İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 19. Hafta | İBB: 0 - Trabzonspor: 2 | Bize Her Yer Trabzon
Daraltma
X
-
Gösterdiyse bir lafım yok ama Lig tv yine benim gözümde PİSLİG TVİlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGösterdi siyah balonları ben gördüm televizyondan nasıl göstermedi.
Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.
Yorum
-
Sen bile olumlu diyorsan biz kesin olumlu dememiz lazim abiİlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSu anda maci izliyorum,takim ilk yarida fena oynamamis.
Hersey yumurtanin sarisi gibi degildi ama takimin oynama istegi,temposu ve direncini begendim.
...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
* Şunuda eklemek isterim ki benim gözlerim Serkan Balcı'yı baya bir aradı...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Bu arada; Bizim penalti bekledigimiz pozisyon Webo'nun kirmizi gördügü pozisyonun aynisi...
Sampiyon belli...Neyse biz Avrupa biletini alalim yeter zaten...
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Belkide 2-0 kazanmis olmanin rahatligiyla da yaziyor olabilirim.İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen bile olumlu diyorsan biz kesin olumlu dememiz lazim abi
Son 2 macta alinan 6 puan takima cok büyük mesafe aldirdi,önümüzü ciddi anlamda acti."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
bu maç çok dikkatimi çekti genel olarak oyuncular gereksiz şekilde yerde yatıp kıvranıyolar atakların kesilmesine ve oyun temposunun düşmesine neden oluyorlar.. hemen hemen hep aynı oyuncuların olması da işin diğer tarafı.. açıkcası çok ta hoşuma gitmiyor bu durum..üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...
Yorum
-
Özgüven geldikce aciliriz ama yinede stopere Transfer lazimİlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelkide 2-0 kazanmis olmanin rahatligiyla da yaziyor olabilirim.
Son 2 macta alinan 6 puan takima cok büyük mesafe aldirdi,önümüzü ciddi anlamda acti.
...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak Volkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Salomon Kalou: "Trabzon is the best"
Zokora costu resmen...
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Burası önemli, benimde dikkatimi çekti...Her maç aynısı oluyor, ilk yarıdan 5 dakika çalıyor rakipler ama 1 dk uzatma veriliyor...İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Su macta ilk devrenin en az 4 dakika yerine 1 dakika uzatilmasi bir hakem skandalidir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum