST-PAULI-61 cezan bitmiş hoşgeldin. Nevzat Şakar'a falan sallayayım deme gelir gelmez...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X