Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Simdi de kayserispor bir yan toptan gökhan ile golü buldu.

Yan toplardan,kafayla ligde golü olmayan belki de tek takimiz.

Takim beceriksizler,uyurgezer topluluguna dönmüs resmen yaziklar olsun .
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• büyük takım büyük MAÇ kazanır...

nerde bu takımda o irade

şenol hoca nerde yanlış yaptım demeli bi serkan diye tutturmamalı. başlangıç...
      1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun

selçuk AYDIN

Yorum

• Bir takim avrupada 3 gün önce büyük bir basari elde edip 4 gün sonra gsye eziliyorsa ortada büyük bir sorun var demektir.

Soruyorum acaba oyuncularimiz dünkü maci satmis,peskes cekmis olabilirler mi?
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• fenevlıler ıyı bılenıyorlar bize korkarım fark yıyecez.

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• dunku mac icin bir turlu nedenler soyleyebiliriz ve hepsinin de dogruluk payi vardir bence, ama asil sorunu asla bulamicaz bence, carsamba gunu gb yi mecburr yenmek zorundayiz az da olsa moral olur asil onemli olan fb maci icin

Yorum

• ne bekliyordunu acaba gsyi bu halimizle yeneceğimizi mi normal sonuç adamlar şuanda bizden daha iyiler

Yorum

• su anda bizden iyiler evet ama biz su anda bukadar kotu degilizz

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fenerlilere madara olmuşuz. Yetkililer bi baksın..

http://www.facebook.com/photo.php?fb...&type=1&ref=nf
                  Bu nedir ya rezilliğe bak arkadaş

(UEFA)

Yorum

• Her şeyi hazmediyorum ama ruhsuzluğu asla. Benim Trabzonspor'um böyle olmamalı. Berbat bile oynayabilir ama mücadele ederek.
                    Kim nerde oynuyor ne yapıyor belli değil. Neyse, bu son olur inşallah.

Yorum

• gayse üstümüze gelmedi yürüyerek top oynadılar ama febeş bizi böyle yakalarsa çok fena dağıtır.2. yarı oyuna hırslı gireriz dedim ama o da olmadı gerçekten çok yorugunlar ve iyi bir rotansyona ihtiyaz var devre arası da parası neyse verilip Olcan alınmalı.Volkan a oynadığı takımın Trabzonspor olduğu hatırlatılmalı.Adrian a kendisine 5 milyon Euro verildiği söylenmeli.Ve hermaç berbat oynasa da 2 tane genç mutlaka takımda en az 30 dk oynamalı.

Yorum

• Bir takım sırf Burak üzerinemi kurulu olur arkadaş.Topu alan direk Buraka atıyor.Adam kendi cezaalınında ilerdeki burağa top atmaya çalışıyor.Sipiker bile ezberlemiş ne diyor Burak ilerde burak ilerde.Tüm takımlar ezberledi artık nasıl olsa Burak üzerinden oynayacak diyor tedbirini ona göre alıyor.Ya Şenol Güneş değiştir artık şu oyun tektiğini...

Yorum

• Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!

Can Karyağdı'nın haberi. Nasıl sunduğuna bakın. Skordan çok taraftarın takıma davranışı öne çıkmış. Tolga'ya su şişesi gelmiş, Burak'a tepki koyulmuş bazı taraftar da gol atarken iyiydi filan demişmişmiş....

Taraftar kızmayacak mı? Diğer kulüp taraftarlarında bu yok mu? Neden Trabzonspor muhabiri böyle haber yapma ihtiyacı hissediyor?

Bu arada su bardağı Tolga'nın yüzünde değil ellerinde patlıyor yanlış mı görüyorum?
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ya kaldirin su Basligi su skoru görünce deli oluyorum. Sunlara nasil kaybettik halen inanamiyorum.
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              2011 Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
                              2010 Trabzonspor 2 - 0 Galatasaray
                              2009 Trabzonspor 2 - 2 Galatasaray
                              2008 Trabzonspor 0 - 1 Galatasaray
                              2007 Trabzonspor 3 - 1 Galatasaray
                              2006 Trabzonspor 1 - 1 Galatasaray
                              2005 Trabzonspor 0 - 1 Galatasaray
                              2004 Trabzonspor 2 - 4 Galatasaray
                              2003 Trabzonspor 1 - 2 Galatasaray
                              2002 Trabzonspor 0 - 2 Galatasaray
                              2001 Trabzonspor 1 - 1 Galatasaray
                              2000 Trabzonspor 1 - 2 Galatasaray
                              1999 Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
                              1998 Trabzonspor 1 - 1 Galatasaray
                              1997 Trabzonspor 0 - 0 Galatasaray
                              1996 Trabzonspor 4 - 1 Galatasaray

3 maç kazandığımızı 8 maç kaybettiğimizi görmeniz gerekir !

Su tabloya bak ya rezillik ötesi.
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Yenilgiden çok,teslimiyete üzüldüm.Trabzonspor bu olmamalı.

Şenol Güneş artık taktiğini değiştirmeli.Sürekli Burak üzerinden maç oynanmaz.Burak'a giden gol yolları kapanınca bırakın golü gol pozisyonu dahi bulamıyoruz.
                                Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X