Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Pawel ve Adrian aranıyor ya maçın özeti bu işte.
    Adrian mi? Yok kalsin.
    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gecen sene oluyordu ama? Nankörlük yapacagina cözüm önerisi yaz.
      Onlar cozum uretmez, sadece istifa isterler. Daha sonra yine isterler, hep isterler.

Yorum

Jaja Jaja diyenler bu isin takim oyunu oldugunu unutuyorlar sanirim.

Defansimiz bile cok kötü. Jaja atsa bile bu defans sürekli yerdi.
        Haklısın tamamı ile.ama inanki su takımı şuanki gibi izleyeceğime Jaja'yı tek başıma izlerdim daha çok zevk verirdiii..
        Liverpool FC Trabzonspor
        Steven Gerrard

Yorum

• Futbol takımları, özellikle Türkiyede takımın omurgasını yerli futbolcular ile kurup eksik mevkileri yabancı ile doldurursa başarı geliyor.
          Takımın umudu yabancılara kalmışsa yanmışsın sen.Bizim bu, büyük-başarılı yönetim takımı sırtından hançerle vurmuştur.Yabancılar oynayacakda takım başarı sağlayacak...
          2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ne kadar oldu bilmiyorum ama uzun yıllar oldu,ilk kez işim dolayısıyla bir Trabzonspr maçını canlı izleyemiyorum...maçı izleyen bir arkadaşı aradım,çok güzel futbol oynadığımız söyledi ama burayı okuyunca pek te görüşler uyuşmuyor
            Topu ayagimizda tutuyoruz, ama final paslari vermekte sikinti cekiyoruz. Cünkü o paslari verecegimiz adamlar yok, takimda bir tane forvet oyuncusu yok ki.
            Tek begendigim oyuncu var o da Alanzinho ama nereye kadar, adam sahada cildiracak pas verecek kimse yok ki.
            Futbolda iki sey yapacaksin:
            1) Topu ayaginda tutacan ve rakibine üstünlük saglayacan
            2) Bu topu iyi kullanabilecen
            Ikincisini yapamiyoruz, topu alan hemen pas vermek istiyor veyahut sut atiyor.. (Alanzinho haric, bence sahanin acik ara en iyi oyuncusu)
            #BorussiaDortmund
            #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Powel
              Piotr
              Cech
              sapara
              zokora ( kart cezalısı)
              Halil
              Adrian

Bunları Şenol hoca aldı ve hiçbiri sahada değil,

Celustka ne yaptığı belli olmayan bir oyun oynuyor
              Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                açık konuşayım ben pawel 'i halı saha maçında bile oynatmam.
                Gecen yıl sampiyonluk yarısının kızsıtgı dönemde almıstık kurtarıcımızdı. .

Kaç dk oynamış bu herif biliyo musun ?

Yorum

• İlk olarak Reha Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sahada kimse bişey yapmadı pek zaten ufak tefek hareketlenenlerden birisi Volkan'dır ama.

Sen bana sahada iyi oynayan birini söyle o zaman?
                  Alanzinho, Serkan, Colman. gorevlerini yapiyorlar... hucuma cikarken top neden bizde kalmadigina bakacaksin..

savunma yaparken kimin yurudugune bakacaksin

Yorum

• Geçen seneki maç geldi aklıma o maçta da 1-0 geriye düşmüştük ilk yarı bu maçtan daha beterdik. Sonra 2. yarı takım sezonun en iyi maçlarından birini oynamıştı, Burak, Jaja, Umut atmıştı galiba. 3-1 yenmiştik inşallah aynısı olur ama sanmıyorum.
                    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• gecensene hep Baris atak girerdi yedek bu sene ise yok . bu sene de Aykut hep yedek giriyor nerdese
                      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• yedekler de fos...alanzinho harika ama onun topuna hareketlenen yok...hanrike ile volkana pas vermeyin emri mi geldi ne...
                        paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Adrian mi? Yok kalsin.
                          Millet yazdığı için diyorum yoksa stada sokmam ben.
                          En son Erbay tarafından düzenlendi; 14.12.2011, 18:45.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• volkan sen senin oyniyacan oyunun ben ta ........
                            61 BIZE HER YER TRABZON 61

Yorum

Gecen sene oluyordu ama? Nankörlük yapacagina cözüm önerisi yaz.
                              Terbiyesizlik yapiyorsun ama.
                              ”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.”
                              [Winter İs Coming...]-Eddard Stark-

Yorum

• Şenol hocaya sallayıp durmayın!
                                facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X