Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Heralde bu akşamdan sonra forumda kimse Hüseyin Tok u transfer listesine yazmaz...

Yorum

• Bir takım bu kadar berbat oynatılmaz be kardeşim... Şenol hoca Trabzonsporu kafasında bitirmiş bizim istifaya davet etmemiz gereksiz, kendisi sene sonunda bırakır. Berbattan aşağı hangi sıfat varsa Trabzonspor futbol takımı bu şekilde oynatılıyor.Sadri Şener ve Şenol Güneşin arkalarında bırakacağı enkazı ve dolayısyla moral bozukluğunu ,2011 şampiyonluğu paklar. %20 ihtimal görsemde o şampiyonluk tekrar ayağa kalkmamız için şart inşallah verilir aksi taktirde bu takımın bir daha şampiyonluğa oynaması enaz 3 sezonu bulur.
      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• aykut u beğenenler zoko reis gittiğinde daha iyi olacak oynaya oynaya olur bu işler bi sercan'ı göremedik birdaha ki sefere artık.
        pawel bu takımın topcusu degil daha baskalarıda var tabi...
        ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
        NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• hocamız sonunda haftalardır yaptığı yanlıştan vazgeçti ve burağı daha kanatlara yakın ve halille değişken bir şekilde oynattı. o malum 6 maçlık serinin sonucunda herkesin gördüğünü teknik ekibimiz de görmüş ve muhtemelen antalya kampında bunun üzerinde çalışılmıştır.ama bazı oyuncuların artık performanslarını yukarı taşımaları gerekiyor ,transfer yapılacağını pek sanmıyorum olcan bir şekilde bu takıma girince oyun olaarak daha iyi yerlere geleceğizdir
          ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Sadece ben dertliyim sanıyordum

İlk olarak 61_Serhat_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            STOPER-------------------------FORVET

SART SART SART SART SART SART

kimse kizmasin ama hepimiz 1-1 den sonra 3.5 attik
            Ben sezon başından beri aynı şeyi söylüyorum. Yabancılarımız 2 bilemedin 2,5 adet. Manisada bile yabancılar daha verimli

Tolga, Celustka, Giray, Glowacki, Serkan (Dk. 78 Ferhat), Zokora (Dk. 73 Pawel), Aykut, Adrian, Halil, Volkan (Dk. 73 Colman), Burak

Burada, TR de şampiyonluğa oynayacak takımlarda ilk 11 oynayabilecek 1 adet yabancı var mı?

Belki Colman, o da belki

LİBERO ve FORVET ŞAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAART
            Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• İlk olarak dozoroo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kimse neden zokora hakkında tek kelime kötü bişey söylemiyor çok merak ediyorum
              zokoraya kadar o kadar aksayan yer varki adam en azından dişe dişe kora kor her mücadelenin içinde belki ondandır..ama selçuğıu arıyoruz..ayrıca bugün bir kez dah gördük ki burakı bir kenara bırakırsak, bu takımın olmazsa olmazı bir tek COLMAN.
              Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• Başkan Bucaspor'dan oyuncu aramalı acil. Bizi ancak ''Buca'nın üstün yetenekleri '' kurtarır. Jebrin'i bana verseniz mahalle takımıma almam.

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Beyler takimdaki defansif sikintinin sebebi sizce bekler mi yoksa stoper kalitesizligi mi?
                  Problem gecen sezon gibi pres yapmiyoruz.Defans Hücumda baslar.Umut Forvet olarak hic iyi bulmuyordum ama Pres isini iyi yapiyordu.Simdi Pres yok adamlar 2-3 paslan kalemizde.
                  çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Harika bir sonuç oldu bu.

Yorum

• zokoranın gidişindenben etkileneceğimizi zannetmiyorum,aykut o mevkiyi layıkıyla kapatır. kaldıki o mevkiye transfer yersiz
                      ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak dozoroo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kimse neden zokora hakkında tek kelime kötü bişey söylemiyor çok merak ediyorum
                        ben hep diyorum üzerime saldırıyorlar....zokora bizim yanlış transferimizdir....kötü oyuncu demiyorum yanlış diyorum....selçukla colmanla önliberosız ortasaha anlayışına dönmüş ve geçen sene şampiyon olmustuk....gidip zokorayı aldık önliberolu sisteme geri döndük ve bu seneki durumumuz ortada
                        !

Yorum

• her zaman ki gibi kolay gecebilecek bir maci zora soktuk hatta gecen sezonda aldigimiz 1-3 lük maglubiyet bugün tekrarlanabilirdi..yinede ilk 4 icin önemli bir kilit maciydi..orta saha ve defans inanilmaz kopuk oynuyor..diger maclarin aksine bence adrian daha olumlu oynadi..adamlarin defansindan dönen hicbir topu olumlu kullanamadik..kaleyi bulan tek sutumuz yok
                          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Bu takım ın da geçen seneki oyun sistemine dönmesi şart bunun için önce zokoranın yerine çift yönlü oyun kurabilen ortasaha olmalı.Zokora bi kere oyun kurmadı hep yalancı koşu yaptı. Alığı topları ya geri ya yana oynuyo. Ayrıca aykut bu takımı kaldırabilcek oyuncu kesnlikle değil iyi bir alternatiften öteye gidemez. Geçen yıl sadece selçuk la colman defansa yardım ediyodu bunun onda biri atak yemiyoduk. Hucum futboluyla rakibi geri püskürtüyoduk. Jaja kesinlikle bu takıma alınmalı bizim sorunumuz forvetten çok ortasaha.

Yorum

• İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Heralde bu akşamdan sonra forumda kimse Hüseyin Tok u transfer listesine yazmaz...
                              Valla ben bu hüseyini çok beğeniyorum ama bugün beni şaşırttı iyikde şaşırttı diyelim..
                              ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Adrian o kadar da kötü değil,abartmayalım.5.250 etmez belki ama,burda söylendiği kadar da kötü bir oyuncu değil...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X