Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Final 6. Hafta| Beşiktaş 1 - 1 TRABZONSPOR | Şampiyonlar Ligindeyiz !

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk önce yerli transferleri halletmemiz lazım.Daha sonra yabancı transferlere yönelmemiz gerekir.Bunlarda hata yapmamalıyız.Burak kalmalı.Terapiye ihtiyacı var.Her elimize geleni şuyu var gitsin buyu var gitsin deme lüksümüz yok.
    Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Zokora'nın kendini topun önüne atması beni bitirdi... İnanmışlık,kendini adamışlık budur!!!
      Yemin ederim gözlerim doldu o pozisyonda....
      Oğlumsuz bir yaşam DÜŞÜNEMİYORUM...!

Zalimler İçin Yaşasın CEHENNEM.....!!

Yorum

• 34 maçta 33 gol atan adamın eleştirildiği yerdir Trabzon
        facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Burak haksızdır, körü körüne savunmanın anlamı yoktur ama yakıp yıkmanın da anlamı yoktur...

Şu davranıştan da vazgeçelim, 33 gol attı, eleştirmeyelim...Yanlışı varsa söylemek zorundayız ama yıkmadan...

Mesela pozisyon daha çok itmek gibi görünüyor, üstelik Ernst'in tahriği var, ikisini de sarı kart gösterilmeli ve pozisyon kapatılmalıydı, haa hakemin hatası var ama Burak da bu kadar kritik bir maçta asla böyle bir hareket yapmamalıydı...

Ben Burak'ın dün ki oyununu çok beğenmiştim ama tahriğe dayanamadı ve yapmaması gereken bir hareket yaptı, bunları geride bırakmıştık ama işte...

Dün ki maça gelirsek tek tek isim yazmaya gerek yok, takım komple iyiydi ama Halil, Zokora, Colman benim için en uçtaydılar, maçın yıldızı adayım ise Halil Altıntop...
          En son Fatih ÇOLAK tarafından düzenlendi; 12.05.2012, 11:57.

Yorum

• Fatih yeğenim haklısın.Hamit aynı zamanda çok tekme ve darbe yedi.
            Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kırmızı kart tam bir rezalet...burak ernst'i göğsünden itiyor...vurma yok bir şey yok...egemen bile hakeme bir şey yok hocam diye ellini sallıyor...ama özertenin tetikçisi olduğu anlaşılan yardımcı kenardan koptu geldi ve fırat'a at burak'ı dedi...ama plan çöktü...olcan darbeyi vurdu çeteye...Trabzonspor'u 3.yapmak istemedilerki şampiyonlar liginde ben oynıycam diye ortalığı karıştırmasın...hatta 4.olup baraj maçı oynasak muhtemelen o maçta da katledilecek ve avrupa dışına itilecektik...

Yorum

• Fotoğraf gördükçe tüyler diken diken ..
                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                Real Madrid
                Manchester United
                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Burak haksızdır, körü körüne savunmanın anlamı yoktur ama yakıp yıkmanın da anlamı yoktur...

Şu davranıştan da vazgeçelim, 33 gol attı, eleştirmeyelim...Yanlışı varsa söylemek zorundayız ama yıkmadan...

Mesela pozisyon daha çok itmek gibi görünüyor, üstelik Ernst'in tahriği var, ikisini de sarı kart gösterilmeli ve pozisyon kapatılmalıydı, haa hakemin hatası var ama Burak da bu kadar kritik bir maçta asla böyle bir hareket yapmamalıydı...

Ben Burak'ın dün ki oyununu çok beğenmiştim ama tahriğe dayanamadı ve yapmaması gereken bir hareket yaptı, bunları geride bırakmıştık ama işte...

Dün ki maça gelirsek tek tek isim yazmaya gerek yok, takım komple iyiydi ama Halil, Zokora, Colman benim için en uçtaydılar, maçın yıldızı adayım ise Halil Altıntop...
                  Evet, ben yazdıklarınıza ilaveten ayrıca Zoko Reis'in 1 metreden çeldiği ve 10 kere vursanız gol olacak pozisyonda topu kornere atmasına bayıldım.

Şunu da vurgulamak istiyorum, LİGTV adisi Olcan frikik kullanırken kale arkasından pozisyonu göstermek neyin nesi, vuruşun gol olduğunu son anda gördük. Zaten Fırat kart tercihlerini BJK'den yana kullandı, bi de LİGTV bizi çıldırtmaya uğraşıyor. Kınıyorum goldeki bu hareketi.
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Fotoğraf gördükçe tüyler diken diken ..
                    Emek hırsızı Şikebahçe 2. olur, biz de ŞL'ne 2. kez onun yerine katılırız sevinci
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• burakın yanına iyi bir forvet olursa dünyanın golünü atar.

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Fotoğraf gördükçe tüyler diken diken ..
                        şu adrian'ı gördükçe benimde tüylerim diken oluyor sinirden

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          şu adrian'ı gördükçe benimde tüylerim diken oluyor sinirden
                          ben onu görünce değil de,forumda hala aslında iyi futbolcu diyenlere hastayım aga...Ya Adam rüzgardan yıkılıyor,etmyein ya Adrian halı sahada top oynasın hiç sırıtmaz
                          .....

Yorum

• Yukarıdaki sevincin bir nedeni ş.ligi umudu..Diğer nedenidi bu yavşak ligin bitme sevinci...Düşünsenize ..4.olmuşsun 2 tane daha maç var...15 gün daha bunal..oyuncular için ölüm..Ben oyuncu olsam Timsah yürüyüşü bilem yapardım..Gerçi hırsızlar bugün yapar timsahı..
                            Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                            UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ben onu görünce değil de,forumda hala aslında iyi futbolcu diyenlere hastayım aga...Ya Adam rüzgardan yıkılıyor,etmyein ya Adrian halı sahada top oynasın hiç sırıtmaz
                              Bu adam şu anda hakiki performansını sergileyemiyor. İlk şanssızlığı Benfikayla şampiyonlar ligi öneleme maçında attığı nizami golün sayılmaması oldu. O golü sayılmış olsaydı bugün başka Adrian syeredebilirdik. Daha sonra Şenol Güneş birazda seyci baskısıyla yedek soyundurunca kendine güveni kayboldu. İkinci şanssızlığıysa İnter karşılaşmasında 87-ci dakikada direkten dönen kafa vuruşu oldu. Avrupa şampiyonasında iyi performans gösterebilirse gelecek sene faydalanabiliriz. Özellikleri olan futbolcu.

Yorum

• İlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yukarıdaki sevincin bir nedeni ş.ligi umudu..Diğer nedenidi bu yavşak ligin bitme sevinci...Düşünsenize ..4.olmuşsun 2 tane daha maç var...15 gün daha bunal..oyuncular için ölüm..Ben oyuncu olsam Timsah yürüyüşü bilem yapardım..Gerçi hırsızlar bugün yapar timsahı..
                                Bence sevinc 45 dakika eksik oynadiginiz macta istedigini almanin sevinci, tabi buna yorucu bir sezonu geride birakip extradan 1mac yapmamayida ekleyebiliriz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X