Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 17. Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Orduspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tolgas6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    selam
    ben genel olarak senol gunesi elestirmek istiyorum
    Daha once elestirecektim ama maglubiyetlerden sonra elestirmeyi sevmem
    senol gunes kac yildir Trabzonda yasiyor? - 60 yil
    kac yildir futbolla ilgileniyor? -40 YIL
    Peki alt yapidan kac futbolcu yetistirmis yada destek vermis arkasinda olmus guvenmis ? -0
    Bu sizce normal mi? -bence cok anormal
    milli takimi 4 sene calistirdi kimi kazandirdi Trabzonspora?hic kimseyi
    seoulda 2 sene calisti kimi getirdi Trabzona ? hic kimseyi
    gecen sene Jaja egemen selcuk engin gibi yildizlari nasil kaybetti? soguk durusuyla
    bugune kadar hangi futbolcuyu kazandi ? BILMIYORUM
    senol gunes artik bu isi birakmali onun yeri bu degil baska gorevler altinda calismali
    bu arada turkcem zayif bilmem anlatabildimmi?
    renktaş oyuncu kazandırma konusunda sana sonuna kadar katılıyorum, bir tek f.tekkeyi oynattı genç olarak o da ilk oynattığı maçta sonradan oyuna sokmuştu maç bitmeden de oyundan çıkarmıştı, sonrasında 3-4 sene bocaladı fatih.. bu günki maçta ilk yarı 3-0 ikinci yarı gözlerim eren albayrakı aradı ama nafile...

fakat eleştirinin geri kalanına katılmıyorum. 97 de yılmaz vural, 2005 te z. doğan geldi yerine şimdi gitse kim gelir acaba giray bulaka ne dersiniz?

kaybedilen oyunculardan egemen, selçuk ve umut için sonuna kadar direndi ama jaja ve engin için ben bu kadar da tutmazdım takımda...
    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      renktaş birsürü demişsin ama sadece kayseri maçında o da kayseri saldırdığı için boş alan kaldığından faydalı oldu.. bir hücum oyuncusunun sonuca katkısı olmalı, alan 3 senedir trabzonsporda 3 maçlık katkısı var sadece, onlarda sonradan oyuna girdiği maçlar..

cin olmadan adam çarpmak diye bir laf var, kendisini messi zannediyo, sağa bakıp sola pas vermeler falan, 3-4 çalım peşpeşe yapıyosan sonrasında topu kaptırıyosan katkın sıfırdır.. 3 senedir halilin yaptığı asisti yapabildiğini gördünüz mü... toplam attığı gol 5-6 ya var ya yok bir o kadarda asist, onun 3,5 senede yaptığını jaja yarım senede yapmıştı...
      abiciğim yapma, bu adamın geçen sene bize kazandırdığı son dakika gollerini de gördük ama.

Jaja kadar katkı yapmamıştır orasına katılıyorum, ama ilk 11 oyuncusu olmadığını da söylüyorum,kulübeden girip katkı yapacak bir adam Alanzinho.

Sapara adam akıllı olsaydı, Alanzinhoyu son dakikalara saklayabilirdik

Ben Colman'a açıkçası uyuz oluyoruz bu sene içinde.İlk yarı bittiği için rahat rahat eleştirebilirim:9

Vurdumduymaz oynuyor,işine geldiğinde kalitesini gösteriyor.Çok sinir ediyor beni o vurdumduymaz oyunu...Oh be rahatladım

İnşaallah düzelir de Avrupadaki maçları gibi ligi de götürür...
      Entropi İyidir.

Yorum

ok olabilir geri kalan yildizlara ne oldu
        bugune kadar hangi topcuyu kazandirdi? fatih Tekke mi? gokdeniz mi? baris memis mi? goksu mu? hangisini?
        unutma ki bi teknikdirektor kendine kufr etiriyorsa bence kendinde hatayi arasin demekki iliskisi kotuydu onunla
        onu kazanamadi inan goreceksin fatih nasil kazanacak ve bence kazandi bile engin cikipta fatihe hayatta kufr edemez o basin toplantisindan sonra

Yorum

• Senol hoca Henrique ve Saparaya fena kizmis. Allah Allah? Hani heriyi anladik da sapara ne yapmis?
          Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            renktaş oyuncu kazandırma konusunda sana sonuna kadar katılıyorum, bir tek f.tekkeyi oynattı genç olarak o da ilk oynattığı maçta sonradan oyuna sokmuştu maç bitmeden de oyundan çıkarmıştı, sonrasında 3-4 sene bocaladı fatih.. bu günki maçta ilk yarı 3-0 ikinci yarı gözlerim eren albayrakı aradı ama nafile...

fakat eleştirinin geri kalanına katılmıyorum. 97 de yılmaz vural, 2005 te z. doğan geldi yerine şimdi gitse kim gelir acaba giray bulaka ne dersiniz?

kaybedilen oyunculardan egemen, selçuk ve umut için sonuna kadar direndi ama jaja ve engin için ben bu kadar da tutmazdım takımda...
            evet giray bulak tolunay

Yorum

• Henrique Şenol Hocama bugün artistik mi yapmış?
              Entropi İyidir.

Yorum

selam
                ben genel olarak senol gunesi elestirmek istiyorum
                Daha once elestirecektim ama maglubiyetlerden sonra elestirmeyi sevmem
                senol gunes kac yildir Trabzonda yasiyor? - 60 yil
                kac yildir futbolla ilgileniyor? -40 YIL
                Peki alt yapidan kac futbolcu yetistirmis yada destek vermis arkasinda olmus guvenmis ? -0
                Bu sizce normal mi? -bence cok anormal
                milli takimi 4 sene calistirdi kimi kazandirdi Trabzonspora?hic kimseyi
                seoulda 2 sene calisti kimi getirdi Trabzona ? hic kimseyi
                gecen sene Jaja egemen selcuk engin gibi yildizlari nasil kaybetti? soguk durusuyla
                bugune kadar hangi futbolcuyu kazandi ? BILMIYORUM
                senol gunes artik bu isi birakmali onun yeri bu degil baska gorevler altinda calismali
                bu arada turkcem zayif bilmem anlatabildimmi?
                Elestrilerinizin cogunun cevabi var ama
                Fransa dan yaziyorsunuz boykota takildiniz
                '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

unutma ki bi teknikdirektor kendine kufr etiriyorsa bence kendinde hatayi arasin demekki iliskisi kotuydu onunla
                  onu kazanamadi inan goreceksin fatih nasil kazanacak ve bence kazandi bile engin cikipta fatihe hayatta kufr edemez o basin toplantisindan sonra
                  İddialaşmak için söylemiyorum ama Engin bize gelene kadar her takımda sorun çıkardı, her takımda cezalar yedi, kadro dışı kaldı. Engin Trabzona gelene kadar çok uyumlu problemsiz adamdı da Şenol hoca mı problemli yaptı. Bence bu konuda yanılıyorsunuz. Şu anda Fatih Terim'le arasında bir problemin ortaya çıkmaması ilerde de olmayacağını göstermez. Bekleyelim görelim. Fatih hocayla olmasa da, rakibe kafa atarak ilk sorununu çıkardı Engin.

Yorum

Engin ayni engin attigi kafadan belli Fatih terim senol gunesin tirnagi olamaz insanlik adamlik vede her konuda
                    En son Murat Altun tarafından düzenlendi; 22.12.2011, 21:59.
                    '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İlk olarak muratali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İddialaşmak için söylemiyorum ama Engin bize gelene kadar her takımda sorun çıkardı, her takımda cezalar yedi, kadro dışı kaldı. Engin Trabzona gelene kadar çok uyumlu problemsiz adamdı da Şenol hoca mı problemli yaptı. Bence bu konuda yanılıyorsunuz. Şu anda Fatih Terim'le arasında bir problemin ortaya çıkmaması ilerde de olmayacağını göstermez. Bekleyelim görelim. Fatih hocayla olmasa da, rakibe kafa atarak ilk sorununu çıkardı Engin.
                      evet sorun cikardi senol gunes olsaydi 2- 3 mac ceza verirdi ve oyuncuyu kaybederdi
                      fatih ne yapti? basin toplantisini izlemisindir insallah
                      ya sorun engin senol degil sorun genel bicimde oyuncu kazanamiyor senol hoca

Yorum

• İlk olarak Murat Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Engin ayni engin attigi kafadan belli Fatih terim senol gunesin tirnagi olamaz insanlik adamlik vede her konuda
                        Buarada sizin amaciniz nedir ?
                        ya ben fatih len senolu kiyaslamyorum
                        sadece senolu elestiriyorum

Yorum

• Bu Cok İyi Oldu Mactan Galibiyet Alınmasaydı Sıkıntılı Transfer Donemi Gecirilirdi Sıkıntılı Kamp Flan Hersey Skıntılı Olurdu .
                          #50 Jackson Avelino Coelho
                          #7Miroslaw Szymkowiak
                          #61 İbrahima Yattara

Yorum

• Lig 4 ocakta başlayacak, transfer dönemi ise 5 ocakta..

Yorum

• !

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Çok iyi be
                                "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X