İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor
Daraltma
X
-
Sedat , bu yazın benim yazımın altına geldiği için bana hitaben yazdığını düşünüyorum.İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Ben bu Anti-Serkan'cılığı hiç anlamıyorum , bana göre Serkan'ın sahada varlığı yeter...
Öncelikle sen yapma bari ! diyorum.
Sebebine gelince ben Serken oynmasın demiyorum, sağ açık oynatılmasın diyorum.
Serkan'ı sağ açık oynatan bir düşünce bana göre boş bir düşüncedir.Aynı sorun Halil içinde geçerli.Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
Yorum
-
Niye sakat mi Cech?İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maçta Orduspor maçı kadrosunun çıkacağını(belki Ferhat-Cech değişikliği yapılabilir) düşünüyorum.
Sakatsa solda celustka sagda serkan onun önünde Volkan oynar bence.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
Evet yine...İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYine mi? ......
belki simdi yaniyordur yine
...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Artık sürekli bir seri yakalamanın başlangıcı olması dileğiyle inşallah Manisa maçını farklı alırız. İstanbulda oynan maçta nasıl 3-0 yendiysek (yanlış hatırlamıyorsam) bugünde öyle perişan ederiz. Buraktan yine goller bekliyorum,maça gidemiyoruz ama gönlümüz yüreğimiz sahada olacak. İ.B.B. maçında stattaki yerimizi alacağız İnşallah. Ligdeki konumumuz ve bu seneki yaşanan sıkıntılarda ilgiyi iyice azalttı. 4-5 maçlık bir galibiyet serisi bizi yeniden kendimize getirir ve iddialı hale geliriz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum