Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaslar hocaya oyunculara sallamayın,iyi oyun iyi oyuncular ile oynanır gecen sene oyuncular iyiydi beceriksizliğimize tutamadık.
    Olayın özü iyi oyun iyi oyuncular ile oynanır.

Yorum

• İlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu takimin 6 sampiyonlugundada kalesinde Senol gunes vardi . Turkiye"nin tek dunya kupasi basarisinda Senol Gunes Teknik Direktordu ve son olarakda senelerin ardindan gecen seneki son sampiyonlugumuzda da senol gunes takimin basindaydi ya siz nasil bu adama basarisiz vizyonsuz dersiniz siz bunu derseniz Turk milli takiminin teknik direktorlugunu senol gunes yaptigi zamanlarda senol hoca ya karizmasiz diyerek yol gostereen serefsiz istanbul basinindan ne farkiniz kalir nesiniz ya kimsiniz ? ne hayriniz var ya bu takima ne yaptiniz bu sene trabzonspor icin ? bi kendinizi sorusturun ya takimin basindakileri sorusturmadan once...
      Hala vardı vardı dıye senol guneşi savunuyosun aç 90 dk macı ızle sadece hic bisi yoktu.

Yorum

• İlk olarak ibrahim ŞEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bugun bıle senol güneşi savunanlar senol hoca bugunki rezil futbolun arkasından cok iyiyiz süper takımız dese bu adamlar gelir iyiyiz süperiz der cünkü kendi gorusleri yok koru korune senol hocayı savunuyolar
        Maci seyrettiniz mi? Brozek´i oyuna almis olmasinin Yönetim´e mesaj oldugunu görebildiniz mi?

Kampa gec katilan Colman´a gereken cezayi uygulamaya calistigini ama oyuna almak zorunda kaldigini gördünüz mü?

Yeni kurulan bir takimin, bu kadar mac trafiginde ve bunun üstüne sadece 6-7 günlük devrearasi kampinda sistemi oturtabilmek icin bir Sihirbaz´dan yardim almasi gerektigini görebiliyormusunuz?

Haaa bunlarin yaninda hicbir transfer döneminde istedigi futbolcularin israrla alinmadigini biliyormusunuz? Bu listeler transfer baslginda da yazildi, cizildi
        “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• arkadaşlar şenol hocanın bir çok eksiği var kabul.. gençlere şans vermiyor, kritik maçları kazanamıyor, transferde yetkisiz kalıyor, şenol hoca nereye ben oraya diyen bir tek ünal karaman var....

bunlar benim kabaca söyleyebileceğim eksiklikler. evet şenol hoca bir morinho değil...

fakat kabul edelim bu takıma morinho geldi de biz mi kabul etmedik.. tarihimizde o kadar şikeye kafa sargılarına rağmen 82 puan alan tek teknik direktör.. 97 de hocayı gönderdik, y. vural geldi, 2005 te gönderdik z. doğan geldi.. şimdi sizce kim gelir, ikisi de boşta.. ben diyeyim giray bulak gelir o zaman şenol hocayı çok ararsınız ama nafile...
          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• * Millet Haklı kardeşim, sen Kore'den hangi akla hizmet dönüp bu takımı zirveye oynatırsın ki , ne güzel sen yokken her sene 10.haftada havlu atıp Türkiye Kupasıyla avunuyorduk ki oda olursa tabi !!
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak brushfield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kaç kişisiniz bilmiyorum ama madem layık değilsiniz ve layık olmayan Şenol hocayı bu takımda görmek istemiyorsunuz bi zahmet kendiniz de bu takımdan ayrılın da biz de mutlu olalım. Bu arada ''de'' ayrı yazılır...
              Teşekkürler dil kurumu gibisin renkdaş yalnız trabzon ve trabzonspor aşığıyız biz ne şenol ne hami ne tekke ne jaja aşığı değiliz işte farkımız bu hatalının hatasını söyleriz belkide yanlış düşünüyoruzdur ama yinede söyleriz. Bizde böyleyiz napalım ?

deleri ayrı yapmadım heralde sorun olmaz resmi bir kurumda değiliz sonucunda

Yorum

• İlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu takimin 6 sampiyonlugundada kalesinde Senol gunes vardi . Turkiye"nin tek dunya kupasi basarisinda Senol Gunes Teknik Direktordu ve son olarakda senelerin ardindan gecen seneki son sampiyonlugumuzda da senol gunes takimin basindaydi ya siz nasil bu adama basarisiz vizyonsuz dersiniz siz bunu derseniz Turk milli takiminin teknik direktorlugunu senol gunes yaptigi zamanlarda senol hoca ya karizmasiz diyerek yol gostereen serefsiz istanbul basinindan ne farkiniz kalir nesiniz ya kimsiniz ? ne hayriniz var ya bu takima ne yaptiniz bu sene trabzonspor icin ? bi kendinizi sorusturun ya takimin basindakileri sorusturmadan once...
                Vizyonsuz diye sana dedim sen merak etme Trabzonspor dan aldığımdan fazlasını veriyorum.Kaleci Şenol Güneş benim çocukluk kahramanımdır.Öyle lafta değil Superman Örümcek Adam Şenol.Kaleci Şenol u tartışmıyoruz. Senin anlamak istemediğin şey şu o kadroları Şenol Hoca KURMADI.

Yorum

• Yahu ALLAH aşkına sanki hakem Manisa'dan maçı aldı bize verdi gibi yorumlar yapmayın şurda .
                  Not : 8 numara umarım en kısa sürede sakatlanıp sezonu kapatırsın !!!
                  "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Ayman la burda dalga gecenler vardi,zokora nin aymandan daha fazlasini yaptigini kim iddia edebilir?

Hatta zokora nin hüseyinden bile cok fazla artisi yok simdiye dek oynadigi futbola.
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Maci seyrettiniz mi? Brozek´i oyuna almis olmasinin Yönetim´e mesaj oldugunu görebildiniz mi?

Kampa gec katilan Colman´a gereken cezayi uygulamaya calistigini ama oyuna almak zorunda kaldigini gördünüz mü?

Yeni kurulan bir takimin, bu kadar mac trafiginde ve bunun üstüne sadece 6-7 günlük devrearasi kampinda sistemi oturtabilmek icin bir Sihirbaz´dan yardim almasi gerektigini görebiliyormusunuz?

Haaa bunlarin yaninda hicbir transfer döneminde istedigi futbolcularin israrla alinmadigini biliyormusunuz? Bu listeler transfer baslginda da yazildi, cizildi
                      He Orda dur boyle ceza olmaz yedekte oturt sıkısınca oyuna al. Ayrıca yazıldı cızıldı dıyosun Adrianıda seneol günes aldırdı dıye yazıldı hanı nerde napıyo bu adam ve ben suan senol hocanın kesınlıkle kendı ısteyerek aldırdıgını dusunuyorum adrianı 25 mactır sahada olmamasına hic bise yapmasına ragmen hala ilk 11 de cıkıyosa hoca kendınce bıseleri kanıtlamaya calısıyo

Yorum

• şenol hoca gitsin diyenlere hayret ediyorum kafayı mı yediniz ot falan mı çekip giriyorsunuz foruma adamlar futbol cahili aykut dangalağının arkasında sımsıkı bizse şanssız birkaç maç yüzünden açılan puan farkı yüzünden şenol hocaya laf söylüyoruz silkinin kendinize gelin eleştirin skızın ama gitsin demeyin

Yorum

• İlk olarak ibrahim ŞEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hala vardı vardı dıye senol guneşi savunuyosun aç 90 dk macı ızle sadece hic bisi yoktu.
                          ben 94 dk izledim sen kafani yorma
                          # 61 Onur Recep Kivrak
                          " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• zokoraya bi talip çıksa ne güzel olur

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ayman la burda dalga gecenler vardi,zokora nin aymandan daha fazlasini yaptigini kim iddia edebilir?

Hatta zokora nin hüseyinden bile cok fazla artisi yok simdiye dek oynadigi futbola.
                              Ben Ayman´i begeniyordum...bugün Yigiti Incedemir´i almaya calisiyoruz mesela
                              “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Vizyonsuz diye sana dedim sen merak etme Trabzonspor dan aldığımdan fazlasını veriyorum.Kaleci Şenol Güneş benim çocukluk kahramanımdır.Öyle lafta değil Superman Örümcek Adam Şenol.Kaleci Şenol u tartışmıyoruz. Senin anlamak istemediğin şey şu o kadroları Şenol Hoca KURMADI.

Allah askina 2002 de milli takim kadrosunu kim kurdu ?? :d
                                # 61 Onur Recep Kivrak
                                " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X