Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Final 6. Hafta| Beşiktaş 1 - 1 TRABZONSPOR | Şampiyonlar Ligindeyiz !

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir yandan okudukca sok oluyorum Burak Yilmaz ki bu takimin herseyi herkes su aralar fena halde salliyor. Bir taraftan kendimi onlarin yerine koyuyorum. Dun Olcan o golu atmasaydi Buragin attigi 33 golun ne anlami kalicakti? Final macinda kirmizi yiyorsun napiyim senin 33 golunu ki aynisini bilbao da yaptin bizi 3 mac yalniz biraktin. Neyse ki Olcan kurtardi... Yine de cok hakki var fazla sallamamak lazim bize yasattigi sevincler unutulmaz...
    Her gün yüzlerce hayal kurarsın ve hiçbiri gerçek olmaz; ama bir gün bir gerçek yaşarsın, hiçbir hayale sığmaz. İşte hayatın adaleti.

Yorum

• kimse beni yanlış anlamasında burak defolsun gitsin, artık bitti o , bak bize ne dedi diyenlerden şüphelenmeye başladım ne yapıyorsunuz karadeniz gazetesi okuyup tvem filanmı izliyorsunuz el insaf 33 gol tamam eleştirilsin değeri bulınursa satılsın ( ki bunlar tüm futbolcular için geçerlidir ) ama bence bu oyunculara karşı saygılı olalım adam bedava gelip en kötü ihtimalle 5 milyon euro kazandıracak ki bu rakam 7.4 milyon $ lık fatih sultan tekkeden daha fazladır bence satılsa bile giderken alkışlanmalıdır

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        * Burak kırmızı görmese o topu kesin binbir triple alır belkide Dolmabahçe'ye yollardı, her işte bir hayır vardır bu olsa gerek...
        şu yoruma bakın! güler misin? ağlar mısın?..geçen hafta attığı neydi , biraz dikkat lütfen , yazık çok yazık!
        poetricus

Yorum

• helal olsun trabzonuma

Yorum

• Zokora'nın inanılmaz mücadelesi, Olcan'ın golü, Halil'in her şeye rağmen savaşınının hatrına eleştiri yapmıyorum. 1-0'dan sonra iyi mücadele ettik ama şu Giray'ın göbeği, Olcan'ın yanakları, Serkan'ın göbeğini görünce bu takımın nasıl antrenman yaptığını merak etmeden duramıyorum Neyse lig bitti kurtulduk.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Fotoğraf gördükçe tüyler diken diken ..
              Serdarım tabiki diken diken olacağız. Şampiyonlar ligine uçuşumuzun fotoğrafıdır bu
              TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                şu adrian'ı gördükçe benimde tüylerim diken oluyor sinirden
                Aynen.Hay sen çok yaşa Sacit

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  şu adrian'ı gördükçe benimde tüylerim diken oluyor sinirden
                  yaramaz, sinsi çocuk gibi gülüyor dimi
                  Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak KEREM77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu sonuç bazılarına armağan olsun.

http://spor.internethaber.com/spor/s...un-124177.html
                    Yemen Ekşioğlu'nun ne kadar namuslu(!) ve şerefli(!) olduğunu ben yıllardır biliyordum, ilan etmesine gerek yoktu.

Yorum

• İlk olarak Aşk-ı TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ben Şenol hocamızı bir 2002'de böyle gördüm birde bu akşam.
                      Demek ki Şenol Hoca sadece üçüncülüklere seviniyor.

Şaka maka gönlümüzden geçeni değilse de elimizden geleni yaptık. Türkiye'nin üç tarafı denizlerle, Trabzonspor'un dört tarafı düşmanlarla çevirili. Buna da şükür.

Bu sefer maceramız yol haritamız aylar öncesinden belli. İnşallah idari ve teknik kadro bu sefer doğru dürüst transferler yapar.
                      En son poetricus tarafından düzenlendi; 12.05.2012, 16:12.

Yorum

• [QUOTE=poetricus;1918473178]
                        KEREM77 tarafından yazılan
                        Bu sonuç bazılarına armağan olsun.

http://spor.internethaber.com/spor/s...un-124177.html

QUOTE]

bu vatandaş bence tatil için trabzona girsin, eminim ki o da orada çok rahat eder. Ailesinin içi rahat olsun

Yorum

• Macin özetini nerden izleyebilirim? Burak'in pozisyonunu merak ettim.
                          Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            burakın yanına iyi bir forvet olursa dünyanın golünü atar.
                            burak yanına iyi bir forvet alırsa attığı gollerın yarısını atamaz,paylasılır ama diğer forvet daha basarılı olur zannımca gol atmaktan cok defans oyalamayı daha becerebiliyor burak

Yorum

• sampıyonlar lıgınde on eleme oynıcaz ama bu takımla gecmemız ımkansız cok ıyı nokta transferler sart colman zokora alan ve celutska dısında yabıncılarla hemen ılıskı kesılmelı nokta transferler yapılmalı serkanana yol verılmelı..

Yorum

• önemli olan avrupa kupalarina istikrarli bir sekilde katilmakti..bu sene 3. ön eleme turunda seri basiyiz..

uefa nin yerine verdik karari valla
                                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X