İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
bu kadar gerginlik fazla ya maçın sıcaklığıyla neyse işte ama bu takımın bu sene bize yaşattığı o kadar şeyi bir kalemde atıp ortalığı yakıp yıkmayın hele bu iş bilmez yönetimi galeyena getirip devre arasında menejer kazıklarına yenisi ekletmeyin millet
o kadar yük bindiki adamlara ne diyelim daha çarşamba aynı adamlar ilk defa Trabzonspor'u şubat ayında maç yapmamızı sağlayan adamlar.
tarihimizde ilk defa ikinci yıla avrupa kupası maçına çıkacağız bu adamlarla yapmayın
sakin olalım bu mağlubiyeti el birliğiyle aşalım zaten bu takımın Şenol Güneş ve taraftarından başka kimsesi yok yönetimi federasyonu hep aleyhine işler yapıyorlarFORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
Ne diyelim, hepimiz utandık bu akşam yaşananlardan...Millet çatır çatır oynayan adam alır, hiç olmadı "umut vadeden" futbolcu alır, bize ise "umutları yokeden" adamları doldururlar.Sonuç vahim olmaya hızla gidiyor bu takım için.Becerikli yönetimimizden Ankaragücünden 2 futbolcu daha almaları için sesleniyorum buradan
Yorum
-
[QUOTE=Emirhan_Batuk;1918193108]Tolga'nın kafasına gelen su şişesi , maçı kapatamama vesile oldu. Sanki o şişe benim kafama isabet etti. Yıkıldım o an[/QUOTE
Tolga yı çok sevdiğim için çok üzülsem de çok abartıldıgını düşünüyorum..bir anlık sinirle şişeyi fırlatmış olabilir..evet Tolga'nın orada olduğunu hesap etmeliydi ama bir anlık olabilir.. Benim en üzüldüğüm nokta kale arkasında pekcok sisenin olmasıydı..ins Tolga ya atilmamistir onlar..yüzüne çarpanın yanlislikla oldugu belliydi ama öbür siseler beni çok tedirgin etti..bide Tolga'nın sinirlenmesi olayı var tabi..acaba kale arkası Tolga ya hakaret ettimi mac icinde
Yorum
-
ben tam tersini düşünüyorum.mersindeki maçı izlerken özellikle adrianı takip ettim ve takımın el freni olduğunu gördüm.geçmişte iyi olabilir ama bana bugün katkı sağlayamıyorsa geçmişini ne yapayımİlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bu adamin çok iyi topcu oldugunu düsünüyorum futboldan gelen bir insan olarak.
Unutmayin ki bu adam obraniak gibi bir adami milli takimdan kesti ve 10numarasini aldi
top adamin ayagina yakisiyor lille maçini canli izledim oyuna girdikten sonra her degdigi topu iyi kullanma gayretinde
bence biz bu adami yollayalim 2 sene sonra iyi bir avrupa takiminda oynar
Yorum
-
Marek Cech'den utanıyorum, çok korkuyor kornere atıyor biz bu değiliz ya topu ayağında tut biraz.. bam güm top oynuyor. Burak Yılmazdan da utanıyorum sahtekar kendini yere atıyor her maç devam edebileceği halde yerlerde sürünüyor. Adrian'dan da utanıyorum hızlı atağa çıkarken bizi bitiriyor. Zokoradan da utanıyorum futbol oynayacağına rakip futbolcularla didişiyor.
ÇÖZÜM ŞURDA TRABZONSPORDA TRABZONLU FUTBOLCULAR OYNAMALI O ZAMAN BİZİ YENEBİLECEK TAKIM YOK, GAVURLARA İHTİYACIMIZ YOK, TAKIMIN ÇOĞU YABANCI.. TS, TRABZONLU EN AZINDAN KARADENİZLİ FUTBOLCULARDAN OLUŞMALI TRABZONLULAR DELİ GİBİ MÜCADELE EDER, SAVAŞIR, SAHTEKARDA DEĞİLDİR, FUTBOLUNA BAKAR RAKİPLE UĞRAŞMAZ AMA NERDE BUNU ANLAYACAK YÖNETİM YOK BU DEDİĞİMİ GERÇEKLERŞTİREBİLMEK İÇİN BASİRET GEREK BİZİM YÖNETİMDE DE YOK HİÇ BİR ZAMANDA OLMAYACAK.
Yorum
-
Fatih Terim imparator boşuna dememişler. İstemediği oyuncuyu almıyor takıma.
Şenol Güneş'in bu yönü kötü@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
içki içmesin sigara kullanmasın karı kıza bakmasın aile babası olsun damatmı arıoz oyuncumu belli deilİlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyahu bu konu hakkinda yazmak bile istemiyorum, adrian'a Antep karsilasmasinda o yerde yalandan yatip top gelince bir an ayaga kalkmasini elestirdigimde kendisi için saha içinde ahlaksizlik yapti diye yazdim, 1hafta ceza, Jajà uçkuruna sahip çikmiyor Jajà ahlaksiz derken iyiydi ama ? kimse ceza yemiyordu ??
demek bizim taraftarin zihniyetinde de skinti var, saha içinde galibiyet için her sey mübah, çirkeflik sahtekarlik mübah, ama saha disinda içki içmek yasak ????
beyini dönmüs bazi taraftarlarimizi, açik, tartismasiz.............Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !
Yorum
-
Transferlerin hepsi bence hocanin istegiyle alindi.Yönetimin bu isten caktigini zanetmiyorum,he hocaninda bu transferde bir türlü basarili degil.İlk olarak gtem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalnız Şenol hocanın bir yanlışı da transferlerdir. Transferi kendi yapıyorsa yanlış adamları tercih ediyor. Kendisi yapmıyorsa, neden yapmıyor veya başkasının yapmasına neden izin veriyor.
Yorum
-
Burak Yilmaz bundan sonra sag acik oynasin...Bu böyle gitmez cünkü...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum