Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 17. Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Orduspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• O degilde Belediye ile ayni puandayiz. Averajlari 5, bizim sifirdi. Hic ummadigim sey oldu averajlarda 3-2 öne gectik birden bire.
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Bence bu seferlik Sapara'ya şans verebiliriz Alanzinho'nun yerine, ilk defa kendi yerinde oynamış olur hem. Ha olmazsa Volkan Şen var.

Yorum

• Volkan >>
        << Alanzinho

Yorum

• daha önceki maçlarla bu maç arasındaki fark daha önce 45 dakika bir gol atarsak diye kontrol manyağı gibi oynuyorduk, şimdi daha agresif oynuyoruz, topla ordu daha fazla oynuyor bu takımın pas trafiği neden yeterince iyi değil anlamış değilim..ama yinede iyi değiliz bence, sadece çok agresif ve MÜCADELE ediyoruz...transfer şart, alan, adrian yine beğenmedim birde ordu gol yemek için gelmiş...serkan, halil, zokora celutska bence iyilerin başında geliyor...bu alan bir türlü tutturamadı...

Yorum

• Moral açısından önemli bir maçtı. Toparlanacağız inşallah ikinci yarı.

Not: Webtv'de sorun yok. En azından bende yok.
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Henrique ve Volkan girer oyuna bence.Henriqueden birşeyler bekliyorum...

Yorum

• İlk olarak sedatterzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar bazıları çıkıyor ;Tolga çıksın filan diyor.

Tolga ilk yarı sıfır hata ile oynadı, adamı niye gol yemedin mi diye çıkaracaklar.

Lütfen Tolga bizim için terini sonuna kadar akıtan nadir oyunculardan

Tolgaya sahip çıkalım.
                Tolga'ya sahip çıkmaktan değil Onur'a da şans vermek açısından bekleniyor değişiklik.
                #Dik oyna

Yorum

• İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yalnız kaldığı kısmına katılıyorum da ağır kaldığına katılmıyorum.
                  İkili mücadelelerde biraz daha seri hareketler yapabilir He bi de birazcık da arkası dönük oynamayı öğrense

Yorum

• * Burak orda şut çekmeyecekti bana göre , hislerim Halil'e vericekti diyor...
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Adrianı beğenmeyenler var hala adamın yaptığı asist ve Burağa açtığı orta yeter be
                      FIRTINA

Yorum

• arkadaşlar maçı golden önce ve sonra diye bölersek golden önce son haftalar kadar kötüydük. golden sonra zaten bizim istediğimiz oyun.

yalnız kötü bir takımız, 4 lü defansın önünde rakip rahatlıkla cirit atabiliyor. bu duruma gıcık oluyorum.

en önemlisi şenol hocanın tek forvet ısrarını sona erdirmesi. ne kadar ktü olursa olsun içerde Ts formalı adam oluyo daha bi ümitli bakıyo insan.
                        Oscar CARDOZO
                        İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                        Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Alanzinho-Volkan değişikliği iyi olur.

Yorum

• Halil ve Adrian oynadıkları futbol ile Burak ise golleri ile ön plana çıkıyor. Gole kadar çok kötü top oynuyorduk, golden sonra iyi oynamaya başladık.

Ciddi pozisyonlar vermediysek bile rakiplerimiz tehlikeye bölgeye çok kolay geliyor. Aynı eksikliğimiz bu maçta da devam ediyor.

Alanzinho'nun bu kadar boş orta sahada daha iyi işler yapması lazım.

İkinci yarıda daha iyi bir futbol oynamamız dileğiyle...
                            "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Yönetimin yapması gereken basit
                              Ligin ilk yarısında kullanmadığın adamları göndereceksin (Pawel,Piotr,Vittek,Sapara,Tayfun,Barış Ataş, Barış Özbek,Murat Tosun vs vs)
                              yerine 3-4 tane adam alacaksın bu kadar basit. Boşuna maaş bütçesini şişirmeye ne gerek var?
                              Alanzinho'yu da araplara falan kakalasak iyi olurdu

Yorum

• İlk olarak samet güven tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                arkadaşlar maçı golden önce ve sonra diye bölersek golden önce son haftalar kadar kötüydük. golden sonra zaten bizim istediğimiz oyun.

yalnız kötü bir takımız, 4 lü defansın önünde rakip rahatlıkla cirit atabiliyor. bu duruma gıcık oluyorum.

en önemlisi şenol hocanın tek forvet ısrarını sona erdirmesi. ne kadar ktü olursa olsun içerde Ts formalı adam oluyo daha bi ümitli bakıyo insan.
                                tek ön libero gibi oynuyoruz serkan hem sağda hem zokoranın yanında gibi oynuyor bu da orta sahamızı boş gösteriyor alanzinhonun yerinde inter maçlarındaki gibi bi colman olursa o zaman cirit atamazlar bence defansımızın önünde
                                https://twitter.com/E_Cengz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X