Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu arada 34'lük Murat Erdoğan'ın şuan bizde olmasını isterdim...Ciddiyim...

Alan'dan kat kat fazla katkı yapardı...

Yorum

• Beyler, rica ediyorum daha genel bakalım olaya. Camiada revizyona ihtiyaç var. Sadece iki üç kişiyle olmaz. Artık kafa yapılarını değiştirmemiz lazım.

Lütfen biraz genel bakalım ya !

Yorum

• Brozek Oyuna Girdikden Sonra Hatalı Ofsayt Pozisyonu Dışında Hiç Görmedim..

Adrian Bence Çok Kötü..
        Simpsonu Falan Alsak Takasda Ne İyi Olur Brozekle Adrianı Verip
        ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
        Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Ya arkadaş kazma gördüm de bu volkan kadar kazmasını az gördüm hatta ilk defa görüyorum diyebilirim

Yorum

• Burak+ Tolga+ Glowacki

Yorum

• Transfere ihtiyacımız var. Halen daha diretmenin anlamı yok.

Yorum

• bu takimin en buyuk transferi Jaja - Gignac felan deil

ADRIAN in gittigi gun olacak!!!

Yorum

• maçın ikinci yarısını izledim volkanı çıkarmak hataydı halil bugün döküldü resmen ama 90 dakikayı tamamladı....adrian mı? daha çok beklersiniz patlasın diye çizgide 1 e 1 kalmışsın orta kesiyorsun adamı geçsene....bomboş önün topa vuruyorsun ama rakibin ayağına gidiyor kimse bana demesin sağ ayağına geldi diye 5 milyonluk oyuncu iki ayağınıda kullanacak...yok trabzona alışamadı yok şöyle böyle değil bu adam bildiğin "kazma"
                  !

Yorum

• burak ve halil forvet olcan sola adrian yerine jebrin olsun, en az 5 kat daha iyi oynarız.

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu arada 34'lük Murat Erdoğan'ın şuan bizde olmasını isterdim...Ciddiyim...

Alan'a gelene kadar gözünüz Adrian'ı görmüyor mu acaba?

Yorum

• İlk olarak vse61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Burak+ Tolga+ Glowacki
                        * Aykut'uda eklemek istiyorum ...
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

hocam bize karşı oynanan maçlarda rakipleri değerlendirme bence. bize karşı deniz barış bile messi gibi gözüküyor. bizim sorun tam nerde vallahi ben çözemiyorum. ama en aklıma yatan sorunumuz orta sahamız yok. var olanlar ya forvete yapışıyor, ya defansa yapışıyor. orta saha yol geçen hanı.
                          Trabzonspor

Yorum

• bu takima iyi bir stoper sart
                            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

Alan Oynamadı Bile Yine Ona Sarıosun He Bari Adrian Falan De
                              ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                              Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• bu lig böyle bitmez bu oyuncularlan hayatta bitmez biterde allah vere kacinci sirada biter neden oyuncu almazlar bu bizim zalim yöneticiler bu kadar zormu yahu nalet olsun yeter yahu arkadaslar bir günde külüb binasina yürüyelimin nedir bu transfer yapmama hastali ayip yahu neden bir kactane yildiz oyuncu alamiyorlar yaziklar olsun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X