Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 19. Hafta | İBB: 0 - Trabzonspor: 2 | Bize Her Yer Trabzon

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kac mactir abes kacmiyorduda bu mactami abes oluyor?
    umarim sözlesme nedeniyle bir sIkInti yoktur
    Mersin ve Sivas deplasmanlarında da kadroya alınmadı ilk defa değil yani. Çarşamba günü Güngören maçında sahada göreceksiniz...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      barış 1 aydır antreman yapıyor. sakatlıktan yeni çıkmadı. şenol hoca oynatmıyor malesef.
      Sakatliktan yeni cikti dedigimiz o iste 1 ayda o kadar agir bir sakatliktan sonra hangi oyuncu hazir hale gelebilmis,tam takim idmanlarina daha yeni basladi,hazir degil diyoruz,kilosu var diyoruz,takmissin hoca oynatmiyor diye,hangi hoca hazir olan iyi olan oyuncuyu oynatmaz.

Yorum

• Doğu tribünde dolan bölüm yok resmen statta, herkes beleş girme sevdasında olacak yarın stada belli.

Yorum

• --------tolga

celustka-giray-glowacki-cech

halil-aykut-colman-adrian

------alanzinho

-------burak

Yorum

• biz de VIPten girecez. önemli bir maç olsa da ben geçen senelerdeki rakamları arayacağımızı düşünüyorum. (çok soğuk var ve biletler pahalı) sanırım 40.000 oluruz.

tolga
            celutska giray yumlu cech
            colman aykut
            burak adrian olcan
            halil
            OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• 30 bin bile olmaz,. Ben duN bilet aldım merter Migros'tan benden başka King'de yoktu

Yorum

• İstanbul da nasıl hava ....Soğuksa etkiler, millet saat4 te işinde gücünde akşam 7-8 de olsaydı çok iyi olur du...Federasyonun bir kazığı daha
                .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Her sene aynı muhabbet. Biletler satılmamış vs. Her sene de o stada gittiğimde, ne hikmetse dolu görüyorum. Yine dolar.
                  '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                  Kazım Koyuncu

Yorum

• 25 Bin oluruz 5bin kaçak girer

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İstanbul da nasıl hava ....Soğuksa etkiler, millet saat4 te işinde gücünde akşam 7-8 de olsaydı çok iyi olur du...Federasyonun bir kazığı daha
                      Onlar alıştılar . Dışardaki maçlar 16, hafta içi içerdeki maçlar 18 ..
                      Bu kadar aptal insanlarla nasıl uğraşacağız bilmiyorum
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• tüm hazırlıklarımızı yaptık birazdan yola çıkacağız.. inşallah ilk defa maça gelecek oğlum galibiyetle döneriz

Yorum

• satılan biletler doğu tribününe aittir
                          kombine ve dağıtılan misafir biletlerle batı tribününe
                          EN AZ 10,000 KİŞİ GELECEK
                          Yani hesap yapacak olursak en az 40,000 OLACAĞIZ
                          BENİM SEVDAM SANA
                          BORDO MAVİM

Yorum

• Bağcılar Güngören civarından araba kalkacak mı? Dün bilet aldım hava da baya soğuk gidip gitmeme konusunda kararsızım.

Yorum

• Ben de henüz almadım biletimi.
                              Maça gideceğim, stadın oradan almaya çalıcağım biletimi.
                              Gerçi 2 Olimpiyat maçına girerken bayağı bir sıkıntı çekmiştim ama bu maçta çok fazla seyirci olacağını düşünmüyorum.
                              Bilet almayanlar için stadın önünden rahatlıkla temin edebileceklerini söyleyebilirim.
                              Belki bunun için bile maça gelmeyen vardır.
                              Gelin diye söylüyorum.

Yorum

• hava şartları gayet güzel.. kapalı ama soğuk değil geçen yıl daha soğuktu. maça gelecek olanlar endişe etmesin ama yağmura karşı genede tedbirli olmakta fayda var

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X