Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• transfer döneminde herkes kadro yaparken giray ve yanına ''?'' koyuyor olmasını hiç anlamıyorum.şu anki kadroda glowacki 1,stoperdir bana göre

giray mücadelene,kişiliğine sözüm yok ama maalesef Trabzonsporun 1.stoperi giray olamaz hele ki milli takım düzeyinde hiç değil.

Ayrıca colman olsun çamurdan olsun...
    Kapitalizmin zaafı sunduğu nimetlerin eşit paylaşılmamasıdır;Sosyalizmin nimeti ise sefaletin eşit paylaşılmasıdır

Yorum

• Ayyaş disiplinsiz Jaja adriana 10 basar..

Yorum

• Serkan bu takıma her zaman lazım.ama formsuz.oyuncuyu kazanmakda senol hocanın elınde.vazgecılmezımız degıl . Bıraz yedek kalması gerekLı
        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          neyi iyi soyle inceleyelim
          Hayır duran toplara laf ediliyor bir tane kötü duran top kullanmadı

Paslarda hata yapmadı

Şut ta ya gelişine vuracaktı yada soluna alacaktı .

Yediğimiz golde Serkan ortasahada iken kademeye girdi.Defans bence yaptı da

Gerçekten anlamıyorum defans saçma sapan çalım yiyor Halil ikinci yarı dökülüyor Serkan yürüyor Giray yerinden fırlayıp gol yememize sebep oluyor Volkan çalım atamıyor top kaptırıyor vs vs yine bu adama çıkıyor suç.Ciddi anlamda takıntı oluştu.Bütün sporda birşeyler yapmış futbolu bilen yorumcular bu adamı övüyor sadece taraftar beğenmiyor.Gerçekten sıktı artık şu Adrian muhabbeti
          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ayyaş disiplinsiz Jaja adriana 10 basar..
            Jaja burda ne içti bilmiyorum ama aynılarından Adrian'a içirmek lazım.
            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Pardon,

Bugün 2 sey beni mactan fazla korkuttu.

1. Zokora'siz oynayacagimiz dönem.. Aykut felaket..

2. Giray-Glo ikilisi ilen Uefa, Lig ve nasip olursa play-off'da mücadele etmek.. Baska adam yok?!?!

Jaja'mis.. Dert derdi asmis..

Yorum

• colman ve zokora ikilisini bozmak resmen intihar..ayrıca şu defanstaki yoklukta bile bin çeşit varyasyon denendi yeter artık..adrian ise allah onu bize aldıranı bildiği gibi yaspın..her maç olduğu gibi gene jaja gene jaja.. gerisi yalan...
                Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• Acı ama gerçek, Glo şuanda Giray'dan daha iyi oynuyor...

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Serkan bu takıma her zaman lazım.ama formsuz.oyuncuyu kazanmakda senol hocanın elınde.vazgecılmezımız degıl . Bıraz yedek kalması gerekLı
                    Serkan'ın bu takımın iyi bir yedeği olması lazım. evet gerekli ama geçen sezonun 2. yarısının başından beri çok kötü bulyorum ben Serkan'ı.
                    Trabzonspor

Yorum

• her maç son 10 dk da takımı kurtarması beklenen futboldan soğutulmuş Pawel e patladı maç gene.Bu Adrian a verilen şans Henrique ye neden verilmez Colman neden yedek Alanzinho neden kadro da yok.Bu bir futbol takımı bu Şenol Hocam anla artık sana disiplin değil yetenekli adam lazım.Sana Giray lazım değil Serkan lazım değil.Takım top oynamıyor

Yorum

• En çok zoruma gidende içerde dışarıda her takımdan ( Ankaragücü dahil ) baskı yemek , oyunun kontrolünü bırakmak . Bunun nedenide geride oyunu tutacak ileride de yaratıcı oyuncu eksikliğimiz . Bu transferler yapılmadıkça bu takımın bu sıkıntısı devam edecektir .
                        " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ulan en berbat Jaja'yı Adrian'a tercih ederim.. Ben hayatımda böyle kazık görmedim..
                          Bu adami bize kim kakaladi? Bizimkiler beceriksiz olsa bile böyle kötü oyuncu transfer etmeyi basaramaz.

Tomas Jun ve Adrian. Tarihimizde gördügüm en iki büyük kazik.
                          En son ThePatriot61 tarafından düzenlendi; 03.01.2012, 20:13.
                          Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Paslarda hata yapmadı

Gerçekten anlamıyorum defans saçma sapan çalım yiyor Halil ikinci yarı dökülüyor Serkan yürüyor Giray yerinden fırlayıp gol yememize sebep oluyor Volkan çalım atamıyor top kaptırıyor vs vs yine bu adama çıkıyor suç.Ciddi anlamda takıntı oluştu.Bütün sporda birşeyler yapmış futbolu bilen yorumcular bu adamı övüyor sadece taraftar beğenmiyor.Gerçekten sıktı artık şu Adrian muhabbeti
                            kullandigi sacma duran top yuzunden gol yedik hangi duran toplardan bahsediyorsun"!!

Halil ilk defa dokuldu.. halik bi forvet. Adrian in yerine Huseyin CIMSIR i koy yemin ederim ofansif anlamda daha katkili oynar

Yorum

• * Şunu anladım belki Zokora'sız idare edebiliriz ama Colman'sız asla...
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Paslarda hata yapmadı

şaka yapıyorsun herhalde.adam en boştaki ve gerideki adama pas atıyor. ne varki bunda bende atarım böyle pas.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X