Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 19. Hafta | İBB: 0 - Trabzonspor: 2 | Bize Her Yer Trabzon

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Evet,Türkiyede bize adaletli yaklasan hakem yok denecek kadar az.

Su macta ilk devrenin en az 4 dakika yerine 1 dakika uzatilmasi bir hakem skandalidir.
    hakemi skandal olarak değilde rezil olarak adlandırmayı tercih ederim. terbiyesizlikten başka bir şey değil...

Yorum

• Su anda maci izliyorum,takim ilk yarida fena oynamamis.

Hersey yumurtanin sarisi gibi degildi ama takimin oynama istegi,temposu ve direncini begendim.
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gösterdi siyah balonları ben gördüm televizyondan nasıl göstermedi.
        Gösterdiyse bir lafım yok ama Lig tv yine benim gözümde PİSLİG TV
        Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

Su anda maci izliyorum,takim ilk yarida fena oynamamis.

Hersey yumurtanin sarisi gibi degildi ama takimin oynama istegi,temposu ve direncini begendim.
          Sen bile olumlu diyorsan biz kesin olumlu dememiz lazim abi
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• olcan bütün ataklarda başroldeydi.. eleştirilecek son futbolcuydu.. demekki biz yıllarca futbol diye başka birşey seyretmisiz..

Yorum

• Sol kanat görmeyi özlemişiz desek tam yeridir
              And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• zokora galibiyeti kutluyor

Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.

Yorum

• * Şunuda eklemek isterim ki benim gözlerim Serkan Balcı'yı baya bir aradı...
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Bu arada; Bizim penalti bekledigimiz pozisyon Webo'nun kirmizi gördügü pozisyonun aynisi...

Sampiyon belli...Neyse biz Avrupa biletini alalim yeter zaten...
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sen bile olumlu diyorsan biz kesin olumlu dememiz lazim abi
                      Belkide 2-0 kazanmis olmanin rahatligiyla da yaziyor olabilirim.

Son 2 macta alinan 6 puan takima cok büyük mesafe aldirdi,önümüzü ciddi anlamda acti.
                      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Abdullah'tan sonra Trabzonspor'a bir sol kanat geldi
                        Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• bu maç çok dikkatimi çekti genel olarak oyuncular gereksiz şekilde yerde yatıp kıvranıyolar atakların kesilmesine ve oyun temposunun düşmesine neden oluyorlar.. hemen hemen hep aynı oyuncuların olması da işin diğer tarafı.. açıkcası çok ta hoşuma gitmiyor bu durum..
                          üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

Belkide 2-0 kazanmis olmanin rahatligiyla da yaziyor olabilirim.

Son 2 macta alinan 6 puan takima cok büyük mesafe aldirdi,önümüzü ciddi anlamda acti.
                            Özgüven geldikce aciliriz ama yinede stopere Transfer lazim
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Volkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              zokora galibiyeti kutluyor

http://yfrog.com/oe35qkgj

Salomon Kalou: "Trabzon is the best"

Zokora costu resmen...
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Su macta ilk devrenin en az 4 dakika yerine 1 dakika uzatilmasi bir hakem skandalidir.
                                Burası önemli, benimde dikkatimi çekti...Her maç aynısı oluyor, ilk yarıdan 5 dakika çalıyor rakipler ama 1 dk uzatma veriliyor...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X