Zokora hangi maçtan sonra Afrika kupasına gidecek ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor
Daraltma
X
-
07.01.2011 kampi basliyor ama IBB macida ayni gün...yani mc sonrasi mi yoksa öncesi mi gidiyor bilmiyorum.İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZokora hangi maçtan sonra Afrika kupasına gidecek ?
Insallah mac sonrasidir....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
.....
İnşAllah. Olimpiyattaki seyirciyi görsün öyle gitsin Afrika'yaİlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle07.01.2011 kampi basliyor ama IBB macida ayni gün...yani mc sonrasi mi yoksa öncesi mi gidiyor bilmiyorum.
Insallah mac sonrasidir.
Yorum
-
Benim duyduğum bu maçtan sonra gidecek umarım çabuk elenirlerİlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZokora hangi maçtan sonra Afrika kupasına gidecek ?
Yorum
-
3.takım Uefa'ya gidecek,..İlk olarak evonon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar bir sorum var... Playoffta ilk iki şampiyonlar ligine gidecek tamam, diğer iki takım Avrupa'ya gidemeyecek mi?
4.ise 5,6,7,8'den gelen tek takımla play-off oynayacak
Yorum
-
Bildiğim kadarıyla ilk 2 Şampiyonlar ligine 3. Avrupa ligine 4. ise 5.6.7.8'nin oynayacağı playoff'un lideriyle Avrupa ligine gitme maçı oynayacakİlk olarak evonon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar bir sorum var... Playoffta ilk iki şampiyonlar ligine gidecek tamam, diğer iki takım Avrupa'ya gidemeyecek mi?
Yorum
-
ilerde burak-halil oynamalı. çift forvet olmalıyız. ortada zokora-colman. sağda serkan yada volkan, solda alanzinho yada adrian. defans belli zaten. celutska, giray, glowacki, cechDünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!
Yorum
-
Akşam maç var sahi
Futbolu ne hale getirdiler... Yazıklar olsun.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Öyle vallahi.İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkşam maç var sahi
Futbolu ne hale getirdiler... Yazıklar olsun.
Yinede umarim kazaniriz.#9 Ronaldo Luís Nazário de Lima
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum