Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bana da bir yardım lazım..

Yorum

• Zokora'nın boşluğunu Aykut doldurur ama Colman'ın yerini doldurabilcek adam yok malesef..
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu sitede haftalardır Eren-Sercan konusunda yazılan yazıları hayretle-şaşkınlıkla okuyorum.Yahu bu adamları kaç kere izlediniz.Kaç antrenmanlarını izlediniz.Şenol hoca yeterli bulsaydı oynatırdı.Birde unutmayın bu takıma hazır oyuncu lazımdı, 3 aydır çünkü hep final niteliğinde maçlar oynandı.Artık inadınızdan vazgeçin bence.Zamanı gelince onlarda formalarını giyerler...
        Not:Colman ceza sınırnda değil.Bendeki listede öyle görünüyor....
        mEHMET ÇAKIR IYNATILDI MI? HAYIR NERDE ŞİMDİ KARABÜKTE TAKIR TAKIR OYNUYOR TEOFİLO KAÇ AY BEKLEDİ ARKADA ŞİMDİ HERKES ARIYOR BUNLAR YETERLİ CEVAP OLDU MU* SENİN İÇİN BİLEMEM
        Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• Piotr denen adama ne oldu Allah aşkına.Ayağımı kırıldı bu adamın.
          2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Kolay gibi görünebilir ama zor maç olacak..
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• tang bulamıyorum
              poetricus

Yorum

• Bugün sarı kart cezası sınırında olanlar mutlaka kart görür eminim..
                Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• Gençlerbirliğide gayet ofansif bir kadroyla çıkmış sahaya..

Güzel bol pozisyonlu bir maç olacak gibi..

Sonunda kazanan taraf biz olacağız bu defa...

Yasini iyi izleyin yakındır büyük takımlara yolculuğu..
                  ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• 4-4-2 cıkıyoruz galiba

Yorum

• Tolga, Serkan, Glowacki, Giray, Celutska, Colman, Aykut, Halil, Alanzinho, Volkan Şen, Henrique.
                      ilk 11 belli olmuş dövünmeye gerek yok şenol hocada da yürek yok
                      Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• genç menç bilmyorum arkadaş bu 3 maçı kazanmak lazzım

Yorum

• fark atalım da umut aşılayalım geleceğe yoksa fener maçı korkutuyor beni

Yorum

• arkadaşlar bende bir tane ilaç var ama sopcast yayın şu anda inter maçı var bitince bizimkine gecicek 5 dk falan kaldı isteyen olursa kanal numarasını yazabilirim
                            Gerçekçi Ol İmkansızı İste...

Yorum

• Glo dinlendirilse Mustafa oynatılsa kötümü olurdu fener maçında glo oynardı şimdi bu adam tabi kaldıramaz bu kadar maç üst üste Mustafa oynasa çokmu sırıtıcak orda ereni sercanı geçtim orjinal sol bek ferhat çokmu kötü orjinal sağ bek celustka oynuyor bu adamlar ne zaman dinlencek Hocamı çok seviyorum allah inşallah uzun seneler bizim başımızda teknik adamlık yapmayı nasip etsin ama bunlarda taraftar olarak sorularım..

Yorum

• zokoranın boşluğunu ben bile doldururum sırıtmaz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X