Alanzinho yoksa takim ileri cikamiyor.Olcan transferinin onemini gorecegiz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor
Daraltma
X
-
Ben örnek verdim...Adrian'ı saymıyorum artık onu haftalar önce gönderdim ben kafamda...İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlan Oynamadı Bile Yine Ona Sarıosun He Bari Adrian Falan De
Yorum
-
* Ben eminimki burdaki herkes golü yiyeceğimizi hissetmiştir , normalde her Avni Aker klasiğinde olduğu gibi 2. golü yiyip maçı mağlup bitirmemiz gerekirdi ama işte...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Geçen yılda giray iyi değildi egemenin çok ii performansı girayı ii gösteriyodu.İlk olarak Salpazarli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekusura bakmayin ama barcelonanin defansi olsa dahi böyle bir orta sahasi olsa yine hata yapar !
Adamlar orta saha olmadigindan direkt defansa hücum ediyor...hata olusmasi kacinilmaz bu durumda hatayi bireysel olarak futbolculara atamazsiniz!
Sadece yürekle oynamak yetmiyo bi adam yanındaki adama pas veremiyosa çok kolay çalım yiyosa Butun hucum kornerlerinde gelen ortayı kafayla dağlara vuruyosa daha niye hatasına bakmıcam anlamıyorum. Gelen stoper kesinlikle glowackiyle oynamalı. Glowacki en azından bireysel hatalar yapmıyo.
Yorum
-
hocam sen hiç böyle 10 numara gördün mü! adam aldığı her topu yan pas yapyor.ne bir diribling ne bir ver kaç ne bir ara pası ne bir adam eksiltme..daha sayayım mı...İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdriana bukadar takılmasının sebebi nedir.Sabri yi geçti Adrian takıntısı.Neyi kötü söyleyin inceleyelim.Dikkat edeyim
Yorum
-
Simdi Trabonsporun kadrosuna bakinca manisanin rakip dahi olamamasi lazim..
Olay takim oyununda..
Takim oyununu oturtamadik ve ne yazik ki bu yondede bir caba sarfetmiyoruz..
Senol Hocanin artik ciddi anlamda biseyleri degistirmesi gerek.."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
Bu maçta alkışlar Burak ve Tolga'ya...Bir de sayıları az da olsa seyirciye.Bize bi adet SAĞLAM stoper lazım.Savunma yol geçen hanı oldu yediğimiz golden sonra.Yine de kazanılan 3 puan için teşekkürler Trabzonspor.
Yorum
-
Jaja sevdası nedir arkadaşlar gelip her maç üç gol filanmı atacak geçen yılki jaja hayallerinizde galiba..
Adam 6 aydır arabistanda yatıyor fizik olarak hazır hale gelmesi o kadar kolaymı..
Bu takımın beklemeye vakti yok direk katkı verecek ouyuncu gerekli..ömür umuttan önce bitmeli
Yorum
-
Bu takima iyi bir STOPER sart.
Bu takima iyi bir MAESTRO sart.
Bu takima iyi bir FORVET sart.
Yoksa sefilleri oynariz bu sekilde!”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.”
[Winter İs Coming...]-Eddard Stark-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum