İlk olarak polatmu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor
Daraltma
X
-
Ey gidi senelerce ilk 10-15 haftada liderin 10larca puan gerisine düştük, burda ''şampiyonluğa oynasak yeter'' diye az ağlamadı bu millet. Adam geldi yine 3. kez sizi şampiyon yaptı hala atıp tutuyorsunuz. Nankörsünüz, başka birşey değil...İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Millet Haklı kardeşim, sen Kore'den hangi akla hizmet dönüp bu takımı zirveye oynatırsın ki , ne güzel sen yokken her sene 10.haftada havlu atıp Türkiye Kupasıyla avunuyorduk ki oda olursa tabi !!TRABZONSPOR
Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''
Yorum
-
yigit incedemir alinirsa eger zokorayi kesecegini dusunuyorumİlk olarak eraytaskin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezokoraya bi talip çıksa ne güzel olur# 61 Onur Recep Kivrak
" Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "
Şenol Güneş
Yorum
-
Al kelime oyunu yapan sensin ben sana bugun sahada izlediklerimi yazıyorum sende 30 40 yıl oncesine gidiyosun.İlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben 94 dk izledim
sen kafani yorma
Yorum
-
Etme eyleme o takım kaç senedir beraber oynuyordu zaten.İlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah askina 2002 de milli takim kadrosunu kim kurdu ?? :d
Yorum
-
unal.hso
Abicim tutturmuşsun bi Engin Engin.Engin burda kredisini tamamen tüketmişti.Kendi hocasına küfür eden adamdan ne beklersin ? Çok beğeniyordum hatta geldiğinde demiştim Türkiyenin en iyi futbolcusunu aldık.Gerçi o kadarda iyi değildi ama biliyordum yani iş yapacağını.Yaptıda.Ama yapmadığıda şey kalmadı sürekli bir sorun çıkarttı.Bu adam daha nasıl kazanılsın ?İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGitsin kısmı çok ayrı o na bende karşıyım ama Hocam şu takımı stoper şart belli.Sen disiplinsiz diye takımın içine etme Bak Engin gayse de çatır çatır oynuyor.Bu akşam çok yazdım ama büyük hoca topçu kazanmakla olur aynı Burak Yılmaz da olduğu gibi.
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Millet Haklı kardeşim, sen Kore'den hangi akla hizmet dönüp bu takımı zirveye oynatırsın ki , ne güzel sen yokken her sene 10.haftada havlu atıp Türkiye Kupasıyla avunuyorduk ki oda olursa tabi !!
bravo o günleri unuttu bazı arkadaşlar neydi hugo broos umuz vardı yahu şenol hoca sanstır nimettir akıllı olup pamuklara sarmalı birşey olmasın diye
Yorum
-
* Zokora Milli Takıma gitti Yiğit onu kesecek öylemi
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Ceza dedigin öyle olur iste.İlk olarak ibrahim ŞEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHe Orda dur boyle ceza olmaz yedekte oturt sıkısınca oyuna al. Ayrıca yazıldı cızıldı dıyosun Adrianıda seneol günes aldırdı dıye yazıldı hanı nerde napıyo bu adam ve ben suan senol hocanın kesınlıkle kendı ısteyerek aldırdıgını dusunuyorum adrianı 25 mactır sahada olmamasına hic bise yapmasına ragmen hala ilk 11 de cıkıyosa hoca kendınce bıseleri kanıtlamaya calısıyo
Adrian kaliteli bir futbolcu, burda önemli olan takim uyumu, futbolcu uyumu ve iste bunlar bizde yok!
Hücum hattimizin birbirinden ne kadar kopuk oynadigini görmüyorum demeyin bana!“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
Zokora su ana kadar bir hayal kirikligidir bunu kabul etmek lazim.İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Zokora Milli Takıma gitti Yiğit onu kesecek öylemi
Kariyerli bir futbolcu olabilir ama takima ekstra bir katki yapamiyor."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum