Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Final 6. Hafta| Beşiktaş 1 - 1 TRABZONSPOR | Şampiyonlar Ligindeyiz !

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bjk nın golünde egemenin, holoskonun önünü kapaya koşan celustkaya yaptığı faulü bir benmi gördüm..
    her daim düşleri peşinde koşan sabırsızlık zamanının güzel çocuklarına....

Yorum

• Bu sene de şampiyonlar ligine kalırız inşallah. Olmadı UEFA ligi de mükemmel olur. Avrupa'da kalıcı olmalıyız eski günlerde olduğu gibi.
      Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak leviathan_-1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bjk nın golünde egemenin, holoskonun önünü kapaya koşan celustkaya yaptığı faulü bir benmi gördüm..
        Yok bende öyle düsüniyorum egemen degildi toramandi yanlis hatirlamiyorsam ama orda celutska direk yere düsmek zorundaydi o zaman belki calardi bjkli hakem.

Yorum

• Artık davetiye sistemine mi geçsek ne? Ne işi var bu kuşların aramızda?
          Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• sampıyonlar liginde trabzona güçlü bir rakip cıkmasını temennı etmişsinzi de sizin alıp veremediğiniz nedir trabzonla, ne hakkınız yendi ne da kazanaak bir oyun sergileyebildiniz.

Yorum

• Burak'in pozisyonu net penalti...
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ali Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Serkan Trabzonspordaki misyonunu tamamladı, şu an başka misyonlara hizmet ediyor gibi...

Celustka da malesef çok kolay çalı yiyor, iyi bir yedek olur...Onun dışında Şampiyonlar Ligi hayırlı olsun...
                O bölgede rahatlikla oynayabilecek Cüneyt Köz ile ilgilendik mi? Hc sanmiyorum...
                “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Glowacki nin oyun kurmak için (!) attığı 2 uzun top vardı iyi ki son maçıymış dedim

Yorum

• Ne maçtı be.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                    Yükleniyor...
                    X