Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Final 6. Hafta| Beşiktaş 1 - 1 TRABZONSPOR | Şampiyonlar Ligindeyiz !

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• macin kahramani kesinlikle COLMAN dir zokoraya bir ayri parantez acmak lazim

Yorum

• bakmayin siz skora , net bir sike var yine, fakat biz tüm türkiyeyi yeneriz, yaziklar olsun tüm TFF ye

Yorum

• kırmızı görmeseydik macı alırdık heralde, o ana kadar bjk dan baskı yemedik. 10 kişi oynamamıza rağmen 2.yarıdada cok fazla ezilmedik ama golün geleceği de barizdi. Henrinin girişi ile canlandık. İleri top taşıdı, top tuttu hatta bir pozisyonda tek basına bjk defansını haşamat etti. Colmanın son dakika yediği kart onun ne kadar Trabzonu benimsediğinin ve hırsının göstergesidir, seviyorum seni colmandante!
        Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• İlk olarak Taner Gündoğdu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kırmızı görmeseydik macı alırdık heralde, o ana kadar bjk dan baskı yemedik. 10 kişi oynamamıza rağmen 2.yarıdada cok fazla ezilmedik ama golün geleceği de barizdi. Henrinin girişi ile canlandık. İleri top taşıdı, top tuttu hatta bir pozisyonda tek basına bjk defansını haşamat etti. Colmanın son dakika yediği kart onun ne kadar Trabzonu benimsediğinin ve hırsının göstergesidir, seviyorum seni colmandante!
          sen noktayi vurdun,aynen öyle remkdasimmmm,benim kafam bin karis,bu tff nin yüzünden,

Yorum

• COLMANDANTE gercekten BIZDEN

Yorum

• Allah'ın izniyle üst üste 2 yıl şampiyonlar liginde oynayacağız. Şenol hocama ve futbolcularımıza tebrikler.

Yorum

• * Burak kırmızı görmese o topu kesin binbir triple alır belkide Dolmabahçe'ye yollardı, her işte bir hayır vardır bu olsa gerek...
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• canım sehrımın guzel taraftarları )) demek colman bızden oldugu ıcın kırmızı gordu
                  Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Bu sonuç bazılarına armağan olsun.

''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      * Burak kırmızı görmese o topu kesin binbir triple alır belkide Dolmabahçe'ye yollardı, her işte bir hayır vardır bu olsa gerek...
                      Ne alakasi var. Adam daha gecen mac az kalsin atiyordu fbye. Ne gareziniz var yahu su adama. En etkili kullanan oyuncu Burak yani bunu gordugunuz halde dalga gecer gibi yazmaniz da ayri bir dalga konusu oluyor...
                      "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Henrike bu takımda her zaman olmazı lazım terminatör görüntüsü ile. Tabi olaya bir de mali açıdan fayda-maliyet konusundan bakmak lazım. Ancak bir yıl daha şans verilerse iş yapacağına inanıyorum. Adrian ise geldiğinden beri yokları oynadı. Yönetim, teknik ekip mutlaka konuşuyordur kendisi ile ancak burda mutsuz gibi. -Kafası iyi- olmayan birinin tabi oynaması zor....Yeteneği belli, en az bir Olcan kadar yararlı olabilir, iş o formu, motivasyonu sağlamasında.

Fitne yapmak istemiyorum, ancak Burak'ın başka takımlarla görüştüğü, gitmek istediği yönünde haberlerden yola çıkarak dün ki maçta yaptığı taraftar ile karşı karşıya gelip - bak beni taraftarlar istemiyor- diyerek ayrılık olayını hızlandırmak istiyor gibi.... Ondan önce de havaalanından attığı twette - ben ne yaptım, taraftar bana niye küfür ediyor- demişti.
                        ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• zokora ve colman gibi yabancılar olsun...adamlar yürekleriyle oynuyor..aldıkları paralar helal olsun serkana yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür etme zamanı geldi..fener maçında bienvenüye attırdığı gol bende her zaman soru işareti olarak kalacak...ama şu zokoraya bayılıyorum..

Yorum

• burak hakem tarafından haksız yere atılıp taraftarın önüne atıldı.. hakemin yaptığı bu şerefsizlik ve sinsi plana alet olmayalım buraka sahip çıkalım..burağın atılması hakemin o. çocukluğu

Yorum

• celustka, cehc, zokora, colman, alan, henri, vittek takımda kalır gerisi yolcu. Jebrin kiralık devam eder
                              Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• kırmızı kart tam bir rezalet...burak ernst'i göğsünden itiyor...vurma yok bir şey yok...egemen bile hakeme bir şey yok hocam diye ellini sallıyor...ama özertenin tetikçisi olduğu anlaşılan yardımcı kenardan koptu geldi ve fırat'a at burak'ı dedi...ama plan çöktü...olcan darbeyi vurdu çeteye...Trabzonspor'u 3.yapmak istemedilerki şampiyonlar liginde ben oynıycam diye ortalığı karıştırmasın...hatta 4.olup baraj maçı oynasak muhtemelen o maçta da katledilecek ve avrupa dışına itilecektik...
                                En son winner tarafından düzenlendi; 12.05.2012, 10:40.
                                ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X