kimse neden zokora hakkında tek kelime kötü bişey söylemiyor çok merak ediyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor
Daraltma
X
-
maç 1-1 olacağı belliydi zaten ve oldu nitekim...daha sonra rakibin 3 tane %100 lük pozisyonu var( bizim bu süre içinde hiç bişeyimiz yok) daha sonra bireysel beceri ile 2-1 yapıyoruz ve yeniyoruz...
buna sevinmeliyim ? hayır...ama 3 puan iyidir deyip manisayı tebrik ederek noktalıyorum特拉布宗冠軍
Yorum
-
İlk olarak barbunnya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen yılda giray iyi değildi egemenin çok ii performansı girayı ii gösteriyodu.
Sadece yürekle oynamak yetmiyo bi adam yanındaki adama pas veremiyosa çok kolay çalım yiyosa Butun hucum kornerlerinde gelen ortayı kafayla dağlara vuruyosa daha niye hatasına bakmıcam anlamıyorum. Gelen stoper kesinlikle glowackiyle oynamalı. Glowacki en azından bireysel hatalar yapmıyo.

Giray ın bu takımın oyuncusu olmadığı artık kör gözler bile görmüştür.
Yorum
-
bize stoperden önce orta saha lazım....orta sahada topu tutamıyorsun stoperin topu uzaklaştırıyor 5 saniye sonra tekrar top stoperde....defansın ne dinlecek nede pozisyon alacak zaman bulamıyor....bakın yediğimiz gol isaacin kontrol edemediği top hep defans savruk yakalandı bunun nedeni top tutamamamız!
Yorum
-
Aykut bugün iyiydi bence. Zokora'nın yokluğunu hissettirmez gibime geliyor.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
1-1 e kadar halil-adrian-burak iyidi...volkan sen calisti....glowacki saglamdi..1-1 den sonra takim diziplinden koptu..girayla isimiz cok zor böyle amatörce calim mi yenir ya...
zaten ilk ciddi pozisyon gol oldu herzamanki gibi. ve 1-0 ken herzamanki gibi direge vuran top gol olmadi.
Serkan beni deli etti fitik etti...rezalet......TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Takım oyunu yok, orta saha yol geçen hanı, oyuncular çok güçsüz, yardımlaşma yok, rakibin yarısı kadar hırs-istek yok.İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler takimdaki defansif sikintinin sebebi sizce bekler mi yoksa stoper kalitesizligi mi?
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
* Serkan bence sağ bek değilde ortasaha'nın sağında oynasaydı daha verimli olabilirdi , zaten Simpson orayı erken keşfetse daha kötüsüde olabilirdi...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Bildigim kadar ayni menejer Mithat Halis.Sanirim Lange Menejeri de Halis´ti.Yanlis biliyorsam düzeltin lütfen.İlk olarak ThePatriot61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adami bize kim kakaladi? Bizimkiler beceriksiz olsa bile böyle kötü oyuncu transfer etmeyi basaramaz.
Tomas Jun ve Adrian. Tarihimizde gördügüm en iki büyük kazik.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Maçı bir daha izle özellikle ilk yarıyı.Maçın tamını nerden bulacağım valla hırs yaptım hepsini gösterecem yahuİlk olarak trabia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşaka yapıyorsun herhalde.adam en boştaki ve gerideki adama pas atıyor. ne varki bunda bende atarım böyle pas.
Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
söylediklerinde mantık hatası var gibi..İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJAja değil Messi gelse bir şey değişmeyecek gibi gözüküyor.
Dua edelim Olcan ve JEbrin cuk otursunlar takıma yoksa sonumuz iyi değil...
Yorum
-
orası ayrı zatenİlk olarak dozoroo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekimse neden zokora hakkında tek kelime kötü bişey söylemiyor çok merak ediyorum
iddaa ediyorum alexten fazla koşmuyor...bi kere depar atarken gördüm o da kayseri maçı asisti öncesi...sanırım 30 yaşına vermemiz lazım bunları..ama gerçek şu ki ortasahamız deyim yerindeyse hiç ısırmıyor..biz 8 kişi gidiyoruz pozisyon bile bulamazken adamlar 4 kişi gelip gol atıp gidiyorlar...her maç böyle oluyor dikkat ederseniz?
特拉布宗冠軍
Yorum
-
Ama öyle demeyin Adrian bu ligi sallayacak pardon sarsacak mıydı? 2 günlük futbol izleyicileri futbol dersi vermeye çalışıyor ya herkese ona gülüyorum. De ki bari Adrian yetenekli ama o bölgenin futbolcusu değil yani Zokora - Adrian ya da Colman - Adrian göbekte yaparsın de bu adamdan gol, adam eksiltme, dribling bekleme de..Yok işte şöyle böyle yok arkadaş bu adamın ederi maksimum 2 milyon euro.. Ki o paraya bile Brezilya'dan daha iyisini getirirsin. Bu takımın Jaja gibi bir oyuncuya forvet arkasında ihtiyaç var. Jaja'dan daha iyisini alabiliyorsan alacaksın fazla konuşmaya yapmayacaksın disiplin filan diye. Jaja'dan daha iyisini de 15 milyon eurodan aşağıya asla sittin sene bulamazsın sadece taraftarı kandırırsın Alanzinho, Adrian'da olduğu gibi. Disiplinsizmiş de kaçıyormuş da gece hayatıymış da ulan zaten o olumsuzlukları olmasa Jaja'nın Trabzon'da işi ne!? Adam disiplinli olsa Milan'da oynar en kötü ihtimal. Türkiye'ye gelmiş en yetenekli yabancı benim gözümde. Alacaksın arkadaş 10 maç takımdan kaçsa terketse de geri kalan 20 maçın 10'unu tek başına alır bu adam. Alabiliyorsan disiplinlisine ver 20 milyon euro al getir o zaman bakalım o da Trabzon şehrini karısına, kendisine beğendirebilirsen. Adrian resmen sahada yoktu bugün, Zokora ilk defa bu kadar kötüydü, Volkan oyun olarak iyi ama son toplarda ve şutlarda kötüydü yine, Serkan sürünüyordu performans olarak. Adrian'a cidden berbat oynadı bile diyemiyorum yok yani onu bile oynamadı berbat oynadı diyecek hamleleri bile yapmadı. Burak'la Halil birbirine yakın ilk yarı çok iyiydi Şenol Hoca 2. yarı yine Halil'i orta sahaya çekti takım pozisyona bile giremedi. Burak'la Halil birbirine yakın oynamalı. Her maç bu kadar şanslı olamayız. Manisa maçı bizden daha çok haketti kimse kusura bakmasın. Hakemde çok iyiydi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum