Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu arada Şenol Hoca muazzam işlerin mimarı, büyük güzel insan eyvallah ama Adrian bu camiaya en büyük kazığıdır sanırım 5,25 milyon euro at çöpe gitsin. Brezilya'nın bağlarından 3 tane yıldız alırdık adam gibi scout ekibimiz olsa. Adrian'ın alınmasını ve özellikle bu paraya alınmasının sorumlusu kendiside belirttiği gibi Şenol Hoca'dır ama onun yaptıklarının yanında bunun lafını etmek aptallık olur fakat sene sonu Euro 2012'de oynasın sonra kurtulalım. İçlerinde en iyisi bu Polonya'lıların Glowacki resmen.Ki hakikaten beğeniyorum.

Yorum

• * Ayrıca gelecek için hiç umutsuz değilim , bugün kötü günümüzdeydik her zaman böyle olucak diye birşey yok...
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Giray'ın yediğimiz golde yediği çalımı ne Egemen ne Song ne de Gloowacki yedi bugüne kadar.

Hakikaten yetenek vermemiş Allah. Bazı işler bazı insanlara göredir.Stoper işi Giray'a göre değil.

Serkan berbattı!!! Burak'a golden önce attığı top pas falan değildi. Her maç aynısından 3-5 tane sallıyor ileriye zaten. Bu defa denk geldi.

Bu arada transfer başlığında "Celutska'yı yetersiz buluyorum, bir bek oyuncusu için fiziği çok kaba ve pozisyon bilgisi zayıf, süratlenemiyor" diye yazmıştım. Edilmeyen laf kalmadı bize. Sezon başından beri 25 civarı maç yaptık 3-4 maçta öne çıktı extra oynadı onun haricinde kocaman bir SIFIR.

Yukarıda bir arkadaş yazdı aynen katılıyorum. Öncelikle 2 tane bek oyuncusu 1 stoper 1 forvet şartoğlu şart!
        "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Yigit Incedemir mi Aykut mu?

Yorum

• Jaja bu taraftarın bu takımda görebileceği en yetenekli topçudur.. Disiplin sorunları vs. deyip durmayın artık. Adamın sarhoş hali bu takımda oynar..
            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• olmaz arkadaşlar bu takım bir yerde teklemeye başlar transfer şart Adrian Pawel bunlardan kurtulmamız gerek bir arkadaşın dediği gibi bu takımı Ziya doğan oynatsaydı şimdiye adamı asmıştık .Birde Giray bir manisadan calım yemediğin kalmıştı onu başardın helal olsun gelenden gidenden calım yiyorsun serkan berbat bugun yatıp kalkalım Tolgaya dua edelim birde manisanın adamlarını yoksa fark yemiştik
              alkışlar Burak ve azcıkda olsa Halile birde colmana

Yorum

• Kötü oynayarak da kazanıyoruz. Bu iyiye işaret.

Yorum

• millet defansif orta saha oynatmıyor bizde hemde iki defansif orta saha, ofansif orta saha yedek, sıkıştığımız anda oyuna giren ve faydalı olan alanzinho yedekte yok.
                  Ama ben ferhat oyuna girince maçı alacağımızı tahmin edememiştim, demekki bir sebebi varmış...
                  Trabzon-Sürmene-Muratlı

Yorum

• Yine en iyi oyuncularımız oynamayanlar...
                    Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Tolga 10
                      Glo 8
                      Giray 5
                      Celu 5
                      Serkan 3**
                      Zokora 5
                      Aykut 5
                      Edriyııın 4
                      Volkan 4
                      Burak 8
                      Halil 7
                      Colman 8
                      Pawel ?*
                      Ferhat ?

*oynadığı süre yetersizdi, bu kadar sürede olumsuz bir iş yapmadı.
                      ** herhangi bir türk takımından, sıradan yerli bir sağ bek alınsa, serkan yedeğe çekilebilir.
                      Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Adrian o kadar da kötü değil,abartmayalım.5.250 etmez belki ama,burda söylendiği kadar da kötü bir oyuncu değil...
                        Adrian verimsiz bir transfer.

Onu oynatacağına Aykut oynat daha iyi , oynadıkça gelişir.
                        @tsmustafakemal
                        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Ayrıca şunu da eklemek lazım; 2. yarıdaki bütün maçlarımızı kazanmak hedefi ile oynamalıyız. Çünkü play off'a kalmak gerçekten çok zor olacak.

Yorum

• İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Valla ben bu hüseyini çok beğeniyorum ama bugün beni şaşırttı iyikde şaşırttı diyelim..
                            Ben Sakaryaspordayken de izlerdim.İyidir ama Manisaspor için,bizim için değil....

Yorum

• Bu takima profesyonel kondüsyon calistiracak birisi lazim.

Yorum

• Dua edelim rakip takımın forveti Isaac'ti .
                                Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X