İlk olarak Hakan Genç tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor
Daraltma
X
-
a) Jajaİlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDikine oynayacak , adam geçecek futbolcu lazım..
b) Jaja
c) Jaja
d) Hepsi
Yorum
-
Adam akıllı bir takım oyuncusu.. Hay allah razı olsun ondan.İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekişisel fikrimdir, tamamen ve sadece beni bağlar. Halil Altıntop, tarihimizin en iyi 2-3 transferinden birisidir. Trabzonspor tarihinin en iyi "sporcu" sudur...her yönüyle örnek gösterilecek bir insan...yetiştiren ana-babadan ALLAH RAZI OLSUN....
Yorum
-
İlk olarak yektakurtulus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeter yahu yeter!!! yeter beee!!
biktim usandim!! böyle duran topmu kullanilir!!!
senol günes neden adriana izin verir!!! herkesin gördügünü senol günes gibi bir usta nasil görmemezlikten gelir
duran top 0 bile degil bizde eksi derece var
adrian yaklasmasin oraya
barca duran topları boy ortalaması dan dolayı vuramadıklar ıcın paslasarak kulanıyorlar barca bıle bunu yapıyo__________________SÜRMENE'Lİ______________________
Yorum
-
Kaynak ???İlk olarak Trabcelona tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak Yazıcak Bu Maçta!!Özkan SÜMER
Yorum
-
Ya uşaklar konu dışı ama stoper almayacak mıyız ?
Yorum
-
Su Adriani hazirlik kampi icin Wolfsburga kiraliyalim.Felix Magath bundan komando yapar.Adam mücadele cok sönük.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
boyle bir girisim olsa kesin duyulurdu ama bence yonetim kapadi transfere jaja falan hala millet bekliyor ama transfer bitmistir 2 gun kala bizim yonetim bisey yapamaz adamlarin en kisa gorusmesi 3 gun falan surduİlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa uşaklar konu dışı ama stoper almayacak mıyız ?sakin olun...
Yorum
-
lig bitmeden dört beş gün önce gidip hatta son maçta oynamamak içi kart görüp erken gidecen bide zamanında gelmiyecen yok öle dünyaİlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam Dünya nın öbür ucuna gidip geliyor zaten ara olmuş 3 gün 1 gün geç kalır cezalı.Verirsin para cezası oturur aşşa nedir bu ya gurur meselesi oldu kan davasına döndü.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum