Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ben hep diyorum üzerime saldırıyorlar....zokora bizim yanlış transferimizdir....kötü oyuncu demiyorum yanlış diyorum....selçukla colmanla önliberosız ortasaha anlayışına dönmüş ve geçen sene şampiyon olmustuk....gidip zokorayı aldık önliberolu sisteme geri döndük ve bu seneki durumumuz ortada
    Birde su sekilde soralim: Egemen gibi bir stoperimiz olsaydi Zokoranin ön libero oynamasina gerek kalirmiydi?
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• zaten farklı bir skor beklemiyordum veya farklı bir oyun bence bu maçı saymayı.yeni transferlerle bu takımı bir görelim.sonra karar veririz.

Yorum

• Bizim takımın sorunu stoper falan değil, sorun takım halinde savunma yapamamak..Çok iyi bir stoperde gelse fazla bir şeyin değişeceğini sanmıyorum.Oyundan düştüğümüz ve rakibin orta sahamızı rahatça geçtiği anlarda savunmamızda bocalıyor..yoksa orta saha dirençli olduğu zaman savunmamızda direnç gösterebiliyor.
        En son augustus tarafından düzenlendi; 03.01.2012, 20:24.

Yorum

• Savunma 4'lümüz komple çöp. Manisa'nınn 4'lüsüyle bugün yer değiştirsek farketmezdi.
          "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yigit Incedemir mi Aykut mu?
            AYKUT AKGÜN Tabi ki
            ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
            NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• Arkadaslar Abiler yemin ediyorum Girayi cok severim iyi bir Insan ama Golde yedigi Calim beni bitirdi.
              Serkana da nerde duracagini biri söylesin lütfen.
              Celustka süper.Tolga cok iyidi.Halil ve Burak iyi anlasiyor.Volkan cok calisti ama son hareketi yapamadi.
              Adriani begenmiyorum.Ama önemli olan 3 Puan.Artik iyi Oyun önemli degil 3 Puan lazim!
              Ve bu Takima Stoper lazim.
              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Jaja 10 yıldır topa değmemiş olsun yinede Adrian'dan iyi oynar..
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Birde su sekilde soralim: Egemen gibi bir stoperimiz olsaydi Zokoranin ön libero oynamasina gerek kalirmiydi?
                  bende şu şekilde sorayım sana o zaman.. zokora var da gol mü yemiyoruz?

Yorum

• aykut iyi oyuncu ama mevkisini tutmadi
                    hep saglara sollara kayinca ortasaha bos kaldi

ama teknigi ve sertligi cok iyi

Yorum

• İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Adrian o kadar da kötü değil,abartmayalım.5.250 etmez belki ama,burda söylendiği kadar da kötü bir oyuncu değil...
                      zaten sorunda burda şu adrianı korumayın artık.

Yorum

• jaja transferi play off icin sart gibi..gecen sezon 42 puan toplamis bir takima jaja gibi bir adam alip takimin ahenkini bozmak cok sacma olurdu herhalde ama suanki durumdan daha kötü bir durumda olamayiz..kaybedecek bir seyde yok..jaja olabilir
                        En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 03.01.2012, 20:25.
                        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Gol mol halederiz stoper lazim.

Arti celustka-cech oynasinlar bekde...
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• O halde yattara gei gelsin 2 çalım atar keyifleniriz..

Adrian aslında zeki bir oyuncu oynadığı bölgedemi yoksa fiziksel bir sorunumu var bilmiyorum ama ona güveniyorum seneye olacak..
                            ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Zokora transferinin yanlış olduğuna katılıyorum. Onun yerine oyunu çift yönlü oynayabilen box to box, sezonda en az 5-6 gol atabilecek orta saha almalıydık. Ama Zoko reisi de seviyoruz o ayrı
                              İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Aykut ilk yarım saat kendisinden beklenen gibi oynadı. Sonrasında gereksiz yere topla katetmeye başlayınca saçmalamaya başladı.

Yapacağı iş tek top oynamak. Fuzuli işlere girmemeli.
                                "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X