İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 17. Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Orduspor
Daraltma
X
-
penaltı destek ayağını vuruyor adamİlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurakin pozisyon penaltimi???!
Yorum
-
* Adrian istediği yerde oynayamıyor gibi , ayrıca aynı anda Alan ve Mierjevski lüks gibi, ama bugün ihtiyacımız olan 3 puan...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Skor yanıltmasın. iyi top oynamıyoruz. 1-0 dan sonra ordusporun orta sahadaki direnci kırıldı da farka gidebildik.
İlk gol de de görüldü ki rakip ceza alanı çevresinde gerekli olan varyasyonlar ve ekstra hareketli yapan Adriandan başka oyuncumuz yok.
Gol atmasına rağmen yine bir kez daha görüldü ki ileri uçta Burak yalnız kalınca pek fazla bişey yapamıyor çok ağır kalıyor.
Herşeye rağmen bu maç moral kazanmak açısından güzel olacak
Yorum
-
Bu ne demek yahu ? Yuh adam kaleciyle karsı karsıya topa vuracakken direkt ayaga bir hamle geliyor yere düşüyor .İlk olarak Erhan Gursoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePenalti, ordusporun kaptani arkadan kayarak dokunuyo buragin ayagina, Burakta bunu kullaniyor.
Yorum
-
Şu başlık olayını bana bırakın artık arkadaşlar
Cidden bir uğurum var kendimce
BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
Aynen oyle..İlk olarak mkmoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleböyle oynarsak 15 gün sonra manisa bizi yener..orduorta sahayı boş bırakıyor..
Herzaman oyndigimiz gibi oynuyoruz..
Bu sekilde gitmez.. gitmeyecegide asikar..
Transfer lazim.."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
Yok ben soyleyeyim, derdim ikinci yariya da bu takimla baslama korkusu.İlk olarak Çağdaş Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDerdini anlamaya çalışıyorum
”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.”
[Winter İs Coming...]-Eddard Stark-
Yorum
-
Valla bundan korkuyorum.İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransfer felan beklemeyin
Durdular durdular son maça mı sakladılar patlamayı. İnşallah transferden vazgeçilmez.
Yorum
-
* Burak'ın pozisyonu penaltı değilse penaltı nasıl bişey merak ettim
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Maç iyi gidiyor umarım iyi bitiririz. Goller ve asistler çok güzeldi. Hem 3 puan hemde kısa bir ara soluklanmak için iyi bir fırsat olacak bizim için. Bu dönemde umarım oyuncularımızı dinlendirip, eksikliklerimizi giderebiliriz.
Gerçekten işe yarayacak oyuncular bulunabilirse transfer düşünülmeli. Yoksa kalsın.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum