Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 17. Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Orduspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonspor 4 - 1 Orduspor
    maçtan 6 saat önce demiştim ben skoru

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Oldu,1-0 dan önce ceza sahamizda glowacki kendi kendine topu koluna carptirdi,penalti vermeliydi hakem.

4-1 den önceki serbest vurustan önceki pozisyon da faul degildi.
      Pozisyonu izledim simdi bence penalti yok..Eline carpiyo kasitli bir hareket söz konusu degil...

4. golü serbest vurustan mi attik?
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Çok iyi bir ortasaha, çok iyi bir sol stoper ve topu içeriye itecek bir golcü.

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hic alakasi yok abi.

Adam topa yatiyor yatarken eli birlesik olacak hali yok hatta el olmasin diye havayada kaldirmiyor el yerde. Daha ne yapacak ?

devam dogru idi.
          Topu kendi kendine koluna oynarsan penalti verilebilir,rakibinin hicbir baskisi yoktu cünkü.

Kontolsüz harekete girer.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Bahceli:cLink:1430246
            Bizim dört tribünün yaptigi SARI - LACIVERT - SAMPIYON - FENER tezahüratini - Aziz - Yildirim diye dakikalarca söylediler !

nasıLdi beğendinizmi ezikLer

Yorum

• Cech-Celustka mükemmel oynadilar. Halil iyidi. Adrian fena degildi asisti güzeldi.
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Erdem Keser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Çok iyi bir ortasaha, çok iyi bir sol stoper ve topu içeriye itecek bir golcü.

+ Sol Acik...
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Topu kendi kendine koluna oynarsan penalti verilebilir,rakibinin hicbir baskisi yoktu cünkü.

Bana göre alakasi yok
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Alanzinho ve Zokora hariç hepsi iyiydi. Öcellikle Cech çok umut verdi bana.

Yorum

Baski varmi yokmu diye nereden bilsin ki? Sonucta kafasinin arkasinda baska gözleri yok.

Yorum

• Takimimizi tebrik ediyorum. Ordu da cok kötü bir takim yalniz.

Neyse simdi transfer zamani Allaha sükür.
                        Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• * Burak'ın pozisyonu tartışmasız , net penaltı .
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Zokora yi daha önce izleyenler varmi,bu adamin oyunu bu mudur?

Rakip yanindan geciyor,sadece seyrediyor zokora.

Zokora sampiyonlar ligi maclarini dikkate almazsak büyük bir hayal kirikligi oldu bende.

Siradan bir oyuncu izlenimi veriyor,takima ekstra bir katkisi yok.
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Bizim kazandigimiz penaltida ilginc. Orada Ordusporlu Futbolcu neden arkadan müdahale ediyor onu anlamis degilim acikcasi. Burak'in önünde zaten bir isim daha vardi. Futbolcular gercekten düsünmeden oynuyorlar.

Yorum

• Arkadaslar bu sonuca aldanmayin, ordu'da hic birsey yoktu. cok bos alan verdiler dogru durust savunma yapmadilar, kapanan takim olsaydi yenemezdik

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X