selçuk selçuk dedik adam bize boymuzun ölçüsünü gösterdi defolup gitti
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
Trabzonspor yener yenilir... Hiç önemli değil. 10 kişi de kalır 9 kişi de. Ama asla teslim olamaz. Dün sahada yürüyen futbolcularımız da o teslimiyeti gördüm ya, ilk kez takımımdan utandım. Evet, hayatımda ilk kez takımımdan ve taraftarımdan utandım.
Trabzonspor demek güçlüye karşı mücadele eden demek değil mi? Trabzonspor demek isyan değilmiydi? Trabzonspor demek..........................................? Yani bize yanlış mı öğretildi???Trabzonlu olunmaz. Trabzonlu doğulur.
Yorum
-
Dün geceden beri çok üzgünüm.Bu geyse rezillerine karşı üç maç üstüste iyi sonuç alamıyoruz.Geçen sene İstanbulda tarihimizin en iyi döneminde adamların enn kötü döneminde şans eseri yendik.Sahada rezilleri oynayarak kazandık.Şimdi sürünerek kaybettik.2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
Yöneticilerimizde, futbolcularımızda, taraftarımızda... muazzam bir manevi erozyon var. Bu erozyonu engellemeden ne yapsak boşTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Yöneticileri hiçbir haksızlığa cevap veremeyen,acizleri oynayan,3 ayda bir çıktıkları tv programında kem-küm eden,Başkanı onlarca yanlış transfere rağmen halen kafasına göre adam alıp-adam satan,Yıllaaardır hemen her maçta hakem tarafından katledilen bir Trabzonspor var ancak hiçbir yöneticisi sahip çıkmazken yazık; sahada mücadele eden futbolculara....En son hodlu tarafından düzenlendi; 12.12.2011, 22:09.2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
Gs nin 2.golünde önce barosa faul yoktu bence,cirkef baros orada yine yapacagini yapti.
Kuddusi müftüoglu Türkiyenin en yetersiz hakemlerinden biri oldugunu yine ortaya koydu,2 tarafada cok kötü bir yönetim gösterdi."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSu tabloya bak ya rezillik ötesi.Oğlumsuz bir yaşam DÜŞÜNEMİYORUM...!
Zalimler İçin Yaşasın CEHENNEM.....!!
Yorum
-
Abicim hortlaymayin su basligi lütfen ya. Tarihimizde koca bir lekedir bu mac.”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.”
[Winter İs Coming...]-Eddard Stark-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum