Zokora'sız bu takımın daha iyi olacağını göreceksiniz.. çok kaçak oynuyor ,insiyatif almıyor çok defansif oynuyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor
Daraltma
X
-
Volkan hayal kirikligi olmaya devam ediyor bu aksam yine sahanin en kötülerindendi.
Halil macin ikinci devresinde tel tel döküldü,takimi adeta 10 kisi oynatti.
Serkan,giray,glowacki,zokora da takimin kötüleri arasindaydi.
Celustka ve aykut vasat,burak ise takimin en iyisiydi."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
her zaman öyle zaten kolay geçiliyor arada çaldıgı toplar siyahi ve adı zokora oldugu için oooooooooo diye karşılanıyor yoksa çogu pozisyonda geçiliyor ve dönüp pozisyonunu almakta güçlük çekiyor şampiyonlar liginde de yediğimiz gollerde öyle olduİlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSampiyonlar liginde daha iyiydi dogru ama ligde takima beklenen katkiyi yapamiyor.
Kendisine yakismayacak sekilde kolay ve kötü calimlar yedigini düsünüyorum.
Yorum
-
Mücadele yürek diyenlere şunu diyim bu akşam A.Gücü nü seyrettim aslanlar gibi oynadılar o gencecik çoçuklar savaştılar ve takımın abisi de bu akşam 2 gol atan Ergin Keleş daha 24 yaşında.En son Tayfun Aydın tarafından düzenlendi; 03.01.2012, 22:43.
Yorum
-
adam maçlarda futbola yeni başlamış gibi yırtıyor kendini anladı gsde pabuç pahalıİlk olarak polatmu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyahu daha yeni gelin o engin bırakın 1 yıl sonra görürüm ben onu ahaa şuraya yazıyorum girecekler birbirlerine
Yorum
-
valla şapka çıkartılır...şu ankaragücü ligde kalsın başka bir şey istemiyorumİlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMücadele yürek diyenlere şunu diyim bu akşam A.Gücü nü seyrettim aslanlar gibi oynadılar o gencecik çoçuklar savaştılar ve takımın abisi de bu akşam 2 gol atan Ergin Keleş daha 24 yaşında.!
Yorum
-
bu akşam çok kötüydü kabul ama adam savaşçı yani boş değil futbol bilgisi de iyi yarın play off uydu uefa sıydı çok işe yarayacak göreceksin şu maçta 3 puan önemliydi şükür aldık cumartesi vebo suz belediye maçını da büyük taraftarımızla geçelim yavaş yavaş iyi olacak takımİlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSampiyonlar liginde daha iyiydi dogru ama ligde takima beklenen katkiyi yapamiyor.
Kendisine yakismayacak sekilde kolay ve kötü calimlar yedigini düsünüyorum.
Yorum
-
Selcuk bu aksam gs de 6.golünü atti,yerine aldigimiz zokora nin istatistikleri ortadadir selcuk un yeri dolmamistir takimda skorer oyuncu eksikligi vardir bunu kabul etmek gerek.İlk olarak polatmu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu akşam çok kötüydü kabul ama adam savaşçı yani boş değil futbol bilgisi de iyi yarın play off uydu uefa sıydı çok işe yarayacak göreceksin şu maçta 3 puan önemliydi şükür aldık cumartesi vebo suz belediye maçını da büyük taraftarımızla geçelim yavaş yavaş iyi olacak takım"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
* Tabi her sene Ş.Liginde yarı final yaptığımız için bu başarı seni kesmedi dimi Cafer , lig daha önemli değilmi , ah ula Zokora bitmişsin sen..İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSampiyonlar liginde daha iyiydi dogru ama ligde takima beklenen katkiyi yapamiyor.
Kendisine yakismayacak sekilde kolay ve kötü calimlar yedigini düsünüyorum.Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum