Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şimdi çekilir mi Serkan'ın sağ kanatta oynaması, Adrian'ın boş boş gezmesi. İnşallah Onur'a şans verilir bugün, biraz form tutsun yavaştan.

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi
      ??? kimin?
      Ben Omer Cavusoglu tahmi nediyorum Yada sikeci/tesvikci Manisasporu da kast etmis olabilir renktasimiz...
      Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

• Renktaşlar ima veya kısaltma şeklinde olsa bile küfürlü mesajlar yazmayalım. Lütfen...
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          1 adet erkek kombinesi vardır. Maça gelmek isteyenler mesaj atsın lütfen.
          A keske orda olsam simdi! Cok sanslisiniz Trabzon'da yasadiginiz icin. Piliyi pirtiyi toplayip tasinabilsem ben de keske.
          Size keyifli seyirler diliyorum, sonuc da gonlunuze, gonlumuze gore olsun
          Sampiyon TRABZONSPOR!

Yorum

• Tolga Bu kadar iyi ve özveriliyken Kaleye onuru yazan ve isteyen arkadaşlarımı şiddetle izliyorum!
            Bu arada Onuru en az Tolga kadar sever takdir ederim,Kaleye geçtiğindede gözüm kapalı maç izlerim. Kimse Polemik olsun diye caz yapmasın ve şunu Unutmasın,Tolga Nasıl aylarca beklediyse Kulubede O eldivenleri hak etmediği güne yada allah korusun sakatlığa kadar kale Gözümüz kapalı Tolganındır.
            Niyet Ettik 8 nci Şampiyonluğa !

Yorum

• Küfür yok....Stadda..olmamalı...Sıvas ,eskişehir,ve bugünkü maçta tarlaya ektim soğan türküsü söylenmeli...Galibiyet olsun..Güzel olur...
              Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
              UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• Genel olarak bu maçın havasına girilemedi. Umarrım takım da biz taraftarlar gibi değildir. Manisa, özellikle takım oyununu iyi oynuyor. Sabırlı ve kontrollü bir şekilde gol ararsak rahat kazanırız. Ama maça hemen gol atalım mantığı ile çıkarsak işimiz zor diye düşünüyorum.

İkinci yarıya iyi futbol ve güzel skor ile başlayalım. Nitekim bu maçtaki oyun İBB maçını taraftar açısından iyi ya da kötü bir şekilde etkiler. Başarılar bordo mavi yüreklere...
                "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• burak hat trick yapar
                  gerisini halil tamamlar
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• öyle bir hale geldik ki alışkanlığım olmasa, bordomavi net'e girmesem bu akşam maç olduğu aklıma bile gelmeyecek..

Yorum

• Eğer avantajı erken yakalarsak maçın gidişatına göre mümkün olduğunca erken oyuna girmeli Aykut . Zokora'nın yokluğuna alışmalı şimdiden

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Çarşambertesi değil miydi ? Kadro yapasım bile yok. Ama alırız bu maçı. Adrian şov yapar.
                        adriyn soguk adam sova gelemez, bu polonyalilardi sogukluk nedir anlamadim
                        sakin olun...

Yorum

• Şenol Güneş inadından vazgeçer ise rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum.Yine tek forvet, yine Serkan sağ açık, Halil sol açık oynarsa işimiz vahim.Puan ve puanlar kaybedebiliriz.
                          Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• * Ben bu Anti-Serkan'cılığı hiç anlamıyorum , bana göre Serkan'ın sahada varlığı yeter...
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Elektrikler gitmis...avni aker su an karanlik
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• manisa trabzona geldimiki
                                hicbir yerde haberine rastlamadimda
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X