Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 19. Hafta | İBB: 0 - Trabzonspor: 2 | Bize Her Yer Trabzon

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Olcan aptal bence de
    Yıllardır cakma sol kanat oyuncularını izleyen taraftarlara
    Gercek bi sol kanat oyuncusu izlettirdigi için aptalın önde gideni hemde
    İlk macında güzel bi oyun oynayıp
    Uyum muyum bahanesi ardına gizlenmedigi için
    Eleştiriyi hakeden ilk futbolcudur.

Alanzinho'da da suc var ne diye dikine oynarsın yan pas yap dur
    Alıp basını gitme
    İki üç kişiyi niye calımlıyorsun
    Allah göstermesin yanlıslıkla gol mol atarız
    Aman diyim
    En son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 08.01.2012, 00:04.

Yorum

• Olcan-Burak ilişkisi çok iyi oturacak gibi görünüyor.

Hiç geçmişine bakmadan Olcan'ı sadece bugünkü futboluyla değerlendirirsek Alanzinho'nun nerde çalımı bırakacağını ve ne zaman pas atacağını bilen,yani beyniyle oynayan hali diyebiliriz.

Olcan'a yapılan eleştirileri hiç haklı bulmuyorum.

Halil ve Adrian günün dökülen adamlarıydı, ruh gibiydiler. Henrique sadece Olimpiyatta oynayacaksa yandık.

Burak çok bencildi bugün diyen, yıldız golcü ömründe seyretmemiştir derim. Tamam bi ara çok bencilleşmişti ilk yarıdaki maçlarda ama çok şükür kendine geldi. Dozunda bencillik yapıyor ki bu olması gerekendir.

Şenol Güneş'i de kutlarım. Nihayet 90 dakika Burak'ı merkez forvet oynatmaktan vazgeçti. 3 maçtır da bunun getrileri güzel oldu.

Stoper işinin ne kadar ciddi olduğunu yine göremediyse yöneticiler ve teknik ekip yuh diyorum artık.

Hücum organizasyonlarına bek oyuncularının katılmadığı tek takım olduğumuzu düşünüyorum ciddi şekilde.

Bugün Zokora'yı hiç aramadım. Ki genel olarak zaten lig performansından memnun olmadığımı defalarca dile getirdim. M. Demrikol'a bu konuda hak veriyorum. Avrupa maçlarında gerekli ve iyi ama ligde gereksiz Zokora...
      "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        colmandan A.V.M. çalımı yiyen belediyeli zeki korkmaz benim oturduğum sitede oturuyor.az önce siteye girerken gördüm suratı beş karış
        Kardeş suratı yerine ayaklarına baksaydın,bacaklar açık mı kapalı mı yürüyordu...o çalımı yiyenin bacakları kapalı yürümesi daha mantıklı..
        Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
        UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• Su anda macin tekrarini izliyorum,olcan gayet kollektif bir futbol oynuyor.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şenol Güneş'i de kutlarım. Nihayet 90 dakika Burak'ı merkez forvet oynatmaktan vazgeçti. 3 maçtır da bunun getrileri güzel oldu.

Stoper işinin ne kadar ciddi olduğunu yine göremediyse yöneticiler ve teknik ekip yuh diyorum artık.

Hücum organizasyonlarına bek oyuncularının katılmadığı tek takım olduğumuzu düşünüyorum ciddi şekilde.
            Bu kisma aynen katiliyorum.
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kardeş suratı yerine ayaklarına baksaydın,bacaklar açık mı kapalı mı yürüyordu...o çalımı yiyenin bacakları kapalı yürümesi daha mantıklı..
              Müthişsin abi.Benim gördüğüm en komik yorum budur
              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yarın sitenin toplantısı var.zekide gelecek.bu akşamdan tornaya vermemişse yarın görürüm o bacakları
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Su anda halilin penalti pozisyonunu izledim,net ve yüzde 100 bir penalti.

Ama o penaltiyi gercek hakemler görebilirdi,Türkiyede hakem göremiyorum ben...

Yorum

• Burak yapılmaması gereken hareketler yaptı ben stadta 2-3 dakika onu gözlemledim de hırsına yenik düştü inşallah bir daha tekrarlanmaz.
                    And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yarın sitenin toplantısı var.zekide gelecek.bu akşamdan tornaya vermemişse yarın görürüm o bacakları
                      Harikasın...
                      Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                      UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Olcan aptal bence de
                        Yıllardır cakma sol kanat oyuncularını izleyen taraftarlara
                        Gercek bi sol kanat oyuncusu izlettirdigi için aptalın önde gideni hemde
                        İlk macında güzel bi oyun oynayıp
                        Uyum muyum bahanesi ardına gizlenmedigi için
                        Eleştiriyi hakeden ilk futbolcudur.

Alanzinho'da da suc var ne diye dikine oynarsın yan pas yap dur
                        Alıp basını gitme
                        İki üç kişiyi niye calımlıyorsun
                        Allah göstermesin yanlıslıkla gol mol atarız
                        Aman diyim
                        olcan ı eleştiren mi var???? helal olsun.... demek ki forumda futbol biliyorum diyen kişileri cımbızla ayıklamamız lazım...

Yorum

• Ayrica 30.dakikada burak in kaleciyle karsi kaldigi pozisyonda ofsayt kaldirildi ama yokmus.

Hakemler gercekten inceden inceye bizi dogramislar.

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            tabiki ;

takım halinde vasatın biraz üstünde oynadık iyi sayılabilir bir performans (mükemmel harika filan değil)

olcan hakkında söylediklerinizle ilgili olarak takımın iyi görüntü vermesinin baş mimarlarından kendisi ibb sağ beki cihan çakılı kaldı karşısında ve onu oyundan almak zorunda kaldılar.

adrian gene ölü toprağını atamadı vasatı aşamadı.

burak hiç bir futbolcuya hakeret etme hakkına sahip değildir. herkes özveriyle oynuyor takımdakiler ağası değil burak kaldıki 2 gol atması veya şuana kadar 19 gol atması onun takımın sahibiymiş gibi davranmasını gerektirmez.

alanzinho oyuna girip fantastic hareketler yapması bişey fark etmez demek abestle iştikaldir hareketlerini geçtim o oyuna girdikten sonra orta sahadan hucuma çıkışlarımız gözle görülür biçimde pozitif şekilde arttı.

kendi futbolcularımızı beğenmeyip elalemin tavuğuna kaz diyen taraftar profili anca trabzonda olurdu zaten oda oluyor.

daha objektif ve analitik düşünerek oyunu okuduğunuzda söylediklerimi daha iyi anlarsınız.

öyle burda forumda şu şöyleydi bu böyleydi herkes der.

o yüzden burda futbolcuların kellesini almadan bi kez daha düşünün derim...

saygılar...
                            Görüşlerinizin içeriğine saygı duyuyorum, farklı düşünceler olması gayet doğal ama bu yazdıklarınıza bakarak okuduğunuzu ve sahada gördüklerinizi doğru yorumlama konusunda bana akıl verecek durumda olmadığınızı düşünüyorum. Saygılar, sevgiler.
                            Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• burak olayını büyütmeyelim. abiliğini göstermiş ve aykut tan özür dilemiştir. aykut burak ın kardeşidir ve olay tatlıya bağlanmıştır. büyütmenin anlamı yok...

Yorum

• İlk olarak şampiyonum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Harbiden yuhhh ama ya.. Resmen Fenerbahçenin düşmemesi için bi taraflarını yırtıyorlar
                                Gösterdi siyah balonları ben gördüm televizyondan nasıl göstermedi.
                                7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X