önemli degil... hosgeldin aramiza...
ben vur dedimde sen öldürüyordun
İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!.. FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN
”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.” [Winter İs Coming...]-Eddard Stark-
Özlemişim valla böyle skorları. Alanzinho'nun yerine Volkan veya Sapara girebilir. Burak attığı 2 golle kendini buldu ama o da ilk yarının son maçına denk geldi.
Gole kadar ki oyun beni tatmin etmedi ama ondan sonra gelen güzel paslarla yaptığımız ataklar semeresini verdi. Özellikle Halil'in nihayet sol çizgi hapsinden kurtulması, Adrian'ın da biraz kıpırdaması bu sonucun en önemli etkeniydi. Ligin ilk yarısında 3 farklı öne geçtiğimiz veya tamamladığımız bir maç olmadı. Fark açılırsa kesin yine Karadeniz takımı ne de olsa kıyak yaptı diye sallayacaklardır...
* Alanzinho Brozeklerle birlikte teşekkür edilip yollanmalı , artık katlanamıyorum bu adama...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
O degilde Adrian okadar kotu bir futbolcu degil. Bazilari kazik yedigimizi soyluyorlar ama ben oyle dusunmuyorum. Adrian tam 10 numara gibi oynuyo, sen ondan defansa yardim etmesini beklersen, hem defansif gorevini iyi yapamaz hem 10 numara gorevini yapamaz. Birde biraz ozguvene ihtiyaci var. Zamanla adrian bu takimin vazgecilmezi olacaktir.
Matematik tümevarımsal bir bilimdir ve bu tümevarımsal bilim sonsuz kümeler için geçerli. Bu sonsuzlukları tümevarımsal bir şekilde kavrıyoruz ve kavradığımız zaman da o sonsuzluğu hissediyoruz , sınırsızlığı. Ve bu bize mutluluk veriyor, çünkü ölümü unutuyoruz... Herkes ölümsüz olduğunu hissettiği alanda çalışmak ister. Ben de matematikte kendimi ölümsüz hissettim...
Yorum