maçı izleyemedim okuldaydım en güzel golümüz halilinki.takım için çok iyi oldu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 17. Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Orduspor
Daraltma
X
-
Yönetim barış Özbek konusunda hocanın nihai kararını bekleyecek.Şapara,henrike,brozek kardeslerin menajerlerini çağırdı.En son temel_yilmaz tarafından düzenlendi; 22.12.2011, 22:09.
Yorum
-
İlk olarak Tolgas6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya ben fatih len senolu kiyaslamyorum
sadece senolu elestiriyorum
Yıkıcı değil yapıcı olduğu takdirde eleştirmek tabiki hakkınız ama şenol hocaya ''şenol''diye hitap edemessiniz.Tabi askerlik arkadaşınızsa,o kadar yakınsanız orasını bilemem.
Yorum
-
Pardon senol gunesİlk olarak hami08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYıkıcı değil yapıcı olduğu takdirde eleştirmek tabiki hakkınız ama şenol hocaya ''şenol''diye hitap edemessiniz.Tabi askerlik arkadaşınızsa,o kadar yakınsanız orasını bilemem.
ya beni sakin yanlis anlamayin ben senol gunes dusmani degilim sadece dusunduklerimi aktariyorum ve elestiriyorum
bence senol gunes bir cizgi o cizginin uzerine cikamiyor ve cikamazda
Yorum
-
Sizin düşünceniz.Saygı duyarım.İlk olarak Tolgas6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePardon senol gunes
ya beni sakin yanlis anlamayin ben senol gunes dusmani degilim sadece dusunduklerimi aktariyorum ve elestiriyorum
bence senol gunes bir cizgi o cizginin uzerine cikamiyor ve cikamazda
Yorum
-
Katlıyorum.Colman maç seçiyor..isterse oynuyor istemezse oynamıyor..Büyük diyebileceğimiz maçlarda ne yaptı allah aşkına...İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam Alanzinho ya eyvallah ta, bu sezon ligde Alanzinho Colman'dan daha faydalı oldu...Gençlerbirliği maçında o taşıdı takımı öne en son... Birsürü lig maçı var,hücum hattında onun katkısıyla iş yaptığımız...
Colman'a daha çok tepki göstermek gerekir,eğer Alanzinhonun bu performansına tepki gösteriyorsak...Ben de bunu anlamıyorum.
Kafaya koy bir oyuncuyu,bir daha ağzıyla kuş tutsa beğenme...
Alanzinho ya ben sahip çıkıyorum.O adam geçen sene beni 3 maçta ipten almış.O adamın takıma her zaman katacak bir katkısı var.İlk 11 oyuncumuz değil ama orası ayrı.
Alanzinho ya burun kıvıracağıma,Colman'ın işine geldiği zaman oynamama huyuna gıcık olurum ki zaten öyle yapıyorum.
Yorum
-
Az Bile az...İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...
Yorum
-
Bu kadar protestodan sonra mecbur kaldılar.Yoksa yine aynı hesap yönetirdiler.Erken golün etkisi de var tabi.Maçın gidişatına çomak sokamadılar.İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞaşırdım. Hakem iyi maç yönetti.Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...
Yorum
-
İkiside verilen hiç bir şansı değerlendiremediler 1 kea olsun olumlu bir iş yapar henrike ilk 1-2 maç iyi gibiydi sakatlanınca oda vazgeçti. sapaara hangi maçta iyi oynadı 10 dk. bileİlk olarak uemit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesapara henriqueyle mi tartisti?? ben anlamiyorum bu konuda hocayi.. 26 mac mi oynamisiz.. oynadimiz 26 macin 16 sinda kötü oynuyanlari suclamiyor.. az zaman alanlari hemen siliyor???
Yorum
-
bordo olan kısım dışında genel olarak katılıyorum. Bence de Şenol hoca başkan felan olmalı. Bir arkadaşın imzasında vardı Şenol Güneş başkan Vahid hoca da TD...İlk olarak Tolgas6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleselam
ben genel olarak senol gunesi elestirmek istiyorum
Daha once elestirecektim ama maglubiyetlerden sonra elestirmeyi sevmem
senol gunes kac yildir Trabzonda yasiyor? - 60 yil
kac yildir futbolla ilgileniyor? -40 YIL
Peki alt yapidan kac futbolcu yetistirmis yada destek vermis arkasinda olmus guvenmis ? -0
Bu sizce normal mi? -bence cok anormal
milli takimi 4 sene calistirdi kimi kazandirdi Trabzonspora?hic kimseyi
seoulda 2 sene calisti kimi getirdi Trabzona ? hic kimseyi
gecen sene Jaja egemen selcuk engin gibi yildizlari nasil kaybetti? soguk durusuyla
bugune kadar hangi futbolcuyu kazandi ? BILMIYORUM
senol gunes artik bu isi birakmali onun yeri bu degil baska gorevler altinda calismali
bu arada turkcem zayif bilmem anlatabildimmi?
Yorum
-
Biliyor musunuz o asistin misli misli daha iyisini yapacak arkadaşlar var forumdaİlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadrian ne asist apmis oyle mukemmel zamanlamali topuk pasi hayret ettim
Değinmeden edemeyeceğim. Orduspor'lulardan "i.. Trabzon olamazsın şampiyon" tezahüratını gerçekten beklemiyordum. Hele hele maçın başında tribünler tarafından alkışlandıktan sonra. Sanırım sezon açılış maçında tüm Ordulular Trabzonspor'u alkışlarken küfürler eden grup gelmiş maça ! Daha fazla Ordusporlu bekliyordum ama olmadı maalesef. Deplasman tribünü nasıl doldurulur 34. haftada görürsünüz FidanGirl!Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum