Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 17. Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Orduspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Burakin pozisyon penaltimi???
    Açıkcası bana göre penaltı değil.Temas var mı yok mu? tartışılır ama Burak'ı o kendini yere atma huyu beni açıkcası bu yönde etkiledi.
    Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Burakin pozisyon penaltimi???
      penaltı destek ayağını vuruyor adam
      !

Yorum

• * Adrian istediği yerde oynayamıyor gibi , ayrıca aynı anda Alan ve Mierjevski lüks gibi, ama bugün ihtiyacımız olan 3 puan...
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Transfer felan beklemeyin
          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Skor yanıltmasın. iyi top oynamıyoruz. 1-0 dan sonra ordusporun orta sahadaki direnci kırıldı da farka gidebildik.
            İlk gol de de görüldü ki rakip ceza alanı çevresinde gerekli olan varyasyonlar ve ekstra hareketli yapan Adriandan başka oyuncumuz yok.
            Gol atmasına rağmen yine bir kez daha görüldü ki ileri uçta Burak yalnız kalınca pek fazla bişey yapamıyor çok ağır kalıyor.
            Herşeye rağmen bu maç moral kazanmak açısından güzel olacak

Yorum

• İlk olarak Erhan Gursoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Penalti, ordusporun kaptani arkadan kayarak dokunuyo buragin ayagina, Burakta bunu kullaniyor.
              Bu ne demek yahu ? Yuh adam kaleciyle karsı karsıya topa vuracakken direkt ayaga bir hamle geliyor yere düşüyor .

Yorum

• Şu başlık olayını bana bırakın artık arkadaşlar Cidden bir uğurum var kendimce
                BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Çift forvet hemen farkettirdi ikinci devre de bu ciddiyetle oynarsak fark açılır.
                  Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak mkmoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    böyle oynarsak 15 gün sonra manisa bizi yener..orduorta sahayı boş bırakıyor..
                    Aynen oyle..

Herzaman oyndigimiz gibi oynuyoruz..

Bu sekilde gitmez.. gitmeyecegide asikar..

Transfer lazim..
                    "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak Çağdaş Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Derdini anlamaya çalışıyorum
                      Yok ben soyleyeyim, derdim ikinci yariya da bu takimla baslama korkusu.
                      ”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.”
                      [Winter İs Coming...]-Eddard Stark-

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Transfer felan beklemeyin
                        Valla bundan korkuyorum. Durdular durdular son maça mı sakladılar patlamayı. İnşallah transferden vazgeçilmez.

Yorum

• * Burak'ın pozisyonu penaltı değilse penaltı nasıl bişey merak ettim
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Adrian bir tane düzgün serbest vuruş kullan kafama sıkacam..
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Oh be dünya varmis Oh be Halil gol asist süper...adrianin asisti de süper...
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Maç iyi gidiyor umarım iyi bitiririz. Goller ve asistler çok güzeldi. Hem 3 puan hemde kısa bir ara soluklanmak için iyi bir fırsat olacak bizim için. Bu dönemde umarım oyuncularımızı dinlendirip, eksikliklerimizi giderebiliriz.
                                Gerçekten işe yarayacak oyuncular bulunabilirse transfer düşünülmeli. Yoksa kalsın.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X