Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak polatmu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    şenol hoca gitsin diyenlere hayret ediyorum kafayı mı yediniz ot falan mı çekip giriyorsunuz foruma adamlar futbol cahili aykut dangalağının arkasında sımsıkı bizse şanssız birkaç maç yüzünden açılan puan farkı yüzünden şenol hocaya laf söylüyoruz silkinin kendinize gelin eleştirin skızın ama gitsin demeyin
    Gitsin kısmı çok ayrı o na bende karşıyım ama Hocam şu takımı stoper şart belli.Sen disiplinsiz diye takımın içine etme Bak Engin gayse de çatır çatır oynuyor.Bu akşam çok yazdım ama büyük hoca topçu kazanmakla olur aynı Burak Yılmaz da olduğu gibi.

Yorum

• Şenol Hocayı çok seviyorum ama şunu söylemeden geçemeyeceğim: Şenol Hoca transferi beceremiyor..Alınmasını çok istediği Adrian sahada yürümekten aciz..

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        * Millet Haklı kardeşim, sen Kore'den hangi akla hizmet dönüp bu takımı zirveye oynatırsın ki , ne güzel sen yokken her sene 10.haftada havlu atıp Türkiye Kupasıyla avunuyorduk ki oda olursa tabi !!
        Ey gidi senelerce ilk 10-15 haftada liderin 10larca puan gerisine düştük, burda ''şampiyonluğa oynasak yeter'' diye az ağlamadı bu millet. Adam geldi yine 3. kez sizi şampiyon yaptı hala atıp tutuyorsunuz. Nankörsünüz, başka birşey değil...
        TRABZONSPOR
        Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
        Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
        ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

• İlk olarak eraytaskin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          zokoraya bi talip çıksa ne güzel olur
          yigit incedemir alinirsa eger zokorayi kesecegini dusunuyorum
          # 61 Onur Recep Kivrak
          " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben 94 dk izledim sen kafani yorma
            Al kelime oyunu yapan sensin ben sana bugun sahada izlediklerimi yazıyorum sende 30 40 yıl oncesine gidiyosun.

Yorum

• İlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Allah askina 2002 de milli takim kadrosunu kim kurdu ?? :d
              Etme eyleme o takım kaç senedir beraber oynuyordu zaten.

Yorum

• İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gitsin kısmı çok ayrı o na bende karşıyım ama Hocam şu takımı stoper şart belli.Sen disiplinsiz diye takımın içine etme Bak Engin gayse de çatır çatır oynuyor.Bu akşam çok yazdım ama büyük hoca topçu kazanmakla olur aynı Burak Yılmaz da olduğu gibi.
                Abicim tutturmuşsun bi Engin Engin.Engin burda kredisini tamamen tüketmişti.Kendi hocasına küfür eden adamdan ne beklersin ? Çok beğeniyordum hatta geldiğinde demiştim Türkiyenin en iyi futbolcusunu aldık.Gerçi o kadarda iyi değildi ama biliyordum yani iş yapacağını.Yaptıda.Ama yapmadığıda şey kalmadı sürekli bir sorun çıkarttı.Bu adam daha nasıl kazanılsın ?

Yorum

* Millet Haklı kardeşim, sen Kore'den hangi akla hizmet dönüp bu takımı zirveye oynatırsın ki , ne güzel sen yokken her sene 10.haftada havlu atıp Türkiye Kupasıyla avunuyorduk ki oda olursa tabi !!
                  bravo o günleri unuttu bazı arkadaşlar neydi hugo broos umuz vardı yahu şenol hoca sanstır nimettir akıllı olup pamuklara sarmalı birşey olmasın diye

Yorum

• * Zokora Milli Takıma gitti Yiğit onu kesecek öylemi
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Hocanın Colman'ı kesmesinde sonuna kadar arkasındayım...

Yorum

• Aha Maraton da Hakan Şükür millet seçsin meclise göndersin o da Maratona çıksın.Bu nasıl iştir.

Yorum

• Trabzon'a Şenol Güneş'ten daha iyi hoca gelmez arkadaşlar. O işi geçin bir kere. Eleştirmek bizim işimiz ama hoca benden bu kadar diyene kadar başımızda durmalı bence.
                          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                          - Eomer -

Yorum

• Bazı arkadaşlar körü körüne bağlanmışlar takımlarına bir açıdan iyi bir açıdan kötü. Sizin gibiler olduğu sürece no problemo.
                            Adamlar milyondolarları götürsünler bizde birbirimizle tartışalım.

Yorum

• İlk olarak ibrahim ŞEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              He Orda dur boyle ceza olmaz yedekte oturt sıkısınca oyuna al. Ayrıca yazıldı cızıldı dıyosun Adrianıda seneol günes aldırdı dıye yazıldı hanı nerde napıyo bu adam ve ben suan senol hocanın kesınlıkle kendı ısteyerek aldırdıgını dusunuyorum adrianı 25 mactır sahada olmamasına hic bise yapmasına ragmen hala ilk 11 de cıkıyosa hoca kendınce bıseleri kanıtlamaya calısıyo
                              Ceza dedigin öyle olur iste.
                              Adrian kaliteli bir futbolcu, burda önemli olan takim uyumu, futbolcu uyumu ve iste bunlar bizde yok!

Hücum hattimizin birbirinden ne kadar kopuk oynadigini görmüyorum demeyin bana!
                              “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

* Zokora Milli Takıma gitti Yiğit onu kesecek öylemi
                                Zokora su ana kadar bir hayal kirikligidir bunu kabul etmek lazim.

Kariyerli bir futbolcu olabilir ama takima ekstra bir katki yapamiyor.
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X