Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 17. Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Orduspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Zokora yi daha önce izleyenler varmi,bu adamin oyunu bu mudur?

Rakip yanindan geciyor,sadece seyrediyor zokora.

Zokora sampiyonlar ligi maclarini dikkate almazsak büyük bir hayal kirikligi oldu bende.

Siradan bir oyuncu izlenimi veriyor,takima ekstra bir katkisi yok.

Cok yoruldu adam. Neredeyse her macta oynadi. Bence 2.yari daha iyi olacaktir.
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• bu azizli fener li birşey söylediler şöyle bişeydi .....aziz b...yedi gibi neydi tam olarak o
      !

Yorum

• mustafa bile bu akşam güzel oynadı.mustafayı ilk defa neredeyse sıfır hatayla oynadığını gördüm yaa bu akşam rahat yatarım

Yorum

• Zokoram böyle lige demiştir adam.

Saçma sapan karttan üç maç ceza yeyince ..
          *
          *
          Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• Her macta gol yiyoruz. Mevcut Stoperlerin yanina bir tane üst düzey isim alinmali. Giray yada Glo ikilisinden biri yedek beklemeli. Rekabet artmali.

..
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              * Valla ben artık bu Alanzinho'ya katlanamıyorum...
              Alanzinho bugünde önceki haftalara göre iyidi bana sorarsan alanzinho gecen hafta ve bugün takimin en iyilerindendi istekli sekilde dikine oynuyor kaybettigi topunda inadina pesine kosuyor...eskiden kaybettigi gibi kazik gibi dikilirdi...
              ...imza...

Yorum

• Tebrik ederim.
                Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Cok kaliteli 5 transfer gerekiyor, 3 tanesi yerli olmak kosulu ile. Yoksa husran.
                  ”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.”
                  [Winter İs Coming...]-Eddard Stark-

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    * Valla ben artık bu Alanzinho'ya katlanamıyorum...

Sezon sonu transfer listesine koyulmali ve onun yerine daha iyi bir isim alinmali.

..

Yorum

• Alanzinho çok hata yapıyor...
                      And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• ikinci devre kendisine gelmis bir trabzonspor 40 puan toplayabilir..64 puanla ilk 4 e gireriz..gs 70 lerin biraz üzerinde puan daha toplasa play off da öne bile gecebiliriz..fb yi kurtarmak icin yaptiklari hersey bize yariyor..bu seneki play off da bize yarayacak..sene basindan beri diyorum bunu
                        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sezon sonu transfer listesine koyulmali ve onun yerine daha iyi bir isim alinmali.

..
                          Bence de,klas hareketleri var ama bir sonuc oyuncusu degil,son paslari ve gol vuruslari yeterli degil.

Sözlesmesinin uzatilmamasinda fayda var.
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            + Sol Acik...
                            Son 10 Yilin en iyi sol beki chech hic dikkat cekmez ama görevini yapar...bugün ise dikkat cekti
                            ...imza...

Yorum

• İlk olarak Salpazarli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Son 10 Yilin en iyi sol beki chech hic dikkat cekmez ama görevini yapar...bugün ise dikkat cekti
                              Cech sol bek...Sol acik ile ne alakasi var?

Yorum

• Bugün Burak ve Halil'in yanında SERKAN süperdi.. Özlemişiz yaa.. Sanki selçuğu izler gibi oldum.. Çok rahatlattı, çok güzel oyunlar kurdu.. Adamsın, senin ruhun yeter serkan..
                                Not Important..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X