Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eskiden takım arkadaşları kırmızı kart görse bütün takım koşar hakemi baskı altına alırdı. Şimdi nerdeeee

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ya ona mi attilar sanki...Ne laf anlamaz adamlarsiniz...Yerde yatan Baros denen herife atildi...Oda araya girince onun yüzünde patladi...Gayse'ye karsi oynadiklari rezil futbola saysinlar...Gerci tolga böyle birseyi kesinlikle haketmedi ama sahada hak eden futbolcular vardi..
      Hedefin kimin olduğu ne önemi var kendi sahanda kaptanın kendi seyircinden şişe yedi diye lanse ediliyo şimdi twitter'da falan

Yorum

• İlk olarak Murat Bahadır Bayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzon havaalanını galatasaray taraftarlariyla doldurtup inlettiren TG Allah belanı versin
        yasım 31 ben en son donemlerı gordum sanırsam trabzona gelene bılet bedava sozlerı rakıbın korner bıle atamadıgı artı futbolcuların rakıplerın seyırcıden cekındıgı bır avnı aker ı ...

ılk 20 dk denız tarafına bakan kale saglı sollu ataklar baskı seyırcı baskısı kesın gol gelırdı sımdı cıncon dıye bagıranlar trıbunde cekırdekcıler olmuyo beeee olmuyo cıdden beceremıyosun eyyy trabzondakıler yapamıyosunuz taraftarlık

Yorum

• Seneler sonra Gs nin de lider olmak hakkıydı. Onda da play off lu lige denk geldiler.

Yorum

• ben şenol hocanın doğruları yok demiyorum.amabu maçı almalıydı. nereye kadar sabredelim.siz söyleyin.hep millete rezil mi olalım iş yerinde.söyleyin nereye kadar.şenol hoca sevdalıları bi açıklama yapın.

Yorum

• Zokora Hep Çirkef..

Taraftara Sempatik Gözükmeye Çalışıyor Ama

Tribünler ve Takımdaki İRLANDALILAR Temizlenmedikce Bi Cacık Olmıyacakdır
              ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
              Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                zokoraya kac mac ceza verecek federasyon cok merak ediyorum.
                alex in elmanderin 1 maç ceza aldığı yerde buna ceza bile vermemek lazım
                Yönetim itiraz edip Zokoranin cezasini düsürtemese onlara yaziklar olsun bosuna orda durmasinlar ozaman

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  * Vay be bu takımın hiç kredisi yokmuş , hani nerde benim için Avrupa önemli lig önemli değil diyenler , ayıp valla ayıp billahi ayıp !
                  avrupa derken CL kastetmişlerdir, ordan da elendik renktaş, hemde silik bi oyunla, benim takımım mağlubiyeti bu kadar kabul etmemeli, hakeme itiraz eden bile yok sahada...
                  Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                  bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    TG kendini fesh etsin, Allah belalarını versin.
                    Aynen katiliyorum. Gaysenin galibiyetine en cok Jan sevinmistir herhalde..

İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    * Vay be bu takımın hiç kredisi yokmuş , hani nerde benim için Avrupa önemli lig önemli değil diyenler , ayıp valla ayıp billahi ayıp !

Ligi ilk 4'de bitiremezsek o zaman Avrupa'ya katilamiyoruz Sedat abi...Tabiki liginde önemi var...Topladigimiz puanlar bosa gider yoksa...
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Şu şikecilere koyalım başka birşey istemiyoruz.Zaten ligden kimsenin beklentisi yok.Yoktu da

Yorum

• Sadri Şener ve yönetiminin devre arasını görmemesi lazım bu kafa yapısıyla bize bu transferleri yedirmeye devam ederler..

Yorum

• şenol güneşe laf edenleri foruma sızmış şikebahçeliler diye düşünüyorum
                          ofsayta bak çay demle http://youtu.be/PNSKrhF0Dng
                          verilmeyen penaltımız http://youtu.be/nfNm6r9SxuU
                          Yeter ki Onursuz Olmasın Aşk

Yorum

• misafirlerin bir kısmı şikecilerdendir. bir arkadaşın dediği gibi bok sineklerinden(artık fenerli değil bok sineği diyoruz).gs liler bakabilir yenmişler haklarıdır.ama fenerliler varya hepiciğinin ailesini sevgiyle anıyorum.dua etsinler burası angut.com değil burda küfre tahammül sıfır..
                            siz geçen sene şerefsizlik yapmasaydınız, ne bizim takımımız dağılcaktı ne de sizin takımınız. ne oldu şimdi yoklukta bu gs kendini bişey sanmaya başladı..ne geçti elinize yavşaklar..o şampiyonluğu bizden çaldınız size de yar olmayacak..düştüğünüz hal size yeter..
                            En son SEDER tarafından düzenlendi; 11.12.2011, 22:05.
                            Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• Çarşamba günü Burak ve Zokora yok. Zokoranın yerine Aykut'un oynayacağı kesin. Burak'ın yerine kim oynar?
                              Bu oyuna karşılık Adrianı kesmesi lazım ama kadro derinliğimiz yok sanki çok fazla yada Şenol hoca hep aynı kadro ile oynuyor.
                              Volkan kenarda muhtelemen Volkanı alıp Henrique yi ileriye alacak. Çift forvet oynamalıyız diye düşünüyorum çünkü forvet arkasındaki oyuncu Alanzinho-Adrian ikilisinden bi cacık olmaz.

Yorum

• Kendinizi kandırmaya devam edin.
                                Bu takım top mop oynamıyor
                                2.yarı Gs 5'lerdi atmadılar
                                Bu takımı bu hale getirenlere selamlarımı iletiyorum
                                Çakma Ronaldolarımız çok iyiydiler
                                Burak ve Henrıque..
                                ölümüne trabzon !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X