* Valla ben artık bu Alanzinho'ya katlanamıyorum...
Alanzinho bugünde önceki haftalara göre iyidi bana sorarsan alanzinho gecen hafta ve bugün takimin en iyilerindendi istekli sekilde dikine oynuyor kaybettigi topunda inadina pesine kosuyor...eskiden kaybettigi gibi kazik gibi dikilirdi...
Cok kaliteli 5 transfer gerekiyor, 3 tanesi yerli olmak kosulu ile. Yoksa husran.
”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.” [Winter İs Coming...]-Eddard Stark-
ikinci devre kendisine gelmis bir trabzonspor 40 puan toplayabilir..64 puanla ilk 4 e gireriz..gs 70 lerin biraz üzerinde puan daha toplasa play off da öne bile gecebiliriz..fb yi kurtarmak icin yaptiklari hersey bize yariyor..bu seneki play off da bize yarayacak..sene basindan beri diyorum bunu
Bugün Burak ve Halil'in yanında SERKAN süperdi.. Özlemişiz yaa.. Sanki selçuğu izler gibi oldum.. Çok rahatlattı, çok güzel oyunlar kurdu.. Adamsın, senin ruhun yeter serkan..
Yorum