Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 17. Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Orduspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• maçı izleyemedim okuldaydım en güzel golümüz halilinki.takım için çok iyi oldu
    Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Yönetim barış Özbek konusunda hocanın nihai kararını bekleyecek.Şapara,henrike,brozek kardeslerin menajerlerini çağırdı.
      En son temel_yilmaz tarafından düzenlendi; 22.12.2011, 22:09.

Yorum

• İlk olarak Tolgas6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ya ben fatih len senolu kiyaslamyorum
        sadece senolu elestiriyorum

Yıkıcı değil yapıcı olduğu takdirde eleştirmek tabiki hakkınız ama şenol hocaya ''şenol''diye hitap edemessiniz.Tabi askerlik arkadaşınızsa,o kadar yakınsanız orasını bilemem.

Yorum

• İlk olarak hami08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yıkıcı değil yapıcı olduğu takdirde eleştirmek tabiki hakkınız ama şenol hocaya ''şenol''diye hitap edemessiniz.Tabi askerlik arkadaşınızsa,o kadar yakınsanız orasını bilemem.
          Pardon senol gunes
          ya beni sakin yanlis anlamayin ben senol gunes dusmani degilim sadece dusunduklerimi aktariyorum ve elestiriyorum
          bence senol gunes bir cizgi o cizginin uzerine cikamiyor ve cikamazda

Yorum

Pardon senol gunes
            ya beni sakin yanlis anlamayin ben senol gunes dusmani degilim sadece dusunduklerimi aktariyorum ve elestiriyorum
            bence senol gunes bir cizgi o cizginin uzerine cikamiyor ve cikamazda
            Sizin düşünceniz.Saygı duyarım.

Yorum

• İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tamam Alanzinho ya eyvallah ta, bu sezon ligde Alanzinho Colman'dan daha faydalı oldu...Gençlerbirliği maçında o taşıdı takımı öne en son... Birsürü lig maçı var,hücum hattında onun katkısıyla iş yaptığımız...

Colman'a daha çok tepki göstermek gerekir,eğer Alanzinhonun bu performansına tepki gösteriyorsak...Ben de bunu anlamıyorum.

Kafaya koy bir oyuncuyu,bir daha ağzıyla kuş tutsa beğenme...

Alanzinho ya ben sahip çıkıyorum.O adam geçen sene beni 3 maçta ipten almış.O adamın takıma her zaman katacak bir katkısı var.İlk 11 oyuncumuz değil ama orası ayrı.

Alanzinho ya burun kıvıracağıma,Colman'ın işine geldiği zaman oynamama huyuna gıcık olurum ki zaten öyle yapıyorum.
              Katlıyorum.Colman maç seçiyor..isterse oynuyor istemezse oynamıyor..Büyük diyebileceğimiz maçlarda ne yaptı allah aşkına...

Yorum

• Vira vira koyduk yola bu canımız sana fedaaaaaaaaaa. oyyyyyyyyyyyyyy kurbanım Trabzonaaaaa. Horon gibi futbol oynar şani tutti dört bir yaniiii
                Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Az Bile az...
                  Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• Şaşırdım. Hakem iyi maç yönetti.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şaşırdım. Hakem iyi maç yönetti.
                      Bu kadar protestodan sonra mecbur kaldılar.Yoksa yine aynı hesap yönetirdiler.Erken golün etkisi de var tabi.Maçın gidişatına çomak sokamadılar.
                      Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• sapara henriqueyle mi tartisti?? ben anlamiyorum bu konuda hocayi.. 26 mac mi oynamisiz.. oynadimiz 26 macin 16 sinda kötü oynuyanlari suclamiyor.. az zaman alanlari hemen siliyor???

Yorum

• İlk olarak uemit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sapara henriqueyle mi tartisti?? ben anlamiyorum bu konuda hocayi.. 26 mac mi oynamisiz.. oynadimiz 26 macin 16 sinda kötü oynuyanlari suclamiyor.. az zaman alanlari hemen siliyor???
                          İkiside verilen hiç bir şansı değerlendiremediler 1 kea olsun olumlu bir iş yapar henrike ilk 1-2 maç iyi gibiydi sakatlanınca oda vazgeçti. sapaara hangi maçta iyi oynadı 10 dk. bile

Yorum

• Ha ayrıca ikiside bizim takımın kalitesinde değil buna adrianıda sayabiliri ama adrian en azından bunlardan faydalı ve teknik

Yorum

selam
                              ben genel olarak senol gunesi elestirmek istiyorum
                              Daha once elestirecektim ama maglubiyetlerden sonra elestirmeyi sevmem
                              senol gunes kac yildir Trabzonda yasiyor? - 60 yil
                              kac yildir futbolla ilgileniyor? -40 YIL
                              Peki alt yapidan kac futbolcu yetistirmis yada destek vermis arkasinda olmus guvenmis ? -0
                              Bu sizce normal mi? -bence cok anormal
                              milli takimi 4 sene calistirdi kimi kazandirdi Trabzonspora?hic kimseyi
                              seoulda 2 sene calisti kimi getirdi Trabzona ? hic kimseyi
                              gecen sene Jaja egemen selcuk engin gibi yildizlari nasil kaybetti?
                              soguk durusuyla
                              bugune kadar hangi futbolcuyu kazandi ? BILMIYORUM
                              senol gunes artik bu isi birakmali onun yeri bu degil baska gorevler altinda calismali
                              bu arada turkcem zayif bilmem anlatabildimmi?
                              bordo olan kısım dışında genel olarak katılıyorum. Bence de Şenol hoca başkan felan olmalı. Bir arkadaşın imzasında vardı Şenol Güneş başkan Vahid hoca da TD...

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                adrian ne asist apmis oyle mukemmel zamanlamali topuk pasi hayret ettim
                                Biliyor musunuz o asistin misli misli daha iyisini yapacak arkadaşlar var forumda

Değinmeden edemeyeceğim. Orduspor'lulardan "i.. Trabzon olamazsın şampiyon" tezahüratını gerçekten beklemiyordum. Hele hele maçın başında tribünler tarafından alkışlandıktan sonra. Sanırım sezon açılış maçında tüm Ordulular Trabzonspor'u alkışlarken küfürler eden grup gelmiş maça ! Daha fazla Ordusporlu bekliyordum ama olmadı maalesef. Deplasman tribünü nasıl doldurulur 34. haftada görürsünüz FidanGirl!
                                Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X