Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Acaba Umut Buluta karsilik Henriqueyi versek ustune kac para isterler

HEP
    DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• birde söyle bisey var..

senol hoca acaba diyor mu keske gecen sezonda oldugu gibi JAJA gelsede kendi basina maci alsada ben övünsem....
      1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Takım tek kelime ile dökülüyor.Ama onları da anlamak lazım bu sezon en fazla maç oynayan takımız...
        Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Bizim takımda bireysel yetenekli oyuncu yok. Alanzinho ve Volkan adam geçiyor sonrası fıs. İnsanın Yattara'yı blie anası geliyor.

Yorum

• Bir de maç öncesi hatta ısınma öncesi bile galibiyet yemini ediyorlar. Bari etmeden yenilin.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Googleye yazınca fenerbahçe çıkıyor. Tffnin sitesinde fenerbahçe yazıyor. Ben klübün müzesindede 84 yılından sonra şampiyonluk kupası göremiyorum .Senin hayali referansların geçerli olmuyor sahaya bakıyorum, deyil şampiyon takım ;kepaze ve utanmazlar toplulugu görüyorum .Şenol efendide oturmuş seyrediyor, insanı çıldırtırcasına seyrediyor. Sadri başkan ve Şenol Güneş derhal istifa, derhal... Ayrıca bu takımı kadiköye çıkarıp o fenerden fark yerseniz Allahın bedduası üzerinize olsun
              walla cok yazik,

yorum yazmaya daha gerek yok. cünkü digerlerinden farkin yok.

ayrica sunu eklemek istiyorum

evelki sene (sampiyon olmadigi yil)dortmund üst üste 3 mac kaybediyor, 4. mac kendi evinde ve 80 bin taraftar hazir.

taraftar var, taraftar var.....
              En son TS_2011_TR tarafından düzenlendi; 14.12.2011, 18:41.

Yorum

• Senol Hocam, senle olmuyor bu is, inan olmuyor.
                ”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.”
                [Winter İs Coming...]-Eddard Stark-

Yorum

• Yıllardan beridir Trabzonspora forvet transferi yapmayan ve yaptirmayanlari hayretle izliyoruz
                  Trabzonspor'un yıllardır tek sorunu tek bir adamın gol atmasına mahkum olusudur
                  Bu mantıkla sabaha kadar gol atmamız zor
                  SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                  BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şu Colmanı rezil görünce duvara kafa atasım geliyor.
                    Sende ilgincsin Colmana taktin baska Oyuncu yok sanki.
                    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Saka Maka böyle devam ederse kümeye bile düsebiliriz!

Yorum

• İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        volkan bi tane dogru ne yapti??? zirzir mis izlemiomusun maci.... etikete markaya bakma sahada ne oynandigina bak
                        Sahada kimse bişey yapmadı pek zaten ufak tefek hareketlenenlerden birisi Volkan'dır ama.

Sen bana sahada iyi oynayan birini söyle o zaman?

Yorum

• kesinlikle KÖTÜ TRANSFERLERİN SONUCUDUR BU.

takımda köklü değişiklik lazım.
                          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• bazı arkadaşlar sırf insanları sinir etmek için ileti giriyor şu maç bitsin hele onlarada sıra gelecek 19:30 bekleyin
                            !

Yorum

• bu volkanı trabzona getireni takıma alanı oynatanı doğuranı ekeni futbolcu yapanı sinirden titriyorum ya allahtan stadda değilim ya yoksa sahaya girip girişirim bu onun bunun çocuğuna ya şenol hoca da boka sardı ya yap bişeyler da ceza mı veriyon sikişi mi yasaklıyon ne yapıosan yap yeter ya güveniyoz güveniyoz da yeter da ya biz de insanız ya

Yorum

• Jaja Jaja diyenler bu isin takim oyunu oldugunu unutuyorlar sanirim.

Defansimiz bile cok kötü. Jaja atsa bile bu defans sürekli yerdi.
                                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X