bana da bir yardım lazım..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği
Daraltma
X
-
mEHMET ÇAKIR IYNATILDI MI? HAYIR NERDE ŞİMDİ KARABÜKTE TAKIR TAKIR OYNUYOR TEOFİLO KAÇ AY BEKLEDİ ARKADA ŞİMDİ HERKES ARIYOR BUNLAR YETERLİ CEVAP OLDU MU* SENİN İÇİN BİLEMEMİlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sitede haftalardır Eren-Sercan konusunda yazılan yazıları hayretle-şaşkınlıkla okuyorum.Yahu bu adamları kaç kere izlediniz.Kaç antrenmanlarını izlediniz.Şenol hoca yeterli bulsaydı oynatırdı.Birde unutmayın bu takıma hazır oyuncu lazımdı, 3 aydır çünkü hep final niteliğinde maçlar oynandı.Artık inadınızdan vazgeçin bence.Zamanı gelince onlarda formalarını giyerler...
Not:Colman ceza sınırnda değil.Bendeki listede öyle görünüyor....Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine
Yorum
-
Glo dinlendirilse Mustafa oynatılsa kötümü olurdu fener maçında glo oynardı şimdi bu adam tabi kaldıramaz bu kadar maç üst üste Mustafa oynasa çokmu sırıtıcak orda ereni sercanı geçtim orjinal sol bek ferhat çokmu kötü orjinal sağ bek celustka oynuyor bu adamlar ne zaman dinlencek Hocamı çok seviyorum allah inşallah uzun seneler bizim başımızda teknik adamlık yapmayı nasip etsin ama bunlarda taraftar olarak sorularım..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum