Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Her şey bu şikeciler yüzünden. Şampiyonluğumuzu gasp etmeseydi onun bunun çocukları oturmuş takıma 1-2 takviye ile uçardık şu ligde. Lanet olsun be. Eski günlere geri döndük tekrar.
    7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• fatih terimde az serefsiz degilmis..butun trabzon kokenli futbolculari ayni anda sahaya aldi..

onun disinda bok gibi bir takimiz yemin ediyorum..colman-zokora'yi cikar bank asyada ilk uce giremez..
      senol hoca=yonetim...birakin allahinizi severseniz..
      yorgunluk diyenlerede guluyorum..ayni kadroyu surekli kullanan rotasyon nedir bilmeyen teknik direktore laf yok..
      bu takima sercan-eren-volkan alinmisti nerdeler acaba>?bu sahadaki ruhsuzlari kesemiyolarsa siktirip gitsinler..

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O kurdu tabi. Ben mi kurdum? Ersun Yanal'ın kurduğu kadroya o kadar sallanılıyordu. O adamlar bizi şampiyon yaptı, şimdide rakip olup dalga geçercesine rahat kazanıyorlar.

Şenol Hoca naptı? Jaja satılsın mı? Satılsın. Adrian alınsın mı? Alınsın. Henrique alınsın mı? Alınsın. E tabi hocanın hiç suçu yok.
        YA ANLAMIYOSUNUZ YADA ANLAMAK İSTEMİYOSUNUZ

Hoca Bu oyunculardan SADECE Halil ve Zokorayı Aldırdı Digerlerinin Hic birini İSTEMEDİ Ama M..K Mithat halisi O... Teki Neyse konusamicam
        Twitter : @EY61_
        Youtube : EY61

Yorum

• Devre bitene kadar hiç bir maçı izlemeyeceğim,net.Zaten lig maçlarını zorlamayla izliyordum iyi oldu.Burak'sız çok daha iyi olacaktır takım diğer maça.Takım oyunu nedir? Yardımlaşma nedir? Hatırlayacaktır takım.

Yorum

• Olağanüstü durumlar olağanüstü önlemleri gerektirir. Gerekli önlemlerin ivedi alınması lazım.

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Nasıl yok! kendi sahanda dahi tek forvet ile oynuyorsun,daha hocanın suçu yok diyorsun..
              Trabzonspor da oynayıp forvette olup gol atacak 1 adam söylermisin renkdaş ?
              Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi
                lan bide taraftara laf atıyosunuz, gelip bağırsanıza lan. televizyon başından çekirdek çitleyip izleyin bmn girin taraftara sallayın. sizin ta..

BU TAKIM DESTEKLENMEYİ HAKEDİYORMU HEE! LAN HİÇ Mİ UTANMA YOK BE.ALAYI S.GİTSİN
                Senin kafana sokim. Senin gibiler yüzünden avni aker millete cennet oldu. Hala abuk subuk konuşuyorsun.
                33# DRAGO GABRIC
                61# IBRAHIMA YATTARA #11
                13# Steve Nash
                10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Böyle kazmaları takıma dolduran yönetimin ... tövbe tövbe ulan bitane yattara etmez bunlar yaaa.

Yorum

• Yanlış transfer politikası !

Hüsran.

İnter galibiyeti yanılttı. Oysa geçen yıl kadro kalitemizin yarısı bile değil bu kadro.
                    @tsmustafakemal
                    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• şenol güneş in ruhu kaçmış arızaya balamış ne yapmaya calışıyorlar rezalet üstü tolga gs sendromunu tekrar yaşadı ve dolayısıyla trabzonda

Yorum

• Bu maç ciddi manada analiz edilmeli..

KÖtü oynayabilirsin fakat bu kadar mücadele etmeden maç kaybedemezsin..

Nerde içerde intere karşı tek kale oynayan takım demekki isteyince futbol oynayabiliyor bu takım..

Hepimiz kızgınız üzgünüz eyvallah ama bir an önce bu maçı unutup ne olursa olsun takıma sahip çıkmalıyız..

Taraftar yumuşak takım yumuşak maç öncesi yaşanan şirinlik gösterileri sonuç normal..
                        ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• diyebileceğim hiçbirşey yeni değil, ve hemen hepsini çoğu kişi de yazacak zaten... onun için bugünde uzaklaşıyorum bu forumdan, bir hafta daha çile...

Yorum

• ulan kanser olacam bu nedir ya
                            kuduracam ya
                            bu rezilliğe sebep olan herkesin allah belasını versin

Yorum

• Temmuz ayından bu yana maç oynuyoruz.

Aldığımız tek adam aklıllı galibiyet Milano'da İnter'e karşı.

Ligin sıradan takımlarına karşı alınmış birkaç galibiyeti saymıyorum.

Ve o İnter maçı şimdi görünen keli kapattı 3-4 aydır.
                              ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• zokora atıldıktan sonra ne oldu Allah'ını seven anlatsın.
                                zokora'yla birlikte 8 kişi daha atıldı da benim mi haberim yok?
                                sahada yürüyen futbolcumuz bile yoktu.
                                tekrar ediyorum febeş bu maçta şike var dese haklıdır.
                                teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X