Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Devre arası tek isteği takımdaki şu çöplüklerden biran önce kurtulmak..En az 10 isimle yollar ayrılmalı..Kadroya giremeyen yabancılara tonla para veriyoruz..
    Polonyalılar gitsin hiç adam almasınlar razıyım .

Yorum

• teşekkürler trabzonsporum...

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Evet! Takim nerdeyse Selcugu tebrik edecek güzel gol attin diye.Takim biraz hirsli oynar ya deplasmanda olduklarini hissetsin Rakiplerimiz.
        Alanzinho 80 de oyuna giriyor gülüyor.Yeniliyoruz umrunda degil.
        Zokora cirkef falan defil!!!!
        Aynen öyle. Taraftarda ayniydi...Sadece Selcuk'u islikladilar...Yahu rakip Gaysede sadece Selcuk mu var? Digerleride sana karsi mücadele ediyor...!
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Zaten bende bunu söylüyorum bırakın Trabzonu hiçbir takımı şampiyon yapamadı ertugrul çapulcu bursayı şampiyon yaptı bursayı.Bizim bu takım, gelene geçene yeniliyo nasıl bir anlayış ;ama şenol hocaya tapınma var. Takımı rezil gibi oynatıyor.Yok bu ligi takmıyormùşta, gordünmü elin oğlu öyle bir takıyorki 3 taneyi bu takımın bırakın fenerden puan almayı gençlerbirliğinden puan alması mucizedir.
          kimi getirek yılmaz vuralımı
          Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• arkadaşlar istifa felan değilde şu kadroyu değiştirmek lazım yabancıların celustka colman zokora hariç geriye kalanı yollanmalı devre arasında.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Bizi o üç it takımın taraftarıyla dost yapma çabanı bırak TG Boyundan büyük işler bunlar

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Tamam da Zokora'nın pozisyona ne diyor yorumcularımız dinleyen var mı hakem maç ile bağımızı kesti resmen. Ben dinlemiyorum yenildikten sonra spor programlarını.
                7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  feneri kadıköyde yenersek bu haftayı çabuk unuturuz
                  İyimser olmak lazım ama bende beşiktaş maçı öncesi şu top oynamayan Galatasaray ı yenersek bu maçı unuturuz diyordum hala daha top oynamıyorlar ama yenemedik ozaman biz hiç oynamıyoruz demektir

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    o talimat değişti renktaş, 1. bitiren ön eleme oynayacak diye bişe yok her şey playof a kaldı..
                    Yok artık, o da mı değişti renkdaş; artık MAA'nın hızına yetişemez oldum,

Yorum

• Daha önce de yazdım tekrar etmek istiyorum. Şenol Güneş'e istifa diyenlere katılmıyorum. Bu takıma Şenol Güneşten iyisinin gelmesi pek mümkün değil, üstelik kendisi de bu takımı bunca şikeye rağmen şampiyon yapmıştır. O yüzden bence kredisi çok olmalıdır. Ancak eleştirilebilmelidir de, çünkü hataları da vardır. En büyük hatası da transferlerdir.
                      Trabzon-Sürmene-Muratlı

Yorum

• gs çok iyi top falan oynamadı yahu.
                        Biz çok kötüydük.
                        İlk yarıda 2 şut 2 gol.
                        İlki Cech'in hatası, 2.si hakem hatası.
                        Şişirmeyin o kadar Gs takımını.

Yorum

• Ayrıca bu akşam Trabzonspor taraftarını galyana getirip sahaya indirmeye çalışan Fatih Terim'e olan nefretim biraz daha arttı.
                          TRABZONSPOR
                          Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
                          Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
                          ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

• inanılmaz bir şansı vardı galatasarayın

Yorum

• Bu Jan denen herife artik dur demek lazim...Bu ne rezillik ya...Allah bilir Selcuk haricindeki cirkef Futbolcularida isliklatmayan odur...
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Burak icin 15 milyon muhabetti vardi, hemen satilsin hemen... Takimi sabote ediyor resmen.. Yeter artik
                                HY67...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X