Acaba Umut Buluta karsilik Henriqueyi versek ustune kac para isterler
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği
Daraltma
X
-
Bir de maç öncesi hatta ısınma öncesi bile galibiyet yemini ediyorlar. Bari etmeden yenilin.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
walla cok yazik,İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGoogleye yazınca fenerbahçe çıkıyor. Tffnin sitesinde fenerbahçe yazıyor. Ben klübün müzesindede 84 yılından sonra şampiyonluk kupası göremiyorum .Senin hayali referansların geçerli olmuyor sahaya bakıyorum, deyil şampiyon takım ;kepaze ve utanmazlar toplulugu görüyorum .Şenol efendide oturmuş seyrediyor, insanı çıldırtırcasına seyrediyor. Sadri başkan ve Şenol Güneş derhal istifa, derhal... Ayrıca bu takımı kadiköye çıkarıp o fenerden fark yerseniz Allahın bedduası üzerinize olsun
yorum yazmaya daha gerek yok. cünkü digerlerinden farkin yok.
ayrica sunu eklemek istiyorum
evelki sene (sampiyon olmadigi yil)dortmund üst üste 3 mac kaybediyor, 4. mac kendi evinde ve 80 bin taraftar hazir.
taraftar var, taraftar var.....En son TS_2011_TR tarafından düzenlendi; 14.12.2011, 18:41.
Yorum
-
Senol Hocam, senle olmuyor bu is, inan olmuyor.”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.”
[Winter İs Coming...]-Eddard Stark-
Yorum
-
Yıllardan beridir Trabzonspora forvet transferi yapmayan ve yaptirmayanlari hayretle izliyoruz
Trabzonspor'un yıllardır tek sorunu tek bir adamın gol atmasına mahkum olusudur
Bu mantıkla sabaha kadar gol atmamız zorSABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
-
Sende ilgincsin Colmana taktin baska Oyuncu yok sanki.İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu Colmanı rezil görünce duvara kafa atasım geliyor.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
Sahada kimse bişey yapmadı pek zaten ufak tefek hareketlenenlerden birisi Volkan'dır ama.İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevolkan bi tane dogru ne yapti??? zirzir mis izlemiomusun maci.... etikete markaya bakma sahada ne oynandigina bak
Sen bana sahada iyi oynayan birini söyle o zaman?
Yorum
-
bu volkanı trabzona getireni takıma alanı oynatanı doğuranı ekeni futbolcu yapanı sinirden titriyorum ya allahtan stadda değilim ya yoksa sahaya girip girişirim bu onun bunun çocuğuna ya şenol hoca da boka sardı ya yap bişeyler da ceza mı veriyon sikişi mi yasaklıyon ne yapıosan yap yeter ya güveniyoz güveniyoz da yeter da ya biz de insanız ya
Yorum
-
Jaja Jaja diyenler bu isin takim oyunu oldugunu unutuyorlar sanirim.
Defansimiz bile cok kötü. Jaja atsa bile bu defans sürekli yerdi.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum