Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Defansımız iyi değil, bunun yanında bütün pozisyonlarda yanlız kalıyor, top rakibe geçince senin forvetin bile orta sahada pres yapmalı.

sen hem orta saha olarak defansa destek verme, bunun yanında bir de senin defansın ikinci sınıf olsun, hem de iyi işler bekle olmuyor.

bizim orta sahamız ikiye bölünüyor. orta sahanın bir kısmı defansın dibine yapışıyor, ama defansif müdahalaleri asla yapmıyor, orta sahanın geriye kalan kısmıda forvete yapışıyor, ama ofansif bir katkı yapmıyor.

yani demem o ki en önce defansif orta saha adamından biz ofansif beklenti içine giriyoruz, o onu beceremiyor(zokora). ofansif orta saha diye aldığımız arkadaş(edriyıııınnn) hiç sorumluluk alamıyor. paso yan pas geri pas yapıyor. böylece verimli olamıyoruz.

bu takıma herşeye rağmen iyi defans, ve orta sahada üzgünüm ama, alex gibi biri lazım. beyin lazım orta sahayı yönlendiecek, orta saha-defans, orta saha forvet hattını yönlendirecek bir beyin lazım.
    Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak blackrain61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu takima profesyonel kondüsyon calistiracak birisi lazim.
      Katılıyorum.
      Rakip oyuncular bizim oyuncularımızın yanından çok rahat geçiyor.
      Ve sahadaki çaresizlik ekrandan izlerken deli ediyor.
      Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
      Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
      Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• Zokorayi bile tartisiyoruz, vay anasi..
        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Şenol güneş Stand up show

Yorum

• Aykutun son dakikada eline çarparak faul olan pozisyonda dahil her türlü acemiliyine eyvallahta durum 1-1 iken çok uygun pozisyondakı Buraka pas atmak yerine şut çekmesi affedilr cinsten değil.

Yorum

• twitter'dan

giraykacar giray kacar
              Cok hasta ve antramansız oynadım bu macı traftarlarımıza ıbb macında daha ıyı bır gıray kacar ızletıcem.....fırtınalı gunler baslıyor)))
              Trabzon-Sürmene-Muratlı

Yorum

• İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                O halde yattara gei gelsin 2 çalım atar keyifleniriz..

Adrian aslında zeki bir oyuncu oynadığı bölgedemi yoksa fiziksel bir sorunumu var bilmiyorum ama ona güveniyorum seneye olacak..
                Anormal bir fiziksel sorunu var gecen sezon Jaja nin cok basarili olmasinda fiziksel gücü büyük etkendi, fiziksel olarak gücsüzsen yeteneklerini sahaya yansitamazsin...

Yorum

• ikinci yarı resmen yoktuk şansa kazandık

Yorum

• yigitte ilerleme var yada bu mac icin

Yorum

• Serkan ve Volkan benim kayışları koparan ikili oldu delirdim...
                      And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak gtem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        twitter'dan

giraykacar giray kacar
                        Cok hasta ve antramansız oynadım bu macı traftarlarımıza ıbb macında daha ıyı bır gıray kacar ızletıcem.....fırtınalı gunler baslıyor)))
                        Hasta ve Antremansiz ama oynatiyor senol Hoca.Aykutu Stopere cekip Colmani oynatmaliydi.Yumlu da var.
                        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• 12-13 galibiyet sart..yoksa takimin direnci cok duser ve playofflarda cok sknti yasariz...

sene basindan beri soyluyorum bu takim

ya 4-4-2

yada 4-3-3 oynar 4-2-3-1 bizim bu takim icin uygun degil ne yazikki

bi parantezde buraga

ilk defa boyle avrupa capinda bi topcu oldugunu tam manasiyla inandim.sagdan soldan girdin ileriden girsin..isirdin attin attirdin faul yaptirdin sari krt gotserdin inan degerin her gun artiyo baba

Yorum

• Bu mactada cok acik bir sekilde gördüm ki...Stoper sart sart sart...

Giray'in yedigi calimlar inanilir gibi degildi..

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• maç 1-1 iken 4-1 olmadı öyle goller kaçtı adamların ama geçen sene fenevbahçe öyle maçlar aldıki yürüyerek birazda biz alalım bu sene
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Hakan Karadirek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Zokorayi defansta degerlendirmek lazim. Zaten gol attigi da yok, arkadan oyun kursun.
                                oyun kurmuyor.....adamda yetenek var topu aldımıda yardırabiliyor....ama ne hikmetse yan pas manyağı yaptı bizi 18 haftada
                                !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X