İlk olarak Cihan-Ucar tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor
Daraltma
X
-
Valla ben Zokora'yı begeneiyorum,ne yaptıgını bilen nadir oyunculardan birisi.İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCok izlemedim ama daha cok defansin önünde 2.stoper gibi oynayan bir oyuncu oldugunu biliyorum.
Iyide ben diyorum ki cok kolay calim yiyor ve defansif anlamda takima cok sey veremiyor.
Eleştirilir gecilir bugün zaten kötü oynadı ama abartmaya hiç gerek yok.
CL'de mükemmel oynamıştı onları da hatırlayın. Şu ana kadar hemen hemen her macta oynadı 3 günde 1 mac yaptıgmızı da düşünün lütfen
Yorum
-
İlk olarak tturan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinternet ligtv den izleyebilirisn
Sagol kardes ama izledim öbür sayfadan
Yorum
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Zaten sene başından beri öyleydi.İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületakım şu haliyle her an gol yiyebilecek ve de çok zor gol atabilecek yapıda.
Ama zokoranın gidişi ile yerine oynayacak olan aykuttan çok şey bekliyorum. Adrian yerine olcan oynarsa daha iyi olacaktır. Savunmada da artık serkandan vazgeçip celustkayı sağ bekte oynatması mantıklı olacaktır.
Yönetim ise bu kadro yeterli deyip işin içinden çıkmaya çalışmamalı, çünkü bu kadro yeterli değil. Jaja filan değil,, öncelikle bu takıma net bir stoper alınmalı.
Yorum
-
Bir takım düşünün, Ligin ilk yarsında oynana maçların hiçbirinde hem savunma hemde hucum yapmasını beceremeyen bir oyun oynuyor
Bir takım düşünün, Devre arası oldu, transfer sezonu açıldı ve hala bu takımın esas sorununun ON LİBERO ve DEFANS da top yapmasını bilmeyen oyuncuları olmasına rağmen bir tedbir düşünülmüyor. Tranafer edilmedi demiyorum, Düşünülmüyor bile
**Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
ZOKORA bbu takıma geldiğinden beridir, takımın oyun sistemi bir türlü oluşmadı, Arada bir bir ıkı top kapma haricinde oyuna sıfır katkısı olan, Orta sahada pres yapamayan, Top kapamayan, Top dağıtamayan ve bir oyun anlayışı var...
Keşke isimler her zaman yeterli olsaydı...
Kımse kusura bakmasın ama Zokora bu takımda hiçbir şey üretmiyor.
,******
Bir diğer husus
SERKAN
Maç boyunca olumlu bir hareketi yokken, Yorgunluktan sebep, Sağ stoperini çıkartan bir takımın hemde yenik durumdayken başka bir stoper alarak gol aramak zorunda kalmasını şöyle derin manada bir düşündüğünüzde ne hallerd eolduğumuzu göreceksınızYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Kendi sahasında bu kadar mahkum, Topa basamayan, Top kapamayan ve butun atak varyasyonlarını rakibinin yapacağı hatalar üzerine kuran,
Yanlış yere pas tercihi yapmadıkları müddetçe, alan daraltamayan ve rakibini sürekli geriden koşarak yakalamaya çalışan, Kımın nerde olduğu belli olmadan ve sürekli top kovalayan ve neticesinde de top kapamayan bir takım
Hucum varyasyonları sadece Burak'a atılacak top ve Başka biri müsait olmasına rağmen gözleri kör olmuşçasına diğer arkadaşını görmekten aciz ve tam bir halı saha futbol maçı misalı bir oyun anlayışı...
27 resmi maç sonunda hala ne oynadığı belli olmayan
27 maçın hiçbirisinde topla oynama yüzdesi olarak rakibine üstünlük kuramayan..
Çok sıkıcı ve her an gol yiyecek potansiyele sahip bir takımız..
Bu akşam maçı seyrederken, Yapılan basit hataları gördüğümde, Bu hataları Bu Ligde başka hangi takım yapıyor diye düşündüm ve bulamadım,, Her maçı izleyen birisi olarak söylüyorum..
Gerçekten, Çok kötü bir oyun anlayışımız varYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Ben zokorayı dert etmiyorum bundan sonra. Afrika kupasına gittikten sonra bana göre aykutun yerine biraz zor forma bulur bundan sonra. Aykut bu takımda zokoradan çok daha iyi işler yapacaktır.İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZOKORA bbu takıma geldiğinden beridir, takımın oyun sistemi bir türlü oluşmadı, Arada bir bir ıkı top kapma haricinde oyuna sıfır katkısı olan, Orta sahada pres yapamayan, Top kapamayan, Top dağıtamayan ve bir oyun anlayışı var...
Keşke isimler her zaman yeterli olsaydı...
Kımse kusura bakmasın ama Zokora bu takımda hiçbir şey üretmiyor.
,******
Bir diğer husus
SERKAN
Maç boyunca olumlu bir hareketi yokken, Yorgunluktan sebep, Sağ stoperini çıkartan bir takımın hemde yenik durumdayken başka bir stoper alarak gol aramak zorunda kalmasını şöyle derin manada bir düşündüğünüzde ne hallerd eolduğumuzu göreceksınız
Serkan ise artık yavaş yavaş yedeğe çekilmesi gereken bir oyuncu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum