Şenol Güneş transfer döneminde neler oldu neler bitti, çıkıp anlatsın lütfen.Şenol hoca neden bu gibi konularda yumruğunu masaya vurmuyor, vuramıyor anlayamıyorum.
oooooooooooo buyuk trabzonspor taraftari buyurun...helal olsun size..
Trabzonspor Trabzon sehrine fazla bi sehirdir
bu nedir ya.Inter gelir cicekler veririz besiktas gelir bizim adimimiza onlarin formalarini giyerler. gs gelir onlarin formalarini giyerler poz verirler. Gelen giden salliyor bize inanin üzülmüyordur bu karektersizler. Sonucta gs bizim kardes takim vs vs.
Benim sevdigim Trabzon ve Trabzonspor bu degil.
En son Ömer Kibar tarafından düzenlendi; 12.12.2011, 00:30.
adrian mi yorgun güldürmeyin adami... bu adam en son ne zaman 90 dakika tam oynayabildi...ya 2. yari oyuna girmistir sifir katki sagladi
veya ilk 11de sahaya cikti 60-70e kadar...yine sifir katki..
Samet Adrian 25 maç oynamış tamam anladık yorulmuş, peki bozuk saatin bile günde iki kere doğruyu gösterdiği bu devirde bu adam ne yapmış, sen bize bunu anlatsana, hangi maçta fark yaratmış, hangi maçı kazandırmış.
Ne Samet hala Adriani mi koruyor?
Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Şenol hocaya 'özürlü' demek yasak kardeşim. Eleştirsenler ama hakaret etmesinler....
bak guzel kaardesım senol hocaya ozurlu dıyen yok cumlelerde bır ozur arama ama ılla ozurlu kelımesıne cok takıldıysan bana beyın ozurlu dedıgın ıcın oncelıkle senın ısın yok burda
Şenol Güneş transfer döneminde neler oldu neler bitti, çıkıp anlatsın lütfen.Şenol hoca neden bu gibi konularda yumruğunu masaya vurmuyor, vuramıyor anlayamıyorum.
Bu adamın günahı nedir ya? yokluk içinde yaşatıyorlar adamı, herkesin 200-300 milyon borcu var bizim yok neredeyse, ama illa borcumuz olsun diye menejer kazıklarının üzerine atlıyoruz...Şenol Güneş bir gün cinnet getirecek birine dalacakda İnşallah yakında olur...
bu takım 4-2-3-1 oynamaz ya tamamen 4-3-3 oynuycaz ya 4-4-2 dönecez
biz şöyle oynuyoruz;
..................tolga...........
serkan....glo.....giray...cech
........zokora....colman.......
filho.....adrian...............halil
..........burak.....................
burak santrofor değil halil filho kanat oynamayamaz halil de filho da burak da kırık forvet bunlar 2 ci forvet olarak oyanayabilir....kaldıki ben zokoranın aşırı defansif oynunun bizi yavaşlattıpını düşünüyorum....box to box oynamalı.....
biz en ideal 4-1-2-3 oynayabilir...
...................tolga..................
celustka....giray...glo....cech..
...............zokora.................
.........serkan........colman......
burak.........pavel.............halil
burak kesinlikle ortada oynamamalı....2 stoperin arasında sıkışıp kalıyor....birde biri şu halile söylesin kafayla topları içeriye çevirmesin kaleye atsın belki gol olur
En son Ümit Küçük tarafından düzenlendi; 12.12.2011, 00:28.
ya seyırcı artık yumrugunu vuramıyo asıl en buyuk sorun burda uyuyo mıllet baksanıza senol hocaya laf dedırtmezler yonetım kral ıktıdar kral eeee maca bakıyosun kral cıplak !!! nasıl olcak ? seyırcıde tepkı yok hersey sıradan yenılıyoruz cok normal ...
bugün şenol hocanın hatasını söyleyenler var. fakat istifaya çağıran zihniyet yine işbaşında. yetmedimi bu takımdan gönderdiğiniz hocalar ve oyuncular. hala aynı zihniyet ne yazıkki trabzonumda yok olmamış. takıma destek anlayışınız bumu?
Arkadaşlar şu gerçeği de tekrar hatırlatıp size iyi geceler diyeyim artık. Biz sezon başından beri yaklaşık 4 günde bir maç yapıyoruz. Gençlerbirliğini yenersek liderle aramızda 7 puan fark olacak. Play off da bu fark yarıya inecek yani 3,5 olacak. Ligin 2. yarısı daha az sıkışık bir fikstürle oynayacağımızı zannediyorum. En azından kupa maçlarını yedeklerle oynarız diye düşünüyorum. Bence bizim takımın potansiyeli bu değil. İyi konsantre olmuş bir Trabzonspor bu ligde her takımı yenebilecek güçtedir. Herkese tekrar geçmiş olsun diyorum, iyi geceler herkese.
TRABZONSPOR Bu ligiçin fazlaŞEREFLİYİZ Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır. ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''
Arkadaşlar şu gerçeği de tekrar hatırlatıp size iyi geceler diyeyim artık. Biz sezon başından beri yaklaşık 4 günde bir maç yapıyoruz. Gençlerbirliğini yenersek liderle aramızda 7 puan fark olacak. Play off da bu fark yarıya inecek yani 3,5 olacak. Ligin 2. yarısı daha az sıkışık bir fikstürle oynayacağımızı zannediyorum. En azından kupa maçlarını yedeklerle oynarız diye düşünüyorum. Bence bizim takımın potansiyeli bu değil. İyi konsantre olmuş bir Trabzonspor bu ligde her takımı yenebilecek güçtedir. Herkese tekrar geçmiş olsun diyorum, iyi geceler herkese.
Yemin ediyorum içim ferahladı. Allah razı olsun sizden...
Yorum