Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 17. Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Orduspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burak bir yana; Celustka ulan!

Yorum

• takımda sağ açık oynayan yok. şenol hoca volkan ı oyuna alıyor. adamların sol tarafları yol geçen hanı gibi ama volkan sol açık oynuyor bu nasıl iştir allah aşkına. burak forvette yanlız kalıyor diyoruz. takımda tek forvet halil ama o da sol açık oynuyor. bu adamları yerli yerinde kullanamaz mıyız??? halil burak ın yanına forvete kaydığında daha verimli oldu. bu maçta bunu gördük...

Yorum

• marek chech de geldiğinden beri en iyi oyununu oynadı. iki bekimiz de iyiydi bugün
        http://twitter.com/atkntpc

Yorum

• celu cech serkan alanzinhoyu çok beğendim
          Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
          zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Maci izleyemedim cünkü askerdeydim....Bizim lehimize hakem hatasi oldu mu?

..
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Geriye yaslanıp sıkıntısız,tansiyon fırlamadan, sağa sola tekme atmadan ilk defa bir maç seyrettim.Ancak eksikler ortada.Acilen transferler yapılmalı.Bu maç bizi aldatmasın.Ama devre arasına girerken iyi bir moral oldu.
              Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• * Valla ben artık bu Alanzinho'ya katlanamıyorum...
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Horispin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  marek chech de geldiğinden beri en iyi oyununu oynadı. iki bekimiz de iyiydi bugün
                  Bence de takimin en iyileri celustka ve cech di.

Zokora yi ise hic begenmedim,pili bitmis gibiydi.

Burak attigi 3 gol oraninda iyi degildi,önceki haftalara göre daha derli topluydu.
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bence de takimin en iyileri celustka ve cech di.

Zokora yi ise hic begenmedim,pili bitmis gibiydi.

Burak attigi 3 gol oraninda iyi degildi,önceki haftalara göre daha derli topluydu.
                    Enterasan bir yorum.

Yorum

• güzel oynadık inşallah her maç böyle oynarız

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Maci izleyemedim cünkü askerdeydim....Bizim lehimize hakem hatasi oldu mu?

..
                        Oldu,1-0 dan önce ceza sahamizda glowacki kendi kendine topu koluna carptirdi,penalti vermeliydi hakem.

4-1 den önceki serbest vurustan önceki pozisyon da faul degildi.
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Güzel oldu keske son gol olmasaydi

Oyuncularimizi tebrik ediyorum...

2.yari kesinlikle cikisa gececegiz diye düsünüyorum.
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Maci izleyemedim cünkü askerdeydim....Bizim lehimize hakem hatasi oldu mu?

..
                            Yok kardeş MAA yanlış hakemi atamış
                            Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Herkes takımda kalmak icin oynadi Devre arasi ya

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Oldu,1-0 dan önce ceza sahamizda glowacki kendi kendine topu koluna carptirdi,penalti vermeliydi hakem.

4-1 den önceki serbest vurustan önceki pozisyon da faul degildi.
                                Hic alakasi yok abi.

Adam topa yatiyor yatarken eli birlesik olacak hali yok hatta el olmasin diye havayada kaldirmiyor el yerde. Daha ne yapacak ?

devam dogru idi.
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X