Eskiden takım arkadaşları kırmızı kart görse bütün takım koşar hakemi baskı altına alırdı. Şimdi nerdeeee
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
Hedefin kimin olduğu ne önemi var kendi sahanda kaptanın kendi seyircinden şişe yedi diye lanse ediliyo şimdi twitter'da falanİlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa ona mi attilar sanki...Ne laf anlamaz adamlarsiniz...Yerde yatan Baros denen herife atildi...Oda araya girince onun yüzünde patladi...Gayse'ye karsi oynadiklari rezil futbola saysinlar...Gerci tolga böyle birseyi kesinlikle haketmedi ama sahada hak eden futbolcular vardi..
Yorum
-
yasım 31 ben en son donemlerı gordum sanırsam trabzona gelene bılet bedava sozlerı rakıbın korner bıle atamadıgı artı futbolcuların rakıplerın seyırcıden cekındıgı bır avnı aker ı ...İlk olarak Murat Bahadır Bayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon havaalanını galatasaray taraftarlariyla doldurtup inlettiren TG Allah belanı versin
ılk 20 dk denız tarafına bakan kale saglı sollu ataklar baskı seyırcı baskısı kesın gol gelırdı sımdı cıncon dıye bagıranlar trıbunde cekırdekcıler olmuyo beeee olmuyo cıdden beceremıyosun eyyy trabzondakıler yapamıyosunuz taraftarlık
Yorum
-
Yönetim itiraz edip Zokoranin cezasini düsürtemese onlara yaziklar olsun bosuna orda durmasinlar ozamanİlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezokoraya kac mac ceza verecek federasyon cok merak ediyorum.
alex in elmanderin 1 maç ceza aldığı yerde buna ceza bile vermemek lazım
Yorum
-
avrupa derken CL kastetmişlerdir, ordan da elendik renktaş, hemde silik bi oyunla, benim takımım mağlubiyeti bu kadar kabul etmemeli, hakeme itiraz eden bile yok sahada...İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Vay be bu takımın hiç kredisi yokmuş , hani nerde benim için Avrupa önemli lig önemli değil diyenler , ayıp valla ayıp billahi ayıp !Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Aynen katiliyorum. Gaysenin galibiyetine en cok Jan sevinmistir herhalde..İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTG kendini fesh etsin, Allah belalarını versin.
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Vay be bu takımın hiç kredisi yokmuş , hani nerde benim için Avrupa önemli lig önemli değil diyenler , ayıp valla ayıp billahi ayıp !
Ligi ilk 4'de bitiremezsek o zaman Avrupa'ya katilamiyoruz Sedat abi...Tabiki liginde önemi var...Topladigimiz puanlar bosa gider yoksa...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
şenol güneşe laf edenleri foruma sızmış şikebahçeliler diye düşünüyorumYeter ki Onursuz Olmasın Aşk
Yorum
-
misafirlerin bir kısmı şikecilerdendir. bir arkadaşın dediği gibi bok sineklerinden(artık fenerli değil bok sineği diyoruz).gs liler bakabilir yenmişler haklarıdır.ama fenerliler varya hepiciğinin ailesini sevgiyle anıyorum.dua etsinler burası angut.com değil burda küfre tahammül sıfır..
siz geçen sene şerefsizlik yapmasaydınız, ne bizim takımımız dağılcaktı ne de sizin takımınız. ne oldu şimdi yoklukta bu gs kendini bişey sanmaya başladı..ne geçti elinize yavşaklar..o şampiyonluğu bizden çaldınız size de yar olmayacak..düştüğünüz hal size yeter..En son SEDER tarafından düzenlendi; 11.12.2011, 22:05.Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.
Yorum
-
Çarşamba günü Burak ve Zokora yok. Zokoranın yerine Aykut'un oynayacağı kesin. Burak'ın yerine kim oynar?
Bu oyuna karşılık Adrianı kesmesi lazım ama kadro derinliğimiz yok sanki çok fazla yada Şenol hoca hep aynı kadro ile oynuyor.
Volkan kenarda muhtelemen Volkanı alıp Henrique yi ileriye alacak. Çift forvet oynamalıyız diye düşünüyorum çünkü forvet arkasındaki oyuncu Alanzinho-Adrian ikilisinden bi cacık olmaz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum