Şimdi çekilir mi Serkan'ın sağ kanatta oynaması, Adrian'ın boş boş gezmesi. İnşallah Onur'a şans verilir bugün, biraz form tutsun yavaştan.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor
Daraltma
X
-
Renktaşlar ima veya kısaltma şeklinde olsa bile küfürlü mesajlar yazmayalım. Lütfen...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
A keske orda olsam simdi! Cok sanslisiniz Trabzon'da yasadiginiz icin. Piliyi pirtiyi toplayip tasinabilsem ben de keske.İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 adet erkek kombinesi vardır. Maça gelmek isteyenler mesaj atsın lütfen.
Size keyifli seyirler diliyorum, sonuc da gonlunuze, gonlumuze gore olsunSampiyon TRABZONSPOR!
Yorum
-
Tolga Bu kadar iyi ve özveriliyken Kaleye onuru yazan ve isteyen arkadaşlarımı şiddetle izliyorum!
Bu arada Onuru en az Tolga kadar sever takdir ederim,Kaleye geçtiğindede gözüm kapalı maç izlerim. Kimse Polemik olsun diye caz yapmasın ve şunu Unutmasın,Tolga Nasıl aylarca beklediyse Kulubede O eldivenleri hak etmediği güne yada allah korusun sakatlığa kadar kale Gözümüz kapalı Tolganındır.Niyet Ettik 8 nci Şampiyonluğa !
Yorum
-
Küfür yok....Stadda..olmamalı...Sıvas ,eskişehir,ve bugünkü maçta tarlaya ektim soğan türküsü söylenmeli...Galibiyet olsun..Güzel olur...Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
-
Genel olarak bu maçın havasına girilemedi. Umarrım takım da biz taraftarlar gibi değildir. Manisa, özellikle takım oyununu iyi oynuyor. Sabırlı ve kontrollü bir şekilde gol ararsak rahat kazanırız. Ama maça hemen gol atalım mantığı ile çıkarsak işimiz zor diye düşünüyorum.
İkinci yarıya iyi futbol ve güzel skor ile başlayalım. Nitekim bu maçtaki oyun İBB maçını taraftar açısından iyi ya da kötü bir şekilde etkiler. Başarılar bordo mavi yüreklere..."Dünyada bir yerdeyim ben"
Yorum
-
adriyn soguk adam sova gelemez, bu polonyalilardi sogukluk nedir anlamadimİlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇarşambertesi değil miydi ?
Kadro yapasım bile yok. Ama alırız bu maçı. Adrian şov yapar.sakin olun...
Yorum
-
* Ben bu Anti-Serkan'cılığı hiç anlamıyorum , bana göre Serkan'ın sahada varlığı yeter...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yada sikeci/tesvikci Manisasporu da kast etmis olabilir renktasimiz...

Yorum